ZORNJAK...!

Ne mozes svako jutro jedno te isto, malo miksujes, ukljucis mastu. :rumenko:

@ Vronski: Sve tako kako si rekao, samo pre toga skocim da operem zubice, posle toga mu spremim dorucak i skuvam kafu dok se tusira, i dan moze da pocne.;)

Svaka čast.
Blago tvom partneru !
Da si moja partnerka bio bih najponosniji u komšiluku !

Fućkamo na bajke o zlatnoj ribici....
Nama je zlatna ribica u kući !

ihh bejbe, da ti tvog muža istinski voliš, ti bi se sad ovog momenta sa njim mazila, razgovarala i topila u ljubavi...a ne bi blejala po forumu...
ti si jedno obično žensko kojoj je brak i muž dosadio...a sve zato što si obična površna , duhovno neobrazovana žena...
jadan je taj brak....;)

moguće je da si u pravu
a moguće je da nam je još rano za sve nabrojano
možda čekamo dok legnu dječica, baba, deda, tetka od strica i maćeha ujnina al iz prvog braka

moguće je da si u pravu
a moguće je da nam je još rano za sve nabrojano
možda čekamo dok legnu dječica, baba, deda, tetka od strica i maćeha ujnina al iz prvog braka

moguće, daj Bože da nisam u pravu...ali batali ovo zlo, ti si udata žena, i posveti se svom čovjeku 100%
znaš i sama, kakvih udatih kurvi ima ovdje, nemoj da se pretvoriš u jednu od njih...svako dobro..:kpozdrav:

i nisam ja nešto bolji od tebe, da ne misliš da izigravam sveca, bio sam sa nekim curama, i dok sam spavao sa njima mislio sam na neke druge žene i fantazirao svašta...pravo govedo od čovjeka...a ti budi prava žena, i nemoj biti ovakvo smeće kao što sam ja bio...sve najbolje...:pivce:

Back