Žrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?

Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...

Ajd sad.

Dobro ne mislim glumu ćertve (ćeeertve :eek: ), dakle, žrtve, pred prolaznicima, kolegama i smaračima. Više sam mislila na one mnogo bliže. Emocionalno ucenjivanje i sl.

Je l glumite žrtvu, a? Jeste uhvatile sebe da glumite žrtvu onako najrazmaženije i najbezobraznije?

Statistički, 90% njih to radi a mi ćemo uvek reći NJIH, a mora tu da bude i NAS...

Ajd sad.

Ali ja jesam žrtvaaaaaaaaaaaa

Calimero.jpg

Nepravda!!!

:lol:
:rotf::hahaha:

Ne, nikada... mrzim taj osecaj da sam zrtva, pa makar to bila i gluma...
Uvek se postavim iznad situacije i nastupam iskreno...
Mada, nekada kad hocu da ´´poteram vodu na svoju vodenicu´´ posegnem za manipulacijom, mada i to izbegavam, posto sam uvidela da sam prilicno dobar manipulator, pa ne bih da mi to predje u naviku...
Sve u svemu, volim iskren nastup bez igrica...

mislim da svi to po malo rade u zavisnosti od okolnosti i situacije
nekad sam stvarno zrtva (cesce) a nekad i glumim zrtvu (ovo ponekad)
zavisno od okolnosti, osobe, situacije, kako se osecam.....
i ta gluma ako je uopste i gluma nije bas bez pokrica
da bih imala okidac za kukamavcenje mora da postoji valjan razlog za to

...meni ispod "časti" da glumim žrtvu... I kad sam žrtva-ne dam da se to vidi...

P.S. Smokvičičice, ala si se sbabosala za kratko vreme??!:eek:
E pa tako i ja. Al' fora je što često nismo svesni da radimo neke bezobraštine dok dobro ne razmislimo. Što ne znači si ti u toj ekipi, smao te citirah kao logičnu prethodnicu :D

Više sam mislila na one mnogo bliže. Emocionalno ucenjivanje i sl.
To je zenski ''specijalitet''.Umem da ga detektujem i uglavnom me ne zanima.U jednom trenutku moze da postoji samo jedna zena koja moze da pokusha da me tako ''radi''.Reagujem odbijajuche.Ucena je ucena,bila ona materijalna ili bilo kakva druga.

To je zenski ''specijalitet''.Umem da ga detektujem i uglavnom me ne zanima.U jednom trenutku moze da postoji samo jedna zena koja moze da pokusha da me tako ''radi''.Reagujem odbijajuche.Ucena je ucena,bila ona materijalna ili bilo kakva druga.

Naravno, to pod uslovom da je provališ uopšte. Umeju te ucene da budu jako dobro skrivene.

Elem, mene ipak zanima da li su ljudi u stanju da to primete kod sebe, ne kod drugih. Za druge znamo i redovno pljujemo po njima.

Dakle ucenjuješ samo za sitnice kao što je malo više slobodnog vremena. ;)

da
nekad mi se smuci i onda kukam i dramim i cvilim i sve sto je potrebno samo da odmorim dusu
jer stvarno mi je bnekad muka od svega i hocu samo da spavam i nista vise
ako nemam pravo bar tada da glumim zrtvu, ako uopste i glumim, onda ebi ga

Elem, mene ipak zanima da li su ljudi u stanju da to primete kod sebe, ne kod drugih.
Naravno da ne,ali da sam usvojio neke elemente toga,pa verovatno jesam.Ako hochesh da uspeshno komunicirash sa zenama,morash da igrash kako one sviraju.Ja u samom startu u tome ne vidim nishta loshe dok ne predje u manir prema svim ljudima oko sebe.

da
nekad mi se smuci i onda kukam i dramim i cvilim i sve sto je potrebno samo da odmorim dusu
jer stvarno mi je bnekad muka od svega i hocu samo da spavam i nista vise
ako nemam pravo bar tada da glumim zrtvu, ako uopste i glumim, onda ebi ga

o siroma ti :mazi:...... ....... ....... ... ..... Čekaj bre :think: Jesam li se ja to upravo upecao ? :grrrrrr:

:lol:

Odrasla sam uz majku koja je uvek bila "žrtva"i naučila sam kakva ne smem da budem.:(
Najviše se može postići otvorenim razgovorom,mrzim manipulacije.

Ajd sad.

kad gledam dnevnik na pink posle vremenske prognoze odjave se rechima...hvala sto ste bili uz tv pink nase najgledanije televizije po piplmetrima
onda okrenem na rts1 koji zavrshava tri minuta posle pinka....hvala sto ste bili uz nas program...rts je nasa najgledanija televizija
ne bih verovao pravishe statistikama :kafa:

kad gledam dnevnik na pink posle vremenske prognoze odjave se rechima...hvala sto ste bili uz tv pink nase najgledanije televizije po piplmetrima
onda okrenem na rts1 koji zavrshava tri minuta posle pinka....hvala sto ste bili uz nas program...rts je nasa najgledanija televizija
ne bih verovao pravishe statistikama :kafa:

Pola nacije jede kupus, a pola meso. Statistički gledano, svi jedu sarmu :D

Глумим Џртву кад хоћу да ме мазе и повлађују ми. Као, да ме покрију, донесу клопу у кервет док гледам филм..јао што сам уморан..
Али, то само са својим ближњима радим. Са осталим људима, не... :D

Back