Žrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da sebe krive, i u sebi traže problem, pre svega odgovorne osobe. Dakle, nije to arogancija, ni snaga, ni slabost, več odgovornost. Međutim, koliko vidim, zdravije je i lakše kriviti druge, uvek, za sve. Muči se onaj ko nije naučio brzo oprostiti sebi.

Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?

Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...

Ajd sad.

Iskreno, jesam. I ponekad me grize savest zbog nekih situacija,al' sta cu. Medjutim, kada sam zaista zrtva postajem napadac. Totalno nenormalno, znam :D

e stvarno u srbiji je sramota da priznate da ste slabi ali mislim za sebe da sam slaba jedinka i fala ti boze sto si me poziveo ovoliko

smesno je kolko se ovde svi upinju da ispadnu epski likovi makar i kroz direktno priznavanje kako su zrtve

bre, ljudi su uglavnom onako obicne zvercice junaka je jako jako malo maltene da ni ne postoje . ali to je valjda mentalitet ovde i kako mora da bude da se prezivi ali opet je i smesno

ljudi su ovde bili kul kad je bilo bombardovanje nekako bili su manje nadr.kani a i sama sam se lepo provodila igrala karte i tako. znaci kad je frka onda su ok a inace samo gledas ko ce da te saplete a i znas da ces i ti nekog pre ili kasnije. nekad ste objektivno zrtve a nekad vi maltretirate nekog i tesko je uzdrzati se, a mene vise mrzi da se uzdrzavam, ceo zivot sam se tako uzdrzavala i sta sam dobila, da sedim sama u sobi i da lepe ribe setaju neke mladice koji su mi se svidjali. mada sad ne treba valjda ni preterati

jok, sva sranya stoicki podnosim... sazaljenje je za slabice :deda:

a koja sra.nja si to dozivela, mozda od pravih sra.nja bezis da ne bi ispala ju ju slabich... i onda dodjes na forum da dozivis malo adrenalina

i to ono sto je objektivno sra.nje ne znaci da je za svakog sra.nje ... npr mozda neko objektivno dobro podnosi smrt nekog ... ajd bliskog rodjaka... ali posto je to uvrezeno kao tragedija on moze da ide okolo i izigrava stoika iako ga to ne pogadja bash toliko

a mozda mu je frka recimo da gleda u bube i onda ceo zivot izbegava bube ali ko to zna

ma nije znam ovde su svi prekaljeni svasta su pregurali i razocarani zivotom ovde s epoveravaju naslepo ovo je kao miran kutak i nema niko da vas ikada ugrozi

u stvari cim neko dozivi bas neko sra.nje o tome mislim da nikome ne prica i tako ide okolo kroz zivot kezeci se i noseci gov.na u dushi i to tako treba, ali ako se neko drugi izlane na istu temu onda mu se smeje. hihi pa ko prezivi nek uziva

e stvarno u srbiji je sramota da priznate da ste slabi ali mislim za sebe da sam slaba jedinka i fala ti boze sto si me poziveo ovoliko

smesno je kolko se ovde svi upinju da ispadnu epski likovi makar i kroz direktno priznavanje kako su zrtve

bre, ljudi su uglavnom onako obicne zvercice junaka je jako jako malo maltene da ni ne postoje . ali to je valjda mentalitet ovde i kako mora da bude da se prezivi ali opet je i smesno

ljudi su ovde bili kul kad je bilo bombardovanje nekako bili su manje nadr.kani a i sama sam se lepo provodila igrala karte i tako. znaci kad je frka onda su ok a inace samo gledas ko ce da te saplete a i znas da ces i ti nekog pre ili kasnije. nekad ste objektivno zrtve a nekad vi maltretirate nekog i tesko je uzdrzati se, a mene vise mrzi da se uzdrzavam, ceo zivot sam se tako uzdrzavala i sta sam dobila, da sedim sama u sobi i da lepe ribe setaju neke mladice koji su mi se svidjali. mada sad ne treba valjda ni preterati

ko kaze da svako od nas nije bio slab u odredjenim fazama u svom zivotu i da je neke to cak i slomilo?
ali to nema veze sa samosazaljenjem..
ne moraju svi u fazi sopstvene slabosti da se osecaju kao zrtve..

a koja sra.nja si to dozivela, mozda od pravih sra.nja bezis da ne bi ispala ju ju slabich... i onda dodjes na forum da dozivis malo adrenalina

i to ono sto je objektivno sra.nje ne znaci da je za svakog sra.nje ... npr mozda neko objektivno dobro podnosi smrt nekog ... ajd bliskog rodjaka... ali posto je to uvrezeno kao tragedija on moze da ide okolo i izigrava stoika iako ga to ne pogadja bash toliko

a mozda mu je frka recimo da gleda u bube i onda ceo zivot izbegava bube ali ko to zna

:roll: bila sam ironicna... al ono ako ce ti biti lakse sto si popljuvala nekog, neka ti bude... razumem ja i vas kompleksase, nije ni vama lako
moram samo da dodam, da si veca pacenica nego sto sam mislila ako verujes da ono sto procitas ovde predstavlja nekog kakav stvarno jeste... nije to ni stoti deo nekoga... kao sto ni ti uzivo verovatno nisi ni stoti deo zahebane ribe kakvom se predstavljas ovde... al ebg ovde bar mozes da budes sta oces i da pljujes po kome oces... ako te to cini srecnom, samo napred

Poslednja izmena:
Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?

Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...

Ajd sad.

Pa moguce, ali onda bas i nisam svesna toga.
Jer ovako kad pomislim uzasno bi mi bilo da me bilo ko smatra zrtvom..cak bih i da jesam zrtva na neki nacin glumila da je sve ok, jer mrzim sazaljenje
Mozda da pitam ljude oko sebe pa da proverim..

Ajd sad.

Meni pod hitno treba da naucim kako se glumi zrtva jer me uvek zaebe to sto i kad sam zrtva delujem ko da nisam. Ladno bih, kad bi to postojalo, placala casove glume kod nekog pekmeza da me poducava pekmezanju.

Back