Zrtva

Изгледа да је ова тема привукла многе психопате.

Емотивни, какве их је бог дао, само би рекли -"Режи ме!", без размишљања. :lol:

Доказ колико је лако лапрдати на форуму, ништа друго.

Poslednja izmena od moderatora:
Sluga se valjda zvase Milan, nisam sigurna. Svejedno, meni je fascinantan fenomen da su svi bez rezerve rekli da bi dali srce, bez ikakvog razmisljanja o drugoj deci. Dakle zbog jednog deteta bez razmisljanja kazniti svu ostalu decu i napraviti ih sirocicima, ni krive ni duzne! Valjda treba svu decu jednako voleti i donetu odluku koja ce biti najbolja za sve?
Da, imam troje dece i zbog bilo kog deteta bi drugu decu ucinila sirocicima.Ne mislim da je to neodgovorno, uostalom imace jedni druge, ne bih dopustila da izgubim dete usled samouveravanja da sam toliko potrebna drugoj deci da je manje zlo decija smrt od zivota bez majke....

Da, imam troje dece i zbog bilo kog deteta bi drugu decu ucinila sirocicima.Ne mislim da je to neodgovorno, uostalom imace jedni druge, ne bih dopustila da izgubim dete usled samouveravanja da sam toliko potrebna drugoj deci da je manje zlo decija smrt od zivota bez majke....

Боже ме сачувај и саклони каквих болида има.

Ја сам ту врло прагматична, да не кажем да ме је професија научила и очеличила.
Ако је неко рођен с грешком, с тим треба да се помиримо. То је његова судбина.
Уосталом, да је ситуација таквог давања живота за дете реална и допустива, већ би постојала као опција, била би озакоњена. А не постоји.

Tola :)
da li je veca nesreca da ti umre dete ili da ti deca budu sirocici?

I Tola Dacic, i svi Katici su ogranicene osobe, jer je i sam Cosic jako ogranicena osoba. Dobro, izdvajam Milenu, jer sam se na nju lozio dok sam citao... Jedina koliko toliko normalna i nepomahnitala osoba mu je onaj major sto se ubija kada mu amputiraju nogu u Vremenu smrti.

Sto se tice teme- nezakonito je, i nije ni opcija.

I Tola Dacic, i svi Katici su ogranicene osobe, jer je i sam Cosic jako ogranicena osoba. Dobro, izdvajam Milenu, jer sam se na nju lozio dok sam citao... Jedina koliko toliko normalna i nepomahnitala osoba mu je onaj major sto se ubija kada mu amputiraju nogu u Vremenu smrti.

Sto se tice teme- nezakonito je, i nije ni opcija.

I koja ti je omiljena scena sa Milenom? :zper: Ja ne mogu da se odlucim da li na ostrvu sa Petrom, ili u polju sa onim drugom njenog sina? :think: Ne mogu sad tacno da se setim koja je knjiga bila, "Vreme... necega...", sve mi se nekako stiopilo u jednu...

I koja ti je omiljena scena sa Milenom? :zper: Ja ne mogu da se odlucim da li na ostrvu sa Petrom, ili u polju sa onim drugom njenog sina? :think: Ne mogu sad tacno da se setim koja je knjiga bila, "Vreme... necega...", sve mi se nekako stiopilo u jednu...

Milenica u polju rulz...Ozbiljno, kao klinac sam se zesce lozio dok sam citao Vreme Smrti kada je Cosic opisuje, i sam ne znam zasto...Od tada mi ostalo da mi je to omiljeno zensko ime...

Back