Zrela a nezrela...

on je nevin sa tries i oce da te zeni, a ti se karas sa lokalnim bacjeom iako mislis da si u ovom prvom nasla ljubav svog zivota, pa te grize savest ali ipak nikako da se skines sa njegovog qrca i ne znas kako da mu priznas da nisi cedna zenica uzorna udavaca? :zaljubljena: nije tebi lako fato, strasne su to stvari :sad2:

Ovaj prvi koji te je kresnuo je to uradio verovatno u periodu kad nije imao sta drugo.Iz nekog razloga,posle toga se malo primio na tebe,dopadas mu se,mozda bi od vase veze bilo nesto a isto tako te mozda i otkaci.Ali je u svakom slucaju normalniji od tog drugog.

Ovaj drugi je posebna prica:mrgreen:
Takvi tipusi koji se zalepe devojci za suknju umeju kasnije da iznenade u zivotu.Neki se pocnu kockati,neki kurvati,neki predju u alkose,neki drogiraju.A na posletku,neki i ostanu takvi-mlakonje koji ce te izludeti svojom bolesnom romantikom i pazljivoscu preko mere:lol:
Ne zna covek sta je gore:lol:

A najmutnija si mi ti:p
Na koju foru si uspela da imas gomilu razocarenja sa muskarcima a kazes da si imala samo jednog?:per:

Ovaj prvi koji te je kresnuo je to uradio verovatno u periodu kad nije imao sta drugo.Iz nekog razloga,posle toga se malo primio na tebe,dopadas mu se,mozda bi od vase veze bilo nesto a isto tako te mozda i otkaci.Ali je u svakom slucaju normalniji od tog drugog.

Ovaj drugi je posebna prica:mrgreen:
Takvi tipusi koji se zalepe devojci za suknju umeju kasnije da iznenade u zivotu.Neki se pocnu kockati,neki kurvati,neki predju u alkose,neki drogiraju.A na posletku,neki i ostanu takvi-mlakonje koji ce te izludeti svojom bolesnom romantikom i pazljivoscu preko mere:lol:
Ne zna covek sta je gore:lol:

A najmutnija si mi ti:p
Na koju foru si uspela da imas gomilu razocarenja sa muskarcima a kazes da si imala samo jednog?:per:

Razmisli malo! :p Moguće da je taj jedan bio oženjen,pa još to trajalo 7 godina......koliko je tu razočarenja moglo da bude!

Izgleda da taj bliski prijatelj nije znao da je ona bila u nekoj vezi.....on misli da se nije ni ljubila do sada.Već je spomenuo i svojima,siguran da je to je već završena priča.:lol:
S druge strane, vrijeme sam počela provoditi sa veoma bliskim prijateljem koji je već duže nastojao biti uz mene u svim životnim situacijama. Uvijek mi se nalazio pri ruci, da bi mi na kraju priznao da je zaljubljen u mene..

Meni je isto nešto mutno,zašto nik veselo djevojče? :zcepanje:

Razmisli malo! :p Moguće da je taj jedan bio oženjen,pa još to trajalo 7 godina......koliko je tu razočarenja moglo da bude!

Izgleda da taj bliski prijatelj nije znao da je ona bila u nekoj vezi.....on misli da se nije ni ljubila do sada.Već je spomenuo i svojima,siguran da je to je već završena priča.:lol:

Meni je isto nešto mutno,zašto nik veselo djevojče? :zcepanje:

I meni je to "veselo devojce" po malo zvucno ime :hahaha:
A pazljivo oko posmatraca ce iz uvodnog posta gde je jadna i nema nikog primetiti da sad ima dvojicu dobro nalozenih
Ghelyon.gif

• Podržavam
Reactions: Em.
on je nevin sa tries i oce da te zeni, a ti se karas sa lokalnim bacjeom iako mislis da si u ovom prvom nasla ljubav svog zivota, pa te grize savest ali ipak nikako da se skines sa njegovog qrca i ne znas kako da mu priznas da nisi cedna zenica uzorna udavaca? :zaljubljena: nije tebi lako fato, strasne su to stvari :sad2:
plus

ona veza od sedam godina ya koju momakprijatelj nije ni cuo, mada je vec dugo kraj nje da pruyi podrsku

lol

У младости лудости јој се свиђао неки момак и били заубљени једно у друго, да ли су се похебали нисам скапирао. Но, тај први неки равнодушан тип, класични јјебач изгледа, мало је мувао, мало није, причао како не може од посла и тако судбина зла реши да растави те две душе и ова нађе неког што га Сарваш назва тутамавком. Добар дечко, стидљив, поштен, такви увек нахебу, поготово од жене. И она га као заволи, ма све супер и онда се после ваљда 7 година појави тај први и она се крсне са њим. И сада нас пита шта да ради, да ли да се крше са овим првим јер зове тако гајби или да остане са овим добрим који је воли. Још је гризе савест што га преварила, но било јој фино, то јој није жао, ко што обично и буде у таквим ситуацијама, фино, а ипак јој жао овог превареног. Класично женско размишљање и би и не би.

Ne mogu njenu verziju da čitam, ne zanima me mnogo, tako da ću odgovoriti na ovu...

Bilo kako bilo, ispala si dzukela, nadam se da će te nogirati obojica kako bi što ucveljenija i nesrećnija bila, jer nema ništa gore od raspadnutog nervnog sistema, bezmozgaša koji bi da sede dupetom na pet stolica, onda pokušaju da se uvale najboljem i tako povuku u propas' 5 ljudi u jednostavnoj računici.

Da, to je dobra strana priče kod ovog što je hteo samo da se omrsi, ovaj jadnik će verovatno da preseče vene u punoj kadi :D
e, pa to ti je ono kad hoces gala rucak, sa predjelom i dezertom, a dobijes smo komad slanine, ali i to dobro dodje, potkrpis se, pa gruvas dalje
iz put negde uberes jagodum negde tresnju, nekad naidjes na dobar izvor sa svezom vodom

i zivot je, ipak, i opet, lep

Postoji još nešto što me muči: dečko sa kojim sam u vezi je ozbiljan momak starinskog odgoja koji daje prioritete tradicionalnim vrijednostima. Za njega je to što je rekao svojima za mene završena priča, a prije mene nijednu nije ni poljubio kamoli šta više.. Sasvim je jasno da je siguran da nisam ni ja i da sam se ljubiti naučila (prvo sebe pa onda njega!) gledajući filmove, a njega na taj način (on je, kaže, na taj način, zamišljao ljubiti samo svoju suprugu) ljubim jer je on za mene stvarno poseban i jer ga volim.. Shodno svojim shvatanjima, burno reaguje na svaki mali dodir i duži poljubac, jer ne zna kako da se ponaša a da se ja ne uvrijedim i ne zamjerim mu.. Mene ta situacija sluđuje i ne znam kako da se ponašam u svemu tome. Da li da priznam da nisam baš toliko nevinašce ili ne?

Molim svu raju dobre volje da udijele kakav savjet u vezi svih dilema koje me muče... :confused:
Hvala puno!

rekao je svojima i to je to, prangije su pucale te noci
postupi ispravno kao i mnoge pre tebe i zgrbavi se u njegovom narucju

Back