zorac gel

• Začetnik teme Začetnik teme suxyb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

suxyb

Početnik
Poruka
10
Na preporuku dermatologa pocela sam da koristim Zorc gel.Preporuceno mi je da ga mazem svako drugo vece na regiju lica.Interesuje me da li je neko koristio ovaj gel i kakva su iskustva?

Ne znam koliko je delotvoran,jer za sina pokušavam već skoro 2 meseca da ga kupim,ali ga nigde nisam našla.
Kažu da je deficitaran,osim ako se nešto nije promenilo u ovih 10-ak dana. Umesto njega,prepisan mu je Differin,
koji je malo ,,stariji,, lek,a i više isušuje kožu.Ovaj drugi deluje,ali ako si uspela da kupiš negde Zorac gel, molim te
pošalji mi na pp, gde -u kojoj apoteci.Nadam se da će ti i ovo malo informacija o Zorac-u,biti od koristi.Pozdrav!

Ja koliko znam zorac gel je odlican,znam da jako dobro deluje na psorijaticne promene,za akne ne znam tacno.
Jedino sto se postavlja pitanje je samo prihvatanje od osobe do osobe,ne odgovara svakome ista terapija,sto znaci individualno je...zato kada zavrsite terapiju napisite nam svoje impresije.

Akne.Koristila sam Roaccutan kapsule i zavrsila sa terapijom.Sada mi je kao nastavak terapije preporucen Zorc gel.

Ja takodje koristim Roaccutan vec skoro 5 mjeseci (jos malo cu zavrsiti).Koristio sam Zorac prije terapije sa Roakutanom i nije mi nesto posebno pomogao.Vjerovatno jer sam bio malo tezi slucaj.Ali vidim da se sada dosta osavremenio sto se tice problema sa aknama i da dermatolozi vecinom njega prepisuju

Pocela sam sa Zorac gelom.Osetila sam neprijatno peckanje i neki delovi lica su nakon mazanja pocrveneli.Ali,tek sam pocela sa koriscenjem i nadam se da ce se ove reakcije vremenom ublaziti.
U svakom slucaju javljacu utiske.

Peckanje se ublazilo,ali me nervira perutanje lica.Nadam se da ce i to vremenom prestati.
Cula sam da su pravi rezultati vidljivi tek nakon nekoliko meseci koriscenja.Videcemo!

Back