Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Tabu tema ali ovde smo da o tome diskutujemo bez vređanja.
Šta je to što ljude tera da imaju odnose sa životinja?
Šta je to što ljude tera da imaju odnose sa životinja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolest jeste ali se ovde tiče odnosa sa životinjama.Mišljenja sam da temu prebacite na pdf "zdravlje" )), jer se još uvek definiše kao bolest.
Pre je i za psihologiju.
pa jeste, nekrofilija je dvosmislena reč takođe.Sta sad? Tako je kako je. Najjaca je nekrofilija.![]()
Svet životinja volim, a svet ljudi ne volim. Ljudi su bezobrazniji od svih stvorenja, što je dokaz da pamet baš i nije neko evoluciono postignuće. Životinje i deca su slabiji od nas jer imamo puške i oružje. Zato volim kada ljudi ustuknu pred lavom npr ili tigrom, njima ne mogu da rade šta hoće, samo jadnim životinjama koje ne mogu da se brane. Mislim sve najgore o svim tim ljudima što se iživljavaju nad slabijima i ne želim im ništa dobro.Bolest jeste ali se ovde tiče odnosa sa životinjama.
Ustuknu ljudi pred labom. Ali, lav ima snagu i celjusti, covek ima um. Svojim umom napravice oruzje i ubiti tog lava. Sirova snaga i nije neka prednost.pa jeste, nekrofilija je dvosmislena reč takođe.
Svet životinja volim, a svet ljudi ne volim. Ljudi su bezobrazniji od svih stvorenja, što je dokaz da pamet baš i nije neko evoluciono postignuće. Životinje i deca su slabiji od nas jer imamo puške i oružje. Zato volim kada ljudi ustuknu pred lavom npr ili tigrom, njima ne mogu da rade šta hoće, samo jadnim životinjama koje ne mogu da se brane. Mislim sve najgore o svim tim ljudima što se iživljavaju nad slabijima i ne želim im ništa dobro.
Pa da, ljudi su naravno smislili način kako da kontrolišu sve, izmislili su dovoljno oružja da ubiju celu planetu. Pa ipak, kada se nađu sami u prirodi bez svih tih dodataka, onda se osećaju malim, a ja bih lično volela da to tako i bude, jer nisu zaslužili ovoliku moć.Ustuknu ljudi pred labom. Ali, lav ima snagu i celjusti, covek ima um. Svojim umom napravice oruzje i ubiti tog lava. Sirova snaga i nije neka prednost.
Nema šta da ti bude najasno, to nije normalno.Ustuknu ljudi pred labom. Ali, lav ima snagu i celjusti, covek ima um. Svojim umom napravice oruzje i ubiti tog lava. Sirova snaga i nije neka prednost.
@tema
Meni su nejasni oni ljudi sto vole ovce. Ili zene sto vole sa konjima.
Slazem seMišljenja sam da temu prebacite na pdf "zdravlje" )), jer se još uvek definiše kao bolest.
Pre je i za psihologiju.
Smislili su način, upravo tako. To je naša prednost. No, to je sada nebitno kada gledamo temu.Pa da, ljudi su naravno smislili način kako da kontrolišu sve, izmislili su dovoljno oružja da ubiju celu planetu. Pa ipak, kada se nađu sami u prirodi bez svih tih dodataka, onda se osećaju malim, a ja bih lično volela da to tako i bude, jer nisu zaslužili ovoliku moć.
Samo ljudima tako nešto pada na pamet to mešanje između različitih vrsta, da je to normalno, psi bi ležali sa mačkama, konji sa kravama, sve životinje bi se međusobno mešale a potomci kako bi izgledali? Pa to bi bio horor film. Ne kažem da se ne dese izuzeci od pravila, ali čovek je najveći problem u celoj toj priči, jer se čak i prave eksperimenti. Kako bi izgledao potomak čoveka i konja? Neki ljudi su prosto bolesni.
cudne neke zeneNe tera ih nista.Stvar situacije i mogucnosti.Pastiri na katunima imaju seks sa ovcama, jer nema zena; Seljaci vole da im telici u stali rade felacio.Zene imaju seks sa psima; psi vole lizati svasta, pa ih je lagano nauciti da rade kunilingus svojoj gospodarici, ili spolni akt.Kod zena ulogu igraju i emocije, ako je emocionalno odbacena od svoje okoline, pas joj daje toplinu
Ne razumem šta ja da pojasnim? Meni je to gadno.cudne neke zene
mogla bi @Paula da nam pojasni podobnije
hmmmNe razumem šta ja da pojasnim? Meni je to gadno.
Koristiti životinje za svoje strasti je kukavički. Ne možeš da nađeš muškarca jer je ravan tebi, ne možeš da nađeš ženu koja je ličnost, pa onda koristiš životinje koje ne pričaju, koje te ne mogu odati, sa kojima nema tih komplikacija. Slično je i sa decom, samo deca imaju govor i mogu odati stvar. Opet kažem tako ja to doživljavam kao kukavičluk i pokvarenost, nastranost.
Sex je odnos dva zrela bića, čim je jedno inferiorno to je iskorišćavanje. Isto se dešava i sa nekim muškarcima po bolnicama što koriste žene u komi i slično. Ružno sve to, a ja lično izbegavam da gledam i horor filmove i bilo šta ružno... šta će mi to kada ima toliko lepog u životu. Što me podseti na jednu kratku priču, kada pustite muvu na livadu ona leti uglavnom na gomna, a na tu istu livadu kada pustite pčelicu ona ide na cveće. Ovaj svet je kao ta livada ima i jendog i drugog, ali je pitanje na šta ćemo mi leteti i čime ćemo se baviti. Treba izabrati dobro da bismo i živeli tako.
nemam vremena za višehmmm
a jel moze to malo opsirnije ?
dobro onda !nemam vremena za više
Није то " лоша ствар" него кривчно дело и тако и треба да се третира. РОБИЈА !dobro onda !
slozicemo se da je zivotinjskafilija losa stvar a i sire