Znate li u cemu je najveca prevara satanista?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Najvca prevara ikad satanista je to sto obmanjuju da asimptotski nosioc virusa (bez simptma bolesti) moze da prenosi respiratorini virus na zdrave ljude. Jer nikada u istoriji nauke nije dokazano niti je napsano u ni jednu jedinu naucnu knjigu pre 2019 godine da asimptotski nosioc nekog respiratornog virusa moze da zarazi bilo kog tim virusom.

I nikada u istorije nauke nije bilo ni govora ili da je ikad naucno dokazano da neko ko je asimtotski nosioc nekog respiratornog virusa predstavlja pretnju po zdravlje drugih zdravih osoba.

Niti je ikada dokazano naucno da neko ko ima asimptotski virus respiratorni je bolestan

Bolje je umreti od korona virusa nego od gladi . Jer od korona virusa ce umreti mozda milion ili dva miliona ljudi u svetu a od gladi izazvane korona krizom umrece nekoliko stotina miliona ljudi

Poslednja izmena:
Najvca prevara ikad satanista je to sto obmanjuju da asimptotski nosioc virusa (bez simptma bolesti) moze da prenosi respiratorini virus na zdrave ljude. Jer nikada u istoriji nauke nije dokazano niti je napsano u ni jednu jedinu naucnu knjigu pre 2019 godine da asimptotski nosioc nekog respiratornog virusa moze da zarazi bilo kog tim virusom.

I nikada u istorije nauke nije bilo ni govora ili da je ikad naucno dokazano da neko ko je asimtotski nosioc nekog respiratornog virusa predstavlja pretnju po zdravlje drugih zdravih osoba.
Ne lupetaj gluposti I prestani da se sramotis.
Imas hiljade dokaza gde osoba bude nosioac virusa a da nema pojma, tj ds je samo inkubator I nista vise...

Ne lupetaj gluposti I prestani da se sramotis.
Imas hiljade dokaza gde osoba bude nosioac virusa a da nema pojma, tj ds je samo inkubator I nista vise...
Tvoje neznanje je veliko a arogancija jos veca. Ja nisam reko za bilo koje viruse NEGO ZA RESPIRATRNE VIRUSE. A ti ako si neki naucnik ajde ti mene lepo opovrgni i iznesi naucne radove koji dokazuju da asimptorski nosioci RESPIRATORNIH virusa mogu da zaraze bilo koga tim virusom.

Najvca prevara ikad satanista je to sto obmanjuju da asimptotski se prenosi respiratorini virus. Jer nikada u istoriji nauke nije dokazano niti je napsano u ni jednu jedinu naucnu knjigu pre 2019 godine da asimptotski nosioc nekog respiratornog virusa moze da zarazi bilo kog tim virusom.

Mili moj, ovo je lep, ali infantilan pokušaj da se Koroni oduzme na značaju.
Nijedan asimptomatski virus nije predstavljao opasnost po druge?
Nećemo ići dalje, pozabavi se sidom.
Nema simptoma (u početku), ali osoba prenosi nesmetano virus ovakvim ili onakvim odnosima sa drugim ljudima.
Dakle... mi jesmo eksperimentalni pacovi, ali ne možeš to tako da postaviš i da očekuješ da iko iole zdravog mozga prihvati.

Poslednja izmena:
Objasnila ti Indigo3 x2... nisi baš izuzetan, i izgleda se bojiš svoje senke a ne satanista....
Nije to u cilju obeshrabrivanja, da se ne razumemo pogrešno.
Treba kopati i tražiti dobar izvor informacija, ali uključimo svi mozak dok nešto tu izjavljujemo i objavljujemo kao stav, mišljenje ili neku hipotezu.
Ovo je neka omladina, osećam, i toga Krstarici treba.
Treba im staviti do znanja da smo radi čuti nove misli, ali i da nismo do juče, eto, ovce čuvali.

Tvoje neznanje je veliko a arogancija jos veca. Ja nisam reko za bilo koje viruse NEGO ZA RESPIRATRNE VIRUSE. A ti ako si neki naucnik ajde ti mene lepo opovrgni i iznesi naucne radove koji dokazuju da asimptorski nosioci RESPIRATORNIH virusa mogu da zaraze bilo koga tim virusom.
Em si mator em si glup. Citaj malo naucnr casopize a ne da te podjebavaju lik ovi koji su te ubedili da su u vrhu masonerije I satanskih pizdarija.

Brate kako ti ne dosadi...
Gde ti skupljas informacije? Opet te zvali telefonom?
Ovo je neka omladina, osećam, i toga Krstarici treba.
Da je omladina bilo bi lakse....Covek od 40-50, koji i dalje veruje u DedaMraza.

Niti je ikada dokazano naucno da neko ko ima asimptotski virus respiratorni je bolestan

Bolje je umreti od korona virusa nego od gladi . Jer od korona virusa ce umreti mozda milion ili dva miliona ljudi u svetu a od gladi izazvane korona krizom umrece nekoliko stotina miliona ljudi
Naravno da asimptomatski nosioci respiratornih virusa u koje spada i virus gripa ne mogu preneti grip. Botovi i neznalice opsedaju ovaj forum i sve sto ima mozga odavde je odavno pobeglo na zalost.

Based on the available literature, we found that there is scant, if any, evidence that asymptomatic or presymptomatic individuals play an important role in influenza transmission.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2646474/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back