Zračenje telefona

NeZero

Početnik
Poruka
13
Neki kažu da telefoni zrače, neki ne. Ja mislim, a i koliko sam pronasao na internetu da većina misli, a to je da telefoni zrače. Samo nigde nisam proonašao koliko. Pa bih da pitam vas da mi neko da možda stručno mišljenje. Da li šteti ako se telefon drži u džepu, i takođe da li je štetno držati ga blizu na punjaču dok spavaš (kao budilnik)?

Mrdamo svi.
Polemike oko zračenja mobilnih telefona oduvek su zbunjivale, naročito ljude koji previše brinu o svom zdravlju.
Danas mlade mame uspavljuju bebe mobilnim telefonom.
Kada hrane bebe, drže mobilni i puštaju im crtać ili pesmicu sa yt.
Upitno je koliko je to štetno mladom organizmu. Ako bebama ne šteti, zašto bi se stariji toliko brinuli?

Mrdamo svi.
Polemike oko zračenja mobilnih telefona oduvek su zbunjivale, naročito ljude koji previše brinu o svom zdravlju.
Danas mlade mame uspavljuju bebe mobilnim telefonom.
Kada hrane bebe, drže mobilni i puštaju im crtać ili pesmicu sa yt.
Upitno je koliko je to štetno mladom organizmu. Ako bebama ne šteti, zašto bi se stariji toliko brinuli?
garant mnogo manje od osiromašenog uranijuma, zatrovanog vazduha, bogtepita koliko lošeg kvaliteta hrane kod nas, stresa koji majka doživljava u trudnoći. to ako mene utepa neki rak ili srčka slobodno nek pričaju da je od zračenja a ne od dve pakle dnevno, neredovne i nezdrave ishrane, svakodnevnog stresa a posebno u ratovima...da ne nabrajam više

garant mnogo manje od osiromašenog uranijuma, zatrovanog vazduha, bogtepita koliko lošeg kvaliteta hrane kod nas, stresa koji majka doživljava u trudnoći. to ako mene utepa neki rak ili srčka slobodno nek pričaju da je od zračenja a ne od dve pakle dnevno, neredovne i nezdrave ishrane, svakodnevnog stresa a posebno u ratovima...da ne nabrajam više
Eto, vidiš kako smo se lepo složili.;)

Apsolutno svi uredjaji proizvode elektromagnetno zracenje , od televizora , frizidera , sporeta , pa sve do rucnog sata .

Radio talasi takodje spadaju u vrstu elektromagnetnog zracenja i klasifikuju se po frekvencijama , tako na primer mobilni uredjaji proizvode mikro talase , koji su po svetskoj organizaciji za istrazivanje raka klasifikovani u "moguce" kancerogene talase sto znaci da zbog nedostatka dokaza koji se eksperimentisu na zivotinjama jos uvek nije dokazano da su zaista kancerogeni .

Sve u svemu posedovali mi telefon ili ne , svi smo i u ovom trenutku izresetani radio talasima kao svajcarski sir koji se preplicu svuda oko nas i "kroz" nas.

Sve u svojim dozama.Ako se shvati da je mobilni telefon uprkos bezbrojnim aplikacijama, pre svega sredstvo za komunikaciju - Ćao, šta radiš, kad se vidimo, u 5, ok, ćao, ne bi trebao da predstavlja neki problem, ako se provode sati, malo ćaskanja, igranje igrica, slušanje muzike, internet onda je već nezgodan.Isto kao i tv, ako se gleda satima, isto kao i komp ako neko zapuca 10 sati neku video igru itd.
Generalno jeste štetno, ali se može ublažiti zdravom pameću čemu telefon uopšte služi.

Back