Zrtvovanje u vezi

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Kao sto znate, po rpirodi sam humanitarka. Svima pomazem i u dobru, ali i u zlu. Ipak, iako sma takvo srce od devojke, ja ponekad stradam zbog svoje dobrote. To se bas sada dogodilo. Znate da sam prihvatila da moj bivsi decko pocne da zivi kod mene u stanu, posto je ugrozen, jer mu njegova zena uskracuje pravp na zdravu ishranu. Pitala sam verenika, sta misli o tome da on zivi sa nama, a pri tom sam mu objasnila o cemu je rec, a on je samo podmuklo rekao: "Sta ja da govorim, kada si ti vec odlucila." Ja odlucila? JA? Sami znate, kako sam se samo neprijatno osetila zbog svega toga, a on meni tako. Ja volim sve lepim, pa sam mu onda rekla da pomisli kako bi se on osecao da je sa nekom njegovom bivsom, a ne sa mnom. I odmah je ucutao. Sada u mom stanu pored mog verenika u jednoj sobi zivi i moj bivsi decko. Privremeno, dok mu ne nadjemo neki smestaj.
Da li mislite da je ovo dobra stvar, koju sam uradila?

@AlterEgona: Onaj recept ne valja, nije veganski: mast, mleko. :(:heart:

Cico, ti si jako zanimljiva....

da li si razmisljala da pises ovo u blogovima, pa mi ispod komentarisemo...
umesto sto otvaras teme na ljisu koje se zatvaraju ?

Dao bih ti repku za ovo da mogu :)

Mozda ce verenik zeleti da spava sa bivsim, Cica ce to tolerisati, ona je humanitarna radnica.

Nije mi to palo na pamet :think:
Ali sta ako jedan od njih krene da je sanja pa krene da ljubi ovog drugog u snu :lol:

Jedino gluplje od toga je da tvoj bivsi spava sa tobom u istoj sobi.
Sama si odlucila i verenik je u pravu.

Tvoja sitacija me podseca na film Moj tata na odredjeno vreme

Molim te?! On spava u sovojoj sobi.:heart:

Cico sta je sa karijerom , nisi valjda stopirala ...Takav talenat ej bre
Mozda da probas za grand :think:

Karijeru sam stopirala, jer moj bivsi decko nije mogao da se nosi s mojim poslom, posle toga sam bila igracica, ali je Menidjer zabrljao. On se smuvao sa mojom drugaricom Teom, a Beba se zalepila za njenog decka. Trenutno mi je karijera na drugom mestu, psoto sam verena i treba da se udam.:heart:

Cico, ti si jako zanimljiva....

da li si razmisljala da pises ovo u blogovima, pa mi ispod komentarisemo...
umesto sto otvaras teme na ljisu koje se zatvaraju ?

Ja jesam zanimljiva, to je tacno, posto su moje teme veoma primenljive i svakom moze da se desi to sto se meni desava. Blog? Ne, ovako je dinamicnije. Meni je blog za neke ljude, koji su dosadni, debeli, koji nemaju zivot. :heart:

Mozda ce verenik zeleti da spava sa bivsim, Cica ce to tolerisati, ona je humanitarna radnica.

Jesam poznata humanitarka, ali moj verenik nije gej, a nije ni moj bivsi decko. Mada mozda je od gladi bio spreman svasta da uradi. Moji fanovi znaju, da ja prihavtam njihove izbore, ali mislimd a je to izopaceni, posto se ne uklapa u porodicne vrednosti, koje zastupam i podrzavam.:heart:

vrela cico zrtvuj se u tvojoj fiktivnoj vezi sa zivotom i krstom i blagodari nas kracim tekstovima,jer ne mogu vise da citam eseje,ma koliko prosvetljujuci i life changing bili;):ok:

Moja veza nije fiktivna, vec veoma realna i cvrsta. Moras da citas to sto sma napisala, jer ima razloga, zasto je to tako kako je. Dakle, citaj i nemoj da se zalis.:heart:

:lol:

Seka-Aleksic.jpg

Mislim da se tvoj verenik ovde najvise zrtvuje. To sto si uradila direktno ugrozava tvoju novu vezu. Najbolje bi bilo da to odmah prekines i das bar malo dostojanstva svom vereniku. Ako vec mozete da pomognete coveku u nevolji pomozite mu novcano ili mu nadjite posao. Ako mu to neodgovara njemu onda netreba pomoc. Mogu samo da zamislim kako bih se osecao da moja zena dovede bivseg. Vise je nebih isto gledao a on bi promenio boju u tamno ljubicasto.

Mislim da se tvoj verenik ovde najvise zrtvuje. To sto si uradila direktno ugrozava tvoju novu vezu. Najbolje bi bilo da to odmah prekines i das bar malo dostojanstva svom vereniku. Ako vec mozete da pomognete coveku u nevolji pomozite mu novcano ili mu nadjite posao. Ako mu to neodgovara njemu onda netreba pomoc. Mogu samo da zamislim kako bih se osecao da moja zena dovede bivseg. Vise je nebih isto gledao a on bi promenio boju u tamno ljubicasto.

Mislim da preterujes. Iako, sada vidim da to i nije bila najbolja ideja, posto su poceli da mi se javljaju socijalni slucajevi iz kraja, a ja ne mogu da postignem, zbog nedostatka kapaciteta, a ne mogu da izbacim zivotinje iz stana. Mozda neka sigurna kuca, ali ja nisam nadlezna za to. Posebno, sada imam toliko problema da ne mogu da dignem glavu.:heart:

Back