Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?
Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...
Ajd sad.
jok, sva sranya stoicki podnosim... sazaljenje je za slabice![]()
e stvarno u srbiji je sramota da priznate da ste slabi ali mislim za sebe da sam slaba jedinka i fala ti boze sto si me poziveo ovoliko
smesno je kolko se ovde svi upinju da ispadnu epski likovi makar i kroz direktno priznavanje kako su zrtve
bre, ljudi su uglavnom onako obicne zvercice junaka je jako jako malo maltene da ni ne postoje . ali to je valjda mentalitet ovde i kako mora da bude da se prezivi ali opet je i smesno
ljudi su ovde bili kul kad je bilo bombardovanje nekako bili su manje nadr.kani a i sama sam se lepo provodila igrala karte i tako. znaci kad je frka onda su ok a inace samo gledas ko ce da te saplete a i znas da ces i ti nekog pre ili kasnije. nekad ste objektivno zrtve a nekad vi maltretirate nekog i tesko je uzdrzati se, a mene vise mrzi da se uzdrzavam, ceo zivot sam se tako uzdrzavala i sta sam dobila, da sedim sama u sobi i da lepe ribe setaju neke mladice koji su mi se svidjali. mada sad ne treba valjda ni preterati
a koja sra.nja si to dozivela, mozda od pravih sra.nja bezis da ne bi ispala ju ju slabich... i onda dodjes na forum da dozivis malo adrenalina
i to ono sto je objektivno sra.nje ne znaci da je za svakog sra.nje ... npr mozda neko objektivno dobro podnosi smrt nekog ... ajd bliskog rodjaka... ali posto je to uvrezeno kao tragedija on moze da ide okolo i izigrava stoika iako ga to ne pogadja bash toliko
a mozda mu je frka recimo da gleda u bube i onda ceo zivot izbegava bube ali ko to zna
Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?
Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...
Ajd sad.
Ajd sad.
Meni pod hitno treba da naucim kako se glumi zrtva jer me uvek zaebe to sto i kad sam zrtva delujem ko da nisam. Ladno bih, kad bi to postojalo, placala casove glume kod nekog pekmeza da me poducava pekmezanju.