- Poruka
- 1.175
To je bio moj socioloski eksperiment nad ljudima u pricaonici. Bilo ih je jos dosta....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sto si ti opisao totalno jeste mediokritet.Nije mediokritet jer standardi imaju svoj raspon od minimuma pa navise sto znaci da covjek moze vise da se kotira u odnosu na vecinu i prigrabi i veci drustveni ugled.
dzejson statamZreo je valjda onaj koji se ponasa u skladu sa godinama i koji ispunjava opsteprihvacena drustvena pravila ponasanja i uopste uklapa se u neke pozeljne standarde.
Nisam joj pricala o njima, i umem da budem jako sarmantna ako hocu. Pa nekima sam slala perverzne poruke, i muskarcima i zenama slala slike penisa i vagina i kao muskarac i kao zena, nudila iz sprdnje da li bi hteli da me gledaju kako se diram dole ili kako se skidam, zene nikada nista ne odgovaraju ili budu drske, muskarci se smeju cak i kada se posvadjate, na kraju se izmirite i zezate.
ja sam emotivno neodgovoran jer sam student
- - - - - - - - - -
zurnalistike![]()
![]()
sta fali ETF, ozbiljno pitam?![]()
Pa sudeci po vicevima o ETF-ovcima, socijalna i emotivna 'teligencija.
nemam pojma, upoznala sam etfovce totalne fijuke i skroz normalne ljude, al generalno ti normalni su bolji nego vecina muskaraca koji imaju neki tipican profil sa prava ili ekonomije. inzenjeri su teski za saradnju sa druge strane jer im uglavnom nije jasno da ne mogu da trose vise para nego sto se ima.
izgleda da jesam ili mi je skup ljudi koji poznajem nedovoljno veliki u toj oblasti da bih mogla da donesem statisticki validne zakljuckeETF-ovci su u srpskoj modernoj kulturi pojam za ono sto sam naveo u prethodnoj poruci. Nisi valjda toliko dugo van Srbije pa si to zaboravila?
- - - - - - - - - -
U pravu je Julijan, mladji misle za starije da su zreliji, a oni su samo umorniji, iskompleksiraniji i iscrpljeniji.
Potpis.U pravu je Julijan, mladji misle za starije da su zreliji, a oni su samo umorniji, iskompleksiraniji i iscrpljeniji.
izgleda da jesam ili mi je skup ljudi koji poznajem nedovoljno veliki u toj oblasti da bih mogla da donesem statisticki validne zakljucke
meni su za ovo sto si ti pricao u prethodnoj poruci pravnici i ekonomisti skolski primer.
Ljudi ne postaju zreli, nikad.
Čini se ponekad, posmatrajući neke druge naizgled ozbiljne, da su zreli. Valjda očekujemo da sami takvi postanemo pa se nadamo. Gledaš nekog onako uvaženog, odraslog, kažu ljudi mudrog, pa misliš to je zreo čovek. Misliš to je ono o čemu pričamo, to je zrelost, ima zrelosti. Još malo pa ću i ja biti zreo.
Međutim, dođe vreme, pogledaš se u ogledalo i u njemu vidiš nekakav krš. Obrišeš sa stakla fleke od paste za zube i brljotine prstiju da pogledaš bolje, ali ne vidiš zrelost, ne vidiš pamet. Pogledaš još dublje i tek negde u dnu očiju jedva vidiš ostatke onog deteta što ga je bilo. Nigde zrelosti. Nigde pameti. A i to dete, neko crno dete.
To znaju oni koji su dospeli tu da se pogledaju. Ali neće da kažu. Puštaju mlađe da misle za njih su zreli. U fazonu ko ih ebe, videće i sami, što da im govorim, daj makar neki benefit da ućarim od godina što ih sprcah u guzicu. Praviću se da sam zreo. Neka misle da sam zreo. Možda mi ustanu u busu.
Ovaj čovek nije plod rajske bašte. On je ona jabuka iz mog dvorišta, puštena i nebrinuta. Procveta, ozeleni, sija se na suncu, kupa se kišom; i taman kad bi dospela da sazri dohvate je sa svih strana ko će pre, ne daju joj. Otima se oko nje crv, vaš, rđa, čvorak i svraka. Ne sazre sočna i lepa, samo otpadne sa grane, crvljiva i izedena.
Dođem da naberem jabuka, a one sve na zemlji. Nudim ih rođacima da peku rakiju, niko ih neće. Šta će im kažu, ne znaju ni sa svojima šta da rade.
Vidis nase muke kad zelimo da jebbemo nesto sa Krstarice ..Desava se da muskarci budu okrivljeni da su nezreli kao deo nekog stereotipa. Mislim da to ne treba da bude vezano za pol i da nije. Meni se desilo da se na pricaonici predstavim kao muskarac, jer da se razumemo svakako sam eksperimentisala na toj pricaonici. I ja sve lepo, ljubazno, duhovito, s postovanjem, a ona se sve vreme trudila da bude drska i ona meni ni dva ni tri nego-ti si nezreo. A druzim se sa stvarno uspesnim ljudima, kremom drustva koji su u kasnim tridesetim i koji me smatraju zrelom. I ja umrla od smeha. Tada sam shvatila dok sam izvodila taj eksperiment i slicne, koliko muskarcima ume da bude tezak prilazak zeni.
мужјак-служење озбиљне војскеmuskarac vojska zena zavijanje sarmi
како то"нам"Muskarci i zene veze sa zreloscu nemaju. Ne bi prepoznali zrelost ni da ih udari po sred face u Knez Mihajlovoj.
Narocito u Srbiji, gde niko od njih ne ume da se nosi sa strahom.
Jbga, takva nam kultura i drustvo, jadni.
daaaaw i ako su ozbiljni zreli ona ga ceka ne sunca tabane s drugim i cim izadje iz vojske zene se i prave decuмужјак-служење озбиљне војске
женка-испраћај мужјака у озбиљнију војску![]()
куЈва је одувек била куЈваZenama je kod muskarca zrelost imovinsko stanje i odsustvo intelekta da stvari ( u vezi njih) nazivaju pravim imenom...ili da i ako kapiraju prave se da ne- to onda zovu galantan, sharmer, dzentlmen itd.