- Poruka
- 51.813
NARAVNO da se svi modeli ponasanja nose iz kuce. I da deca GLEDAJU sta roditelji rade, ne sta pricaju vec sta rade i tako se i oni ponasaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NARAVNO da se svi modeli ponasanja nose iz kuce. I da deca GLEDAJU sta roditelji rade, ne sta pricaju vec sta rade i tako se i oni ponasaju.
Pogledajte prilog 1067426
Ocekujem neku obmanu u medijima / jutuberi nisu odgovorni / njihovi fanovi nisu odgovorni / niko nije odgovoran / prase plus ostali bice nasilni dalje zato sto nema ko da ih zaustavi.
Pogledajte prilog 1067427
Da se nije ubila nasilje je uzrok mnogih bolesti / odgovorni su oni koji su bili nasilni prema njoj / koji su na tome imali pare / svoje fanove okrenuli na nju / dve godine je bila ta "pesma" kod praseta.
Pogledajte prilog 1067428
Nema pitanja/ nema toga da svi zajedno hoce nesto da se nasilje na internetu zavrsi / vesele stvari stave da ne bude manje![]()
.
Devojcica koja je napravila grupu je dobila "grizu savesti" kada je doslo do ovog slucaja koji sad komentarisemo.
Dete 9 god , III osnovne nije spavala celu noc !
Proradila savest da ta koju je ona obelezila u viber grupi moze da se "samopovredi" zbog nje koja je zapocela provokacije na viber grupi.
Srecom , mobilni pre casova idu u ormar...
Mala sto je napravila grupu inace je dobro dete ali je "alapaca" na majku, majka joj zna sve abrove i ja izbegavam price sa njom jer samo sakuplja traceve i siri dalje..
Pred majkom i ocem je najdivnija na svetu a kada je sa drugaricama samo ovako...
Ali vecina roditelja se bave decom u smislu da ako im obezbede u III osnovne ajfon tu se vaspitanje zavrsava![]()
Izvini sto da se zatvara tema je o bulingudete 9 god, viber grupu oformila i ofira redom. Pravalili je i obrisali grupu.
Dogodi se sa Kikom sta se zbilo.
Kad brizna majka ove male koja je napravila grupu "jaoooo moja K. nije celu noc spavala bas se potresla" ....
sipak BRE proradila savest kod male ostrokondje...i neka se zdrala celu noc.
Moja spava bre ko tele , hrce i ne drma nogom i ne prica u snu. Bolja je od oca tj. mene krompircine ...empaticno maleno zapamtila neke reci kao "nemoj da radis nikome ono sto ne zelis Tebi da rade" izgleda da je pravilno shvatila.
Za to sam ponosan na NASE vaspitanje mama + ja ...i prica sa decom stalna prica ... prica prica prica... da budu bolji ljudi od nas
MODERACIJO
molim Vas kao otac da se tema zakljuca da devojka pociva u miru.
izvini ja sam debil kao sto vidis niko je nije zatvorio...Izvini sto da se zatvara tema je o bulingu
nisi shvatio temu
Ne do bog moje dete da neko takne ni sekund rasprave ne bi bioNažalost, toga i kod nas ima.
Ono što je česta pojava to je da se prelazi preko svega, jer oni su još mali i ne razumeju u potpunosti da njihovo ponašanje može da povredi nekog.
Ili se dešava da dete koje matletira drugu decu prođe nekažnjeno jer roditelji kreču da galame i prete ako matletirano dete uzvrati.
Umesto da bude sankcionisano dete koje matletira, roditelji matletiranog deteta dođu u situaciju ili da dete prebace u drugi razred ili drugu školu.
Nedavno se desilo
Dva starija dečaka su par puta jaknama udarala drugo dete.
Mali se uplašio, ova dva dečaka su otrčala kod mame, posle par minuta kad je prolazio pored njih njihova mama ga je napala, dečak se delimično branio, a dečaci su provocirali, ušli su u kola i mama je svo vreme kroz otvoren prozor dobacivala i pretila dečaku i osobi koja mu je pomogla.
Drugi roditelji koji su prisustvovali toj sceni su se zgražavali i tiho komentarisali ponašanje te mame.
Ne do bog moje dete da neko takne ni sekund rasprave ne bi bio
mislim da je to najbolje rešeneMODERACIJO
molim Vas kao otac da se tema zakljuca da devojka pociva u miru.
Da ne ispiramo usta sa njom.
Dajte da smislimo univerzalnu temu ... SOS... ili kako god da cuvamo BRE svu nasu decu od ovog "bulinga"
Hvala unapred
yioim off ... sa ove teme, sve sam rekao sta sam imao
R.I.P. dusa mala...