Zone Alarm security suite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jomini:
A da li pored svega treba, odnosno da li je pametno uključiti i Windows firewall i Windows update?

Serife,
ili volis da komplikujes ili si stvarno zbunjen..

Dakle, cemu paranoja...

Rekao sam ti lijepo,

AV = KAV
FW = ZA
Adware = Ad-wareSE, SpyBoot S&D, ili koji se placaju, SpywareDoctor ili SpySveeper.

Koristi neki od browsera koji nemaju mali milion rupa i sve je na svom mjestu..

Opera, MozillaFirefox..

Ah, da, Windows firewall ti ne treba ako koristis Za, a Update po volji, zavisno od tvoje konekcije, kod mene je recimo ukljucen da se ne zamaram sa tim..

Sto se tice Update odaberi sam..

Uzivaj Serife...

Društvo, još jedno pitanje. Danas sam dobo konačno ADSL, posle godina patnji na dial-up vezi. Interesuje me da li je potrebno zbog bržeg protoka da nešto (i šta) korigujem u ZA? Ako se dobro sećam pri instalaciji je bilo neka 4 pitanja (da li je kućni računar, vrsta veze i još nešto) bilo je i to pitanje o vrsti konekcije gde su bile opcije dial up i još tri, i ja sam čekirao dial up. Da li nešto treba podesiti?

PS
Nisam siguran, ali mislim da je baš u pitanju bila instalacija ZA, mada se ne sećam baš najjasnije..
Hvala unapred svima..

Pazi ovako. mozda ima nekih podesavanja sa tim novim, sa starijim verzijama ZA i ADSL koji koristim vise od godine nisam imao nista posebno da podesavam i nije mi pravio probleme, atrenutno ZA ne koristim jer mi guta memoriju koju stvarno malo imam, sasvim skromnih 128, pa ga iz tih razloga ne koristim... Dakle ovu noviju verzija ZA nisam probao, a ne vjerujem da se sta posebno treba podesavati zbog ADSL..

A predpostavljam da je kucni racunar i da nije u mrezi..

Tako, ako je kucni instaliraj, tacnije instalirao si ZA i uradi podesavanja kao i do sada..

Poz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back