"Zove me 'moj divlji Srbin', a ja njega 'moj Švabo'": Vučić ispričao kako deli komplimente sa savetnikom iz Nemačke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
9.345
***SRNDAĆ!***

https://nova.rs/vesti/politika/zove...imente-sa-savetnikom-iz-nemacke-video/?ref=yt

„Zove me ‘moj divlji Srbin’, a ja njega ‘moj Švabo'“: Vučić ispričao kako deli komplimente sa savetnikom iz Nemačke VIDEO​

POLITIKA Autor:Nova.rs23. feb 202316:15
Kopiraj link
1677165176-collage-savetnik-2-750x422.jpg
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ; printscreen/FoNet
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas na ceremoniji povodom otvaranja druge fabrike kompanije Kontinental automotiv Srbija (Continental Automotive Serbia) u Novom Sadu. On se tom prilikom obratio i svom savetniku Jorgu Heskensu, kom se zahvalio na saradnji, navodeći da ga zove "moj Švaba".

„Hoću da se zahvalim dvojici ljudi. Danilu Cicmilu i Jorgu Heskensu. Jorgu
… Ja ga zovem ‘moj Švaba’, on mene zove „moj divlji Srbin’.

Tako mi razmenjujemo komplimente, on stvarno jeste Švaba. Švaba iz Baden-Virtenberga. Dakle, oni imaju s dve obale reke, tamo u okolini Ulma. Dakle, 10 godina radimo zajedno. Jutros mi je poslao poruku, kaže: ‘Aleksandre, 10 godina kako radimo’.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, nakon ceremonije otvaranja, rekao da se od jutros razgovara kako da se podigne podrška u infrastrukturi i subvencijama za centralnu Srbiju.

„Moramo dvostruko više da ulažemo nego u deo od Beograda do Novog Sada i Subotice“, rekao je Vučić i naveo primer prosečne plate na Vračaru od 1.350 evra, dok je u Vranju 550.
Isprazniće nam se Srbija i zato moramo da izjednačimo, dodao je on i naveo da je Srbija radila sve „školski“ da bi podigla BDP, plate, a nije ugrozila javni dug.

Ovdje su se neke stvari ocito izvrnule u zlonamjernom nova.rs prijevodu!

Moderaturo, hapsi temu SDP-njarsku!

😡 🐈

pusti tviter sam Predsednik Srbije za sebe kaže da je DIVLJI! srndać, ili šta?!

Болесно.

a šta je bolesno? ta izjava?
ako misliš na to, da, oni to namerno rade, jer posle na strašnom sudu će reći mi smo im sve rekli
a oni su ćutali, mi to smo mi, narod srbski, kao oni su to hteli nisu se bunili ni malo....

Zašto za zove divlji? Mora da se rita previše :lol:

Meni uopšte nije jasno šta je Predsednik hteo ovime da kaže...zato sam i otvorio temu, ako neko zna, da nam kaže!
...u životu čuo nisam da se nekom Predsedniku države neko obraća sa DIVLJI?!
Prvo što mi je palo na pamet, posle prideva divlji, je divljač, a posle toga srndać, recimo...
Kakve to veze ima sa našim Predsednikom?! I ovo "moj švabo"?

Meni uopšte nije jasno šta je Predsednik hteo ovime da kaže...zato sam i otvorio temu, ako neko zna, da nam kaže!
Prvo što mi je palo na pamet, posle prideva divlji, je divljač, a posle toga srndać, recimo...
Ljubav ne poznaje granice.

🐈

Потпуно је изгубио је компас. Не зна ђе удара. Лупа шта му прво падне на памет, као џегулеску, а оне његове подгузне муве га "заљубљено" гледају и маришу под његовом заштитом. Као некад титовци.

Pokazuje nivo podaništva koji ova država ima prema toj Nemačkoj

10 godina predsednik države sarađuje sa nekim anonimnim nemačkim službenikom .. što sve govori u šta su nas uvalila najveći ViziJonari od Stojadinovića, preko Josipa Broza do Đinđića, a ovaj "srndać" samo pokazuje nivo blama na koji smo svedeni

Pokazuje nivo podaništva koji ova država ima prema toj Nemačkoj

10 godina predsednik države sarađuje sa nekim anonimnim nemačkim službenikom .. što sve govori u šta su nas uvalila najveći ViziJonari od Stojadinovića, preko Josipa Broza do Đinđića, a ovaj "srndać" samo pokazuje nivo blama na koji smo svedeni

Дакле, ова ботуша толико далеко иде у ботовању, да за ниво поданишта не оптужује Вучића, већ државу и политичаре који нису живи 20-40 година.

Нико нормалан не може да исприча ову причу. Нико нормалан.

PreCednik je ovim svima porucio da je nenormalan, lud covek. Sto mozda jos vise govori o nama stanovnicima Srbije nego o njemu.

A slicno je i u USA.

***SRNDAĆ!***

https://nova.rs/vesti/politika/zove...imente-sa-savetnikom-iz-nemacke-video/?ref=yt

„Zove me ‘moj divlji Srbin’, a ja njega ‘moj Švabo'“: Vučić ispričao kako deli komplimente sa savetnikom iz Nemačke VIDEO​

POLITIKA Autor:Nova.rs23. feb 202316:15
Kopiraj link
1677165176-collage-savetnik-2-750x422.jpg
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ; printscreen/FoNet
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas na ceremoniji povodom otvaranja druge fabrike kompanije Kontinental automotiv Srbija (Continental Automotive Serbia) u Novom Sadu. On se tom prilikom obratio i svom savetniku Jorgu Heskensu, kom se zahvalio na saradnji, navodeći da ga zove "moj Švaba".

„Hoću da se zahvalim dvojici ljudi. Danilu Cicmilu i Jorgu Heskensu. Jorgu
… Ja ga zovem ‘moj Švaba’, on mene zove „moj divlji Srbin’.

Tako mi razmenjujemo komplimente, on stvarno jeste Švaba. Švaba iz Baden-Virtenberga. Dakle, oni imaju s dve obale reke, tamo u okolini Ulma. Dakle, 10 godina radimo zajedno. Jutros mi je poslao poruku, kaže: ‘Aleksandre, 10 godina kako radimo’.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, nakon ceremonije otvaranja, rekao da se od jutros razgovara kako da se podigne podrška u infrastrukturi i subvencijama za centralnu Srbiju.

„Moramo dvostruko više da ulažemo nego u deo od Beograda do Novog Sada i Subotice“, rekao je Vučić i naveo primer prosečne plate na Vračaru od 1.350 evra, dok je u Vranju 550.
Isprazniće nam se Srbija i zato moramo da izjednačimo, dodao je on i naveo da je Srbija radila sve „školski“ da bi podigla BDP, plate, a nije ugrozila javni dug.
E moji srbijanci,deset godina vam se predsednik guzi sa svabama a vi pojma nemate.Gde je tu sukob interesa?Ko kontrolise Vucica od nadleznih institucija sta radi?

Дакле, ова ботуша толико далеко иде у ботовању, да за ниво поданишта не оптужује Вучића, већ државу и политичаре који нису живи 20-40 година.

Нико нормалан не може да исприча ову причу. Нико нормалан.

Šta god da se napiše ti vidiš kao odbranu Vučića ..mislim koji je tvoj problem
Uredno navedem imena predhodnika a ovog sadašnjeg posprdno nazovem i za tebe je to "odbrana"?
A da ti malo pokušaš da živiš u realnosti?

Šta god da se napiše ti vidiš kao odbranu Vučića ..mislim koji je tvoj problem
Uredno navedem imena predhodnika a ovog sadašnjeg posprdno nazovem i za tebe je to "odbrana"?
A da ti malo pokušaš da živiš u realnosti?
реалност је да је у Србији сву власт приграбио један човек, постављајући на сва места своје поданике, послушнике и полтроне, како би он сам о свему одлучивао. Човек сумњивих моралних квалитета и сексуалне оријентације, те је са свим реално да њега прозивамо за дешавања у 2023. години, с обзиром да је на власт дошао 2012. године, а не да за оно што се дешава у 2023. години кривимо мртве људе од пре 20 или 30 година.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back