ZNOJENJE!!!

Kayyya

Početnik
Poruka
6
Zdravo!
Potrebna mi je pomoc...Od sedmog razreda se nenormalno znojim ispod pazuha! Bilo da je leto,bilo da je zima! Medjutim,to se desava samo kad sam u nekom drustvu.Kada sam kod kuce i gledam TV,slusam muziku...nista! Ali,cim mi neko dodje,odmah mi se pojavi bara ispod miske! Ne znam zasto,jer stvarno nemam problem da pricam sa drugim ljudima,nisam stidljiva i sl.
Cula sam za neki proizvod Galmanin sprej,ali se vise ne proizvodi...
Ima li jos neko ko mi je slican i da je uspeo nekim proizvodom da smanji znojenje?!
Pomagajte...Hica je!:besna:

A socijalna fobijica a ?

To ti mislis da nisi stidljiva kao sto onaj misli da se ne plasi pa crkne od straha....Ili kao sto onaj misli da je happy a ustvari u teskoj depresiji.

Znojenje ako ej samo prisutan neko ukazuje na socijalnu fobijicu - poceci.... Ako 10 puta sedis u dnevnoj sobi sa istim odelom i istom temperaturom u sobi i 10 puta si sama i ne znaojis se a 10 puta si sa nekim i 10 puta se oznojis, onda se moze konstatovati da je taj covek faktor koji izaziva kod tebe znojenje, probaj pa ces uvideti i sama.

Ti se podsvesno znojis, to je psihosomatska reakcija a ne reakcija vezbanja, jurnjave po kuci, temperature itd.

neko se znoji, a nekom je zima, pa mu se grce misici, nekog boli stomak, a nekom je muka.....

Sta da radim onda? :confused:
Ja prosto znam da cu se oznojiti kad je neko tu i ne mogu da ne mislim o tome!
Zelela bih da probam neki proizvod protiv znojenja,ali mislim da je to jako stetno... Uzasno me nervira sto ne mogu da se opustim kad sam blizu nekoga,jednostavno me je sramota sto se znojim toliko!

Ja sam jedva uspela da popijem i pola solje,jer je jako grozan ukus.Tako da sa cajem vise ne pokusavam.Citala sam dosta o konstantnom pojacanom znojenju,i videla sam na vise mesta kako nista ne pomaze,i kako se ljudi samo nadaju da ce jednog dana prestati. :/

Back