Zoran Slavnić-selektor ?

Selektor Z.Slavnić

• Da,dobar izbor

• Ne,ne verujem u njega kao trenera

• U ovom trenutku kada niko nije hteo - dobar je i on

• Bilo ko da dođe - trebaju nam kvalitetni igrači

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Posle one izjave, nije poslao Milicica kuci...

Pa i bolje što ga nije poslao...eh, video bi tebe da su ti sudije tako sudile kako bi reagovao da si na njegovom mestu...ma ja bi razvalio sudiju bre pesnicom!!! :) Šalim se...jbg, ipak je Grčka prvak evrope, pa su sudije bile na njihovoj strani!

Sherlock:
Bilo bi bolje. Selektor bi pokazao da ima autoritet. A saban, vise ne bi mogao da primirise reprezentaciji i da prlja i blati dres, koji su pre njega nosile legende.
Pesic je zbog mnogo manje stvari Radmanovica isterao iz reprezentacije, i nije mu dozvolio da uzme medalju. To je trener.
Pa sta ako bi izgubili 15 razlike? A ovako sa iskmpleksiranim sabanom smo pobedili?

Nismo,al bar nismo izgubili 15 razlike!!! :p
Ko zna koga bi ste tad krivili.... :-x

Limpbizkit:
Nismo,al bar nismo izgubili 15 razlike!!! :p
Ko zna koga bi ste tad krivili.... :-x

Stvarno ova omladina jaaaaaaako lose rezonuje....PA sta i da smo izgubili 15 razlike?Moka bi pokazao da je faca,autoritet.Ovako ce Milicic svaki put da se ponasa kao da je Olajdzuvon u najmanju ruku-a da,koji vrhunski igrac se ovako ponasao?I kod nas narocito?

Sta i ja pita,kad su ovi momci osvajali medalje ti si tada bila jos jako mala da gledas meceve verovatno....Ali veruj mi-ovo je krs ekipa,krs Milicic-od njega igrac moze da postane samo zato sto vise nema ekstra centara nigde,pa ni u NBA-cast izuzecima.

Srlesrle:
Stvarno ova omladina jaaaaaaako lose rezonuje....PA sta i da smo izgubili 15 razlike?Moka bi pokazao da je faca,autoritet.Ovako ce Milicic svaki put da se ponasa kao da je Olajdzuvon u najmanju ruku-a da,koji vrhunski igrac se ovako ponasao?I kod nas narocito?

:evil:
Sumnjam u to!!! :evil: :-x :evil: :-x

Sta i ja pita,kad su ovi momci osvajali medalje ti si tada bila jos jako mala da gledas meceve verovatno....Ali veruj mi-ovo je krs ekipa,krs Milicic-od njega igrac moze da postane samo zato sto vise nema ekstra centara nigde,pa ni u NBA-cast izuzecima.

:x :x :x :x :x

Bez ljutnje...To je istina. Meni je samo zao sto stalno istu pricu pricam mladjima- da samo malo pogledaju meceve istinskih velikana kosarke pa da onda rezonuju ko zna ko ne zna.I kako su se ponasali.Ovako,bez argumenata velicate igrace,koji realno to ne zasluzuju.

I da,da malo ipak razmisle o onome sto kazu stariji...Ipak-bar ja,duze vreme pratim kosarku i u njoj radim vec godinama.Mislim da ipak znam o cemu pricam.

Srlesrle:
Bez ljutnje...To je istina. Meni je samo zao sto stalno istu pricu pricam mladjima- da samo malo pogledaju meceve istinskih velikana kosarke pa da onda rezonuju ko zna ko ne zna.I kako su se ponasali.Ovako,bez argumenata velicate igrace,koji realno to ne zasluzuju.

I da,da malo ipak razmisle o onome sto kazu stariji...Ipak-bar ja,duze vreme pratim kosarku i u njoj radim vec godinama.Mislim da ipak znam o cemu pricam.

Pa,dobro al ja ipak mislim da biste krivili nekog drugog (sigurno) za poraz!

A gde to radis?! :)

Znaci utoliko mi se ne svidja danasnja kosarka u tome sto sve pokusavaju preko sablona, plej uhvati loptu, tapne 2 puta, i stane i ceka da mu se otvori neki igrac levo, desno, eventualno centar, pa ako mu se ne otvori ni jedan onda ne zna sta da radi i tako prolazi i prolazi vreme......., i tako svaki ama svaki napad, aman ljudi , kosarka je kolektivna igra u kojoj i tekako treba imati inteligencije i mastovitosti.......
A da ne pricam kada uhvate loptu ispod kosa pa onda beze od kosa......

Back