Drago mi je da priznajes da gotovo ne postoji granica
izmedju dominacije i yebacke energije.
mozda ste razmazili psa, da ste ga pustili na ulicu ...ko zna..
Mada, mozda je i pogresno zeleti dominantnije pse...
jer ja kad izadjem napolje strepim od reakcija kad vidim ljude koji vode i na uzici pse... i od onih u dvoristima sto laju na nepoznate prolaznike. mislim da su moja covecija prava na opustenost i dominantnost ugrozena tim lavezom i zatrcavanjem koje sam dozivljavao u proslosti (od pasa lutalica, valjda, ili ih gazde neke puste tako okolo da lunjaju i cuvaju neku imaginarnu teritoriju) srecom bez fizickog kontakta, ipak neka nesvesna zelja za osvetom mi je ostala u glavi, zbog nicim izazvanog stresa.
Mozda je i taj gore silovatelj imao neku osvetnicku zelju za dominacijom nad psom, kujom, kuckom, musko zensko staro mlado.. zbrkana je ova tema postala.. od cega zavisi stepen opravdanosti uptrebe sile.
Evo na primer - pre nekih nedelju dana vidim sija sunce, lepo vreme .. odlucim da otvorim prozor i uzivam u budjenju ranog proleca uz blagi bol u grudima.., i u tom momentu neka pormecena kerina sa komsijske terase krene da laje na mene ko da cu leteci da joj provalim kroz terasu i pobijem familiju...i tu ja pocnem da mu pretim rukama, pokazujem srednji prst, psujem pasju mater.. on se smiri i udalji, ali ja uzenmiren i zbog brige da se ne pojave ostale komsije zbog buke, odustanem od sunca, i vratim se u tamu sobe, da nisam imao preca posla tog dana, verovatno bih osmislio osvetu, uzeo neki kamencic i gadjao ga, a ako bih ga pogodio.. tuzili bi me i sudili za silu i nasilje, drzava razni lobiji i zastitnici zivotinjskih i manjinskih prava, a zanemarili bi to sto i ja moje pravo na dominaciju ostvarujem, vracajuci mu, u nemogucstvu zastrasujuceg laveza, transofrmisem istu kolicinu energije kroz mracnu stranu u fizicko povredjivanje, kojim nadoknadjujem energiju koju bi inace dobio od sunca suncajuci se, ovako bez sunca mi preti opasnost od raznih bolesti, proishodeci da je taj pas indirektno pokusao da me ubije, jer je nerazumna zivotinja koja laje bezglavo, a ja njega ili nju, kucku, nisam dirao prvi, vec njoj i njenom sirenju na sucnu smeta sto neko otvara prozor sa trideset metara udaljenosti,
ne samo psi vec i vlasnici pasa treba da se kritikuju jer svi oni misle da su neka visa specijalna klasa, rasa sa ekspanzionistickim ciljevima, i sta sad ja treba da kupim konja samo da im pokazem da i ja nekog za trku u naoruzanju imam.
Evo nekoh primera medjuzivotinjskog seksa...
Ja ne znam kako bih reagovao da me neko pita hoces li da se igras naskakanja s psom

u svakom slucaju onda i ljudi imaju svoje pravo da naskacu na ljude i zivotinje,
u americi se ljudi tuze zbog pogresnog nacina gledanja ocima na toboznu zrtvu silovanja, a kamoli za neki dodir.