Zorica Brunclik uhvaćena u laži: Evo gde živi njena najstarija ćerka!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Nakon što je pevačica Zorica Brunclik demantovala da njena najstarija ćerka Marija živi u trošnoj kući nadomak Obrenovca i slikala je u luksuznoj vili tvrdeći da joj je tu dom, naša ekipa se uputila u Zabrežje. Jetrva i komšije pevačicine ćerke potvrdili su nam da Marija već više od dve godine živi u oronuloj kući sa partnerom Nenadom i da joj majka ne dolazi u posetu.
Zoricu očigledno niko nije naučio da su u laži kratke noge i da će istina, bez obzira na snimak komfora u kojem navodno živi njena ćerka, izaći na videlo. Kiša i blato nisu nas sprečili da juče pokucamo na vrata Marijinog pravog doma u Obrenovcu, ali osim psa ispred vrata i drugog, koji nam se javljao iznutra, nikog više nismo zatekli. U kući pored, vrata nam je otvorila Marijina jetrva.
- Nemojte, molim vas, ništa da me pitate. Ispalo je da smo mi zvali novinare da slikaju gde živi ćerka Zorice Brunclik. Moj i njen muž su blizanci, ali znate, nisu u dobrim odnosima - rekla nam je jetrva pevačicine ćerke.
http://www.pulsonline.rs/puls-pozna...na-u-lazi-evo-gde-zivi-njena-najstarija-cerka
Potencijalni ministar kulture....

Mislim da je u pitanju muska sujeta. Da doticni partner Zoricine kcerke ima onaj stari balkanski sindrom - necu da budem prizetko. Znam jednu budalu licno koji se ozenio kcerkom bogatog vlasnika klanica i mesara u vojvodini. Taj covek je hteo da im kupi u Novom Sadu stan (iako zivi u jednom selu u Vovodini- znaci nije uslovljavao da zive u tom selu) ali taj papak iz nekakvog glupog rezona je to glat odbio pa se on i zena vec 7 godina pate kao podstanari sa detetom od 3 godine (zive u Novom Sadu). Tast je par puta krisom davao novac kcerki da sujetni majmun ne zna a kad je on to slucajno saznao zamalo se nisu razveli. svakakvih budala ima.

Nakon što je pevačica Zorica Brunclik demantovala da njena najstarija ćerka Marija živi u trošnoj kući nadomak Obrenovca i slikala je u luksuznoj vili tvrdeći da joj je tu dom, naša ekipa se uputila u Zabrežje. Jetrva i komšije pevačicine ćerke potvrdili su nam da Marija već više od dve godine živi u oronuloj kući sa partnerom Nenadom i da joj majka ne dolazi u posetu.
Zoricu očigledno niko nije naučio da su u laži kratke noge i da će istina, bez obzira na snimak komfora u kojem navodno živi njena ćerka, izaći na videlo. Kiša i blato nisu nas sprečili da juče pokucamo na vrata Marijinog pravog doma u Obrenovcu, ali osim psa ispred vrata i drugog, koji nam se javljao iznutra, nikog više nismo zatekli. U kući pored, vrata nam je otvorila Marijina jetrva.
- Nemojte, molim vas, ništa da me pitate. Ispalo je da smo mi zvali novinare da slikaju gde živi ćerka Zorice Brunclik. Moj i njen muž su blizanci, ali znate, nisu u dobrim odnosima - rekla nam je jetrva pevačicine ćerke.
http://www.pulsonline.rs/puls-pozna...na-u-lazi-evo-gde-zivi-njena-najstarija-cerka
Potencijalni ministar kulture....

Da li su kiša i blato sprečili novinare da ne gaze preko onih kojima opet bila poplava i posle prošlonedeljne kiše?
Koliko su njih slikali?

Dalje, pare su problem kod seljačke pameti.
Igrom slučaja znam da familija Brunclik ne opstaje od grebanja Zorice.
Ko je šta zaradio od toga će živeti.

ali ovde nije slagala ništa - sve suva istina
retke istinite socijalne pesme u našem folk miljeu gde se može mnogo toga naučiti o životu

Шта ме брига за матору *** *** ***

au bre au bre...
ne valja Brena jer muslimanka
ne valja Zorica Ciganka
ne valja Ceca jer došla sa selo pa uspela, kažu ovi što došli bez uspeha
(dakle musimanka, ciganka i srpkinja)

al valja Djilas za 800 dinara bez sendviča
i valja Vučić za 1500 sa sendvičem i sokićem
to nije seosko-musimanska-ciganija?

Poslednja izmena od moderatora:

Back