žrtvovanje

• Začetnik teme Začetnik teme vanna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Marinica:
Bleak WinterFullMoon:
bleach:
SVE bih ucinila za voljenu osobu... apsolutno sve. najveca je sreca uciniti nesto za prijatelja, voljenu osobu...

so true :wink:
Potpuno se slazem sa tvojom izjavom i Bleak-ovom potvrdom "so true",ali mozes voleti na vise nacina,uvek postoji ono ali...

ne... nekog volis ili ne volis. a ako ga volis to je potpuno i dovoljno da za njega ucinis SVE. bez ali. barem je kod mene tako slucaj...

bleach:
Marinica:
Bleak WinterFullMoon:
bleach:
SVE bih ucinila za voljenu osobu... apsolutno sve. najveca je sreca uciniti nesto za prijatelja, voljenu osobu...

Potpuno se slazem sa tvojom izjavom i Bleak-ovom potvrdom "so true",ali mozes voleti na vise nacina,uvek postoji ono ali...

ne... nekog volis ili ne volis. a ako ga volis to je potpuno i dovoljno da za njega ucinis SVE. bez ali. barem je kod mene tako slucaj...

so true (2) :wink:

Bleak WinterFullMoon:
bleach:
Marinica:
Bleak WinterFullMoon:
bleach:

:wink: :wink:

bleach:
Bleak WinterFullMoon:
bleach:
Marinica:
Bleak WinterFullMoon:
bleach:

:wink: :wink:

dela ,ne reci...

Volim da ugadjam... Vise volim da dajem poklone nego da ih primam... (ovo pokloni se ne odnosi samo na materijano)... Srecna sam kad vidim tu osobu srecnu usled pomoci, brige itd... Previse emotivnosti... zbog nje me toliko i gaze...

Da li bih ucinila sve...
Kao prvo, ne postoji osoba na svetu koja bi me naterala da ucinim neki zlocin, da uvredim nekog ko to ne zasluzuje i slicno.
Ako je u pitanju neka pomoc, savet, nesto sto samo ja mogu uciniti, naravno da bih uradila sve! I cinim sve, zaista to nisu samo reci!
Ali, opet, nikad ne treba raditi nesto sto ne zelis, ne zaboravi, voljena osoba je promenljiva kategorija u nasim godinama... On nije kraj sveta. Postuj sebe. I ne treba se odreci prijatelja ako ti on to trazi (jednom sam ja izrekla glupost - izgleda da je jedan moj drug zaljubljen u mene, ponekad kritikuje mog decka, a ja decku to kazem, i vidim, njemu nije bas prijatno, da je ljubomoran. I ja mu kazem - ako hoces, prestacu da se druzim sa njim, ili cu bar smanjiti kontakt (a to mi je jedan od najboljih drugova!)), na sta mi je decko odgovorio "Ma, naravno da ne zelim to! A ti bi to, kao ucinila?", "Da, bih!", na sta mi on rece "Svasta... To nije dobro..."
Dakle, nikad se ne odricite prijatelja, oni ce uz vas biti uvek, a decko moze i da ode, i onda cete ostati same...

Inace, jako volim da budem od koristi drugima, i da im sto vise briga otklonim! Zato me i vole, licemeri jedni :evil: ... (salim se!!!!)

A jako volim da negujem svog decka kad je bolestan. Inace, uvek mu perem sudove kad dodjem, jer znam da on to ne voli (zivi sa bratom). E, to je pravi dokaz ljubavi, zar ne? :) (Srce mi se stegne kad cujem da je sat ipo prao sudove, a ja to isto mogu da uradim za 15 minuta...:)

Alexandra9:
bleach:
Alexandra9:
Volim da ugadjam... Vise volim da dajem poklone nego da ih primam... (ovo pokloni se ne odnosi samo na materijano)... Srecna sam kad vidim tu osobu srecnu usled pomoci, brige itd... Previse emotivnosti... zbog nje me toliko i gaze...

:wink: :D

that' s not so funny... 8)
Nije smesno sto te gaze, ali i kod mene je slican slucaj i zbog toga - > :wink: :wink:

pa ne bi ucinio sve za osobu koju volim, jer netreba nikad praviti budalu od sebe
ako nekog volis a one tebe ne, ZAR MISLITE DA GA MOZETE PRIDOBITI POKLONIMA, ili tako sto ce te mozda postati deo njegovog cudnog "LEPRSAVOG" sveta, odgovor je tesko ali i da moze ako sebe unistavas da bi te neko voleo onda gadno gresis jer onda ne volis sebe a moja filozofija je da moras da postujes prvo sebe da bi mogo da postujes ostale, a ako nepostujes sebe kako onda mozes da postujes kamoli da volis nekoga
ja sam u vezi totalno opusten retko kupujem poklone :D ali pokloni nisu gest ljubavi jer ako joj nisam samo ja dovoljan onda tesko da ta osoba oseca neko jace osecanje prema meni, a meni je u vezi najvaznija iskrenost i medjusobno postovanje a kad me neko pokusava pridobiti poklonima ili kesom to me zesce iritira, jer JA nisam na prodaju

Back