Zoran Kesić i "Fajront Republika"

Добар је Кеса, он је типичан пример како си битан док си популаран, и како после тога не занимаш никога.. Док је водио Фајронт Републику имао рекламе, сваки догађај у граду га угости, сад га се нико и не сети.. Он је то и рекао једном приликом, као "што ме нису звали раније", мсм тако то иде.. Али се поклопило са емисијом "Вече са Иваном Ивановићем" и онда му је узео прво термин, па све остало, и оде Кеса.. И жао ми је што га нема више на тв-у (бар колико ја знам), тако да Кесо, враћај се хитно! :)

Pa to je uvek tako. Dok si neko mudo, svi te tapšu po ramenu, čim izgubiš poziciju, niko te ne poznaje. Nevolja je što ljudi kad dopadnu nekog položaja to zaborave, i često nemaju pojma da je 99% njih tu jer si moćan ili poznat, ili ne žele sami sebi to da priznaju. I onda se nadju u problemu. Elem, kad smo kod njega, moj drug je nekim slučajem s njim bio pre nekih godinu dana na nekom snimanju i tad nije znao šta će. Govorio je da se isposvađao sa svim živim televizijama i žalio se da nema pojma šta će jer samo to zna da radi što je radio. A nema ni neke velike škole. Dakle, jedino što ume je da se glupira. I u tome je dobar, ali ljudi se zasite. Interesantan si neko vreme, posle počneš da daviš kad ti povataju fore. Sad koliko kontam vodi Fajront republiku jednom nedeljno u nekom pozorištu. ili tako nešto. To mu dodje kao slamka spasa. Dok se kao što rekoh publika ne zasiti.

Pa to je uvek tako. Dok si neko mudo, svi te tapšu po ramenu, čim izgubiš poziciju, niko te ne poznaje. Nevolja je što ljudi kad dopadnu nekog položaja to zaborave, i često nemaju pojma da je 99% njih tu jer si moćan ili poznat, ili ne žele sami sebi to da priznaju. I onda se nadju u problemu. Elem, kad smo kod njega, moj drug je nekim slučajem s njim bio pre nekih godinu dana na nekom snimanju i tad nije znao šta će. Govorio je da se isposvađao sa svim živim televizijama i žalio se da nema pojma šta će jer samo to zna da radi što je radio. A nema ni neke velike škole. Dakle, jedino što ume je da se glupira. I u tome je dobar, ali ljudi se zasite. Interesantan si neko vreme, posle počneš da daviš kad ti povataju fore. Sad koliko kontam vodi Fajront republiku jednom nedeljno u nekom pozorištu. ili tako nešto. To mu dodje kao slamka spasa. Dok se kao što rekoh publika ne zasiti.
:ljutko: ccc
On se glupira, i dvai forama!?
Pa bas zbog originalnosti i jeste bio poseban, oces mi reci da je Ivanovic bolji i duhovitiji od njega, iste mu fore svaku emisiju. Znam da nisi spomenuo doticnog, ali kada vec kazes da je neko dosadio..

:ljutko: ccc
On se glupira, i dvai forama!?
Pa bas zbog originalnosti i jeste bio poseban, oces mi reci da je Ivanovic bolji i duhovitiji od njega, iste mu fore svaku emisiju. Znam da nisi spomenuo doticnog, ali kada vec kazes da je neko dosadio..

Pa i Ivanovć je dosadio. Kao i svi pre njega i on neće još dugo (seti se Lane Gutović, pa onaj Marko Živić ista ta neka fora kao Ivanović itd)

i btw, ja sam žensko.

Kesa nije dosadio, on je sklonjen.:dash:
Ako si zensko:heart:

Pa ako si pažljivo čitao rekla sam da je on sam rekao da se posvadjao sa svim živim televizijama. Jedna emisija se sklanja iz dva razloga: kad smori i izgubi rejting, a televizije žive od rejtinga i rejting određuje koliko košta sekund reklame za vreme te emisije ili kad se autor te emisije "osili" jer se oseti moćno pa krene da se svađa i da traži veći status, veću platu ili šta već, a to u ovoj zemlji ne prolazi, a ni u svetu baš Treba da znaš koje su granice i da znaš da tvoj lični uspeh ne zavisi samo od tebe, nego prvenstveno i od drugih ljudi. Jer drugi ljudi te uzdignu, oni te i spuste. Put do uspeha je dug i mukotrpan, a da gekneš o pod sa najvećih visina desi se u trenutku.

Mhm..
Samo sto je on za Ivanovica bog.
Ovaj ima neke fore, koje mu pritom serviraju, i koje su smesne samo publici u emisiju, kojoj kazu kada da se nasmeje.

Добро, то је већ ствар укуса.. Искрено ја се и на Иванову фору насмејем, не гледам то као "е, рекао је овај, то мора да је глупо" или томе слично, мени није битно ко већ шта каже..

Да, то је и мени добро познато.. Док им требаш свима си кум, краљ, легенда, после тога те нико ни не позове да види да л' си жив.. Но знају то сви ти људи, али шта ће, у сваком случају си упућен на људе, хтео ти то или не.. Ја први данас не бих ни руку пружио многима, али просто мораш да функционишеш..

Мислим да је он направио само једну грешку, а то је да је радио оно што је волео а не оно што се народу свиђа.. Звао је неке ликове у емисије који су по њему били ок а не широкој народној маси, као што то ради нпр Иван Ивановић.. Код Кесића сигурно ниси могао видети Секу Алексић, Цецу итд итд, а то га је и коштало, при том он је писао форе сам, са оним Бугарским, а овај има екипу од 9-10 људи, свакако да је 10 глава паметније од једне.. Плус њему Прва телевизија платила гостовање Стинга, Фига итд итд, а овај доводио оног типа из "букс оф књиге", онај као Пурашевић, велика је то разлика ипак... Но не мислим како људи тј водитељи или хумористи имају рок трајања, ево нпр имаш Амиџи Шоу који је популаран дуги низ година, имаш Балканском Улицом (што и ја сам понекад погледам, када буду неки глумци, или тако неки занимљиви и креативни људи који имају шта да кажу), или нпр онај несрећни Магазин ин, колико год ја то сматрао за глупо, то дуго траје и има причу.. Па она пискава Леа Киш.. Заправо све је ствар "штимунга" и маркетинга.. На пинку шта год буде биће и гледано, јер је народ као коњ навикао да гледа само право, немају алтернативу... Уђи у 10 кућа, од тих 10 на 7 или 8 ћеш наћи пинк, ово остало ће бити дискавери или хистори, и то је то..

Kesic je bio dobar, dok je bio andergraund...
Kada je poceo da dovodi goste i kada se komercijalizovao (mada, ruku na srce, jedan je od retkih koji je umeo da odabere jako dobre i interesantne goste, pocev od Micka, Srdjana Miletica, pa do Ramba i "buksovaca"), to vise nije bilo to, skroz je sjebao koncept, fore su mu postajale sve bledje i dosadnije, jer je trebalo stalno izbacivati nesto novo, za sire mase, tako da je za njega prava stvar da se vrati kracoj formi, sto je radio na Metropolisu...
Mozda nece imati takvu gledanost, kao sa Fajrontom, ali ce bar raditi ono u cemu je dobar i nema sumnje da ce skupiti novu, sofisticiraniju publku...

jedan je od retkih koji je umeo da odabere jako dobre i interesantne goste, pocev od Micka, Srdjana Miletica, pa do Ramba i "buksovaca"), tako da je za njega prava stvar da se vrati kracoj formi, sto je radio na Metropolisu...
Mozda nece imati takvu gledanost, kao sa Fajrontom, ali ce bar raditi ono u cemu je dobar i nema sumnje da ce skupiti novu, sofisticiraniju publku...

Ona emisija sa Buksovcima mu je bila jedna od najjačih. Takodje jedna od boljih je bila kad su gosti bili Darko i Marko poznatiji pod nazivom DarMar... Čim sam odgledao tu emisiju počeo sam da ih slusam na radiju sve do sad(ne mogu da zamislis sat i kusur vožnje do škole bez njih). Takodje ne smemo zaboraviti ni Trifunovića pogotovo ovaj
.

I za Ognjena i za Ivana je izmislio humor.

Back