Zte sablon otkucan mnogo puta

njuskalo725

Aktivan član
Poruka
1.045
Imam zte telefon koji se bez problema dekodira 16 kodom. Imam ih dva.jedan sam dekodirala tako.drugi je malo sacekao. I kao za inat .zaboravim telefon kod poznanika koji bi. Dupe dao. Samo da vidi sta imam u telefonu....ko zna koliko puta je kreten.ukucavao sablon....i naravno ispucao limit. Ja to nisam ni proveravala ...platila sam i dobila kod....ali cvrc...tek onda sam shvatila da ne mogu nista sa tim kodom....sta da radim sada?? Hard reset ne pomaze..... Smrc

Imam zte telefon koji se bez problema dekodira 16 kodom. Imam ih dva.jedan sam dekodirala tako.drugi je malo sacekao. I kao za inat .zaboravim telefon kod poznanika koji bi. Dupe dao. Samo da vidi sta imam u telefonu....ko zna koliko puta je kreten.ukucavao sablon....i naravno ispucao limit. Ja to nisam ni proveravala ...platila sam i dobila kod....ali cvrc...tek onda sam shvatila da ne mogu nista sa tim kodom....sta da radim sada?? Hard reset ne pomaze..... Smrc

Pozdrav, koji je model.

ZTE Blade D
Model T610
....inace ..kako se radi hard reset...da budem sigurna....
Sa dva dugmeta udjem u onaj ekran plavi..i pritisnem fabricka ppdesavanja i da mi iZbrise svu datu.....
To sam uradila.kao sto sam mu odradila opciju i root ...jel to hard reset??

- - - - - - - - - -

Poznanik kreten.da zna da otkljuca telwfon on bi otkljucao.ne bi ga blokirao...16 puta je pogresno unosio broj...pa to moze samo kreten

ZTE Blade D
Model T610
....inace ..kako se radi hard reset...da budem sigurna....
Sa dva dugmeta udjem u onaj ekran plavi..i pritisnem fabricka ppdesavanja i da mi iZbrise svu datu.....
To sam uradila.kao sto sam mu odradila opciju i root ...jel to hard reset??

- - - - - - - - - -

Poznanik kreten.da zna da otkljuca telwfon on bi otkljucao.ne bi ga blokirao...16 puta je pogresno unosio broj...pa to moze samo kreten

Pre nego napraviš više štete nego što imaš, jer hard reset može samo ako ima root,
pošto si navela da je nešto urađeno, očito nije dobro.

Pre poručujem Dekodiranje, otkljucavanje telefona odlično radi. :)

Nesto covek spomene da mozda nije uradjeno kako valja i vi se odmah uhvatite za to...sada vidim da sam ja odradila Hard reset ispravno...hard reset znaci u onom crnom meniju izaberem fabricka podesavanja sa brisanjem date....nije uspelo...danas sam treci put odradila isto i opet se nije sklonilo da sam pokusala 16 da upisem kod...dakle....sta dalje?? Koje su druge opcije???

Back