Zornjak :)

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Pa Dame i Gospodo,

koliko obožavate sex u jutarnjim časovima, i da li više volite zornjak na odnosu upražnjavanja sexa u neko drugo vreme?

1. Dame: - Kako vam deluje partner ujutro kad se budi, onako sanjiv? :lol:

2. G-da: - Kako vam deluju partnerke kada se bude ujutro, da li su vam privlačnije, sexipilnije? :lol:

Pa Dame i Gospodo,

koliko obožavate sex u jutarnjim časovima, i da li više volite zornjak na odnosu upražnjavanja sexa u neko drugo vreme?

2. G-da: - Kako vam deluju partnerke kada se bude ujutro, da li su vam privlačnije, sexipilnije? :lol:

volim ja da ebem kad god je prilika..:zimag:

- - - - - - - - - -

Eo bio sam. Več sam se iznervirao! z:((

Bolje se baviti sexom, sa ženama, no politikom...

Ustvati, od sve politike jedino i volim sex sa ženama. :lol:

Gde si ti bratac, šta ima kod tebe, ebeš li šta? :lol:

ti bi trebo da znas da politika i zene uvekj idu zajedno..vreme radnje i mesto nebitno uvek spreman....:zimag:
a sto se tiče zornjaka..pa ne moze zena da se ebe ujtro ako ide da radi..eubem joj celi dan..sva bude šantava ..:zimag:

Poslednja izmena:
Pa Dame i Gospodo,

ujutru sanjive, sveze, tople, mekane, naspavane, umiljate deluju najlepse, najseksipilnije, najsladje da ih pojedes :rumenko:

ujutru sanjive, sveze, tople, mekane, naspavane, umiljate deluju najlepse, najseksipilnije, najsladje da ih pojedes :rumenko:

:) I ja mislim da je zena koja je tada privlacna, stvarno privlacna.

A tema... Licno, najvise volim onaj deo izmedju noci i jutra, kada svice a senke jos igraju. U letnjem periodu mi to ima posbnu car...
Ali, nemam nista protiv ni posle budjenja :)

:) I ja mislim da je zena koja je tada privlacna, stvarno privlacna.

A tema... Licno, najvise volim onaj deo izmedju noci i jutra, kada svice a senke jos igraju. U letnjem periodu mi to ima posbnu car...
Ali, nemam nista protiv ni posle budjenja :)
To je i moje mišljenje, ali posebnu čar mi je videti žensko kada se budi, proteže, onako mačkasto, a tako nevino i toplo... :lol:

Dva jebača, malo jača.....
A zbog čega bi trebalo da se dokazujemo ovde javno? :lol:

Ti kao onaj gore, rihthofen, bacio kosku provokatorsku, da bi saznao šta ja/mi krešemo, i pobegao...:hahaha:

Drugo, ima vas dosta koji iz pozadine pratite svaki moj korak, pratite fabulu, pokazatelje gde je usmerena šema, te normalno da neću da nasednem :lol:

Poslednja izmena:
Pa Dame i Gospodo,

misim onako ujutro kad smo neumiveni smrdljivi i krmeljavi? bljak to je schajjze

Back