Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odes, curo draga, kod cika zube, on ti da bocu anestetik, sacekas 15tak minuta, i on ti onda izvadi taj koren kljestima bez da ista osecas..Pozdrav..Da li se vama desilo da je ostao korjen zuba u mesu?Kako se taj korjen izvadi?Zub mi je skroz pukao i samo korjen ostao.
tesko,cim je koren samo ostao,to je shebano...Распитај се, можда не треба да се вади, него да се надограђује.
ne mora da znaci… nije objasnjeno kako je pukao ako je zub slomljen po vertikalno ili horizontalno (npr. autorka otvarala zubima pivsku flasu ili sl.tesko,cim je koren samo ostao,to je shebano...![]()
Jel korjen biomeni se jedan zubar borio sa 7com dole dobrih sat i po i dan danas mi s vemena na vreme iskoce parcici koje nije uspeo lepo da povadi
obavezno kod nekoga ko zna sta radi pa makar i 'mini operacija"
cuvaj zubice pola fizickih problema koje napadaju telo vodi da ne poverujete od bolesti zuba
proverite ako krompiru ne verujete![]()
Mene strah anesteziju dobitiDa onaj konjdkj trokraki I pukao navtri Dela![]()
Ja bez...da ne razmisljam da li da me drmne neki zivac da mi se ovo debeljuskasto lice iskrivi...a ne neMene strah anesteziju dobiti
Jao nikola kojo nesto sredjivo zube ,neprijatno mi da ga gledam koliko lose i glas mu se promenio