Zub

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije mi se desilo, ali znam kako se vadi. Ako može da ga uhvati kleštima, onda normalno, ako ne, mala operacija, ništa strašno, nemoj se plašiti. :D

Pozdrav..Da li se vama desilo da je ostao korjen zuba u mesu?Kako se taj korjen izvadi?Zub mi je skroz pukao i samo korjen ostao.
Odes, curo draga, kod cika zube, on ti da bocu anestetik, sacekas 15tak minuta, i on ti onda izvadi taj koren kljestima bez da ista osecas..
Ko kad vadis inace ceo zub, pu,daleko bilo.:cool: Al, ovo mora...

tesko,cim je koren samo ostao,to je shebano...:confused:
ne mora da znaci… nije objasnjeno kako je pukao ako je zub slomljen po vertikalno ili horizontalno (npr. autorka otvarala zubima pivsku flasu ili sl. ;)) moguce da je koren ostao zdrav, a da je samo zub slomljen. u tom slucaju bi trebalo da moze da se nadogradi krunica.
ako mora da se vadi, kao sto je neko vec rekao… nista strasno, mozda cak ni ne moraju da ga hiruski vade... ali najbolje pravac kod zubara, on ce ti najbolje reci.

meni se jedan zubar borio sa 7com dole dobrih sat i po i dan danas mi s vemena na vreme iskoce parcici koje nije uspeo lepo da povadi :(

obavezno kod nekoga ko zna sta radi pa makar i 'mini operacija"

cuvaj zubice pola fizickih problema koje napadaju telo vodi da ne poverujete od bolesti zuba
proverite ako krompiru ne verujete :D

meni se jedan zubar borio sa 7com dole dobrih sat i po i dan danas mi s vemena na vreme iskoce parcici koje nije uspeo lepo da povadi :(

obavezno kod nekoga ko zna sta radi pa makar i 'mini operacija"

cuvaj zubice pola fizickih problema koje napadaju telo vodi da ne poverujete od bolesti zuba
proverite ako krompiru ne verujete :D
Jel korjen bio

Ja mu avno prodava neke plocice...vrv je uzimao kad se radila "Violeta" .. tad je bio bas nabrekao od debljine i alkohola...ali dobar lik nimalo nadmen...za razliku od Lazara Ristovskog koga sam zamalo napusio koliko je natripovan kao "obican gradjanin" koji kupuje plocice za stan/kucu....

ali DA zube treba cuvati i redovno kontrolisati

Back