znate li nekog ko se spanđao sa debelom devojkom ?
da li taj za kojeg znate to voli, ili je po principu "nisam ni ja bolji, daj šta daš" ???
da li taj za kojeg znate to voli, ili je po principu "nisam ni ja bolji, daj šta daš" ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam par zagorelih betica koje su naivno mislile da su debeloguze dobre cure i imale malo momaka , a ustvari su ozenili prave iskompleksirane proracunate radodajke , i to jos i debele....![]()
- - - - - - - - - -
Ovo je i moje iskustvo.
Debele devojke niko nece za stalne devojke,
da ih predstavlja roditeljima i drustvu....
tako da one mogu samo sex seme da imaju....
ili da budu same, ako na to ne pristaju![]()
mazohista neki voli raspadeznate li nekog ko se spanđao sa debelom devojkom ?
auuuuuuuuuuuu sine..pa ovaj je nadrljao
nemoj tako, kolega, majku muznam ga bato...taj sam
...i pre nego me napljujete imajte u vidu da je to iz dana rane mladosti moje...
volim malo drusnije zene...samo...
kako je shminka jedan od oblika prevare i medenog mamca za mushki svet od svoje pojave
tako su i koresti,steznici...ishtatijajoshznam svojevrsna prevara
elem...spandjam se tako sa jednom...obimnom
zamamno je delovala
dok se nije skinula u polumraku zagushljive sobice
tako neshto...i hemoroide...ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju