znate li nekog ko se spanđao sa debelom devojkom ?

znam par zagorelih betica koje su naivno mislile da su debeloguze dobre cure i imale malo momaka , a ustvari su ozenili prave iskompleksirane proracunate radodajke , i to jos i debele....:rotf:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Ovo je i moje iskustvo.

Debele devojke niko nece za stalne devojke,
da ih predstavlja roditeljima i drustvu....

tako da one mogu samo sex seme da imaju....

ili da budu same, ako na to ne pristaju :aha:

da li taj za kojeg znate to voli, ili je po principu "nisam ni ja bolji, daj šta daš" ???

Veruj,svaka,ama svaka,ma kakva bila,fizicki,psihicki ili ovako porodicni bekgraund moze da nadje nekog za vezu,kombinaciju i brak.I kad pitaju muskarca koji je uzeo takvu Aman covece pa ona je ne znam ostavila nepokretne roditelje da umru ili sestru izbacila iz stana,dete svoje ubila,za njega je sve nebitno,najbitnije je da je zensko,da ima onu ''zensku stvar''.
Za muskarce je to tesko.Od muskaraca se zahtevaju sve moguce osobine i ako ima neku falinku na tim poljima nema sansi nikakvih.Plus mu se zahteva i novac i to je mozda stvar koja nije nekad presudna.

da li taj za kojeg znate to voli, ili je po principu "nisam ni ja bolji, daj šta daš" ???

znam ga bato...taj sam :rumenko:
...i pre nego me napljujete imajte u vidu da je to iz dana rane mladosti moje...

volim malo drusnije zene...samo...
kako je shminka jedan od oblika prevare i medenog mamca za mushki svet od svoje pojave
tako su i koresti,steznici...ishtatijajoshznam svojevrsna prevara
elem...spandjam se tako sa jednom...obimnom
zamamno je delovala
dok se nije skinula u polumraku zagushljive sobice
tako neshto...i hemoroide...ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju

debela.jpg

znam ga bato...taj sam :rumenko:
...i pre nego me napljujete imajte u vidu da je to iz dana rane mladosti moje...

volim malo drusnije zene...samo...
kako je shminka jedan od oblika prevare i medenog mamca za mushki svet od svoje pojave
tako su i koresti,steznici...ishtatijajoshznam svojevrsna prevara
elem...spandjam se tako sa jednom...obimnom
zamamno je delovala
dok se nije skinula u polumraku zagushljive sobice
tako neshto...i hemoroide...ne bih pozeleo ni najgorem neprijatelju
nemoj tako, kolega, majku mu
pa nisi ni ti olicenje idealne gradje
i debele devojke su zive duse, zeljne ljubavi i paznje, neznosti i saputanja
cesto su bas lepog lica, zabavne, a kako vole dobar zalogaj, dobre su i kuvarice
sve to nisu zanemarivi kvaliteti
znam nekolik ljudi koji su ozenili debele devojke i nesto ne vidim da im je lose, niti se zale

neki jednostavno vole debele zene. ko sto i neke zene vole raspale vojislave...svako po svom ukusu. sta je nekom drugom u glavi ne mozemo znati...ali cesto se vide jako mrsavi tipovi sa debelim zenama, isto kao i jako visoki muskarci sa jako niskim....valjda je to neka prirodna selekcija da bi se populacija na kraju krajeva zadrzala oko prosecne, bez stvaranja nekih ekstrema :confused:

Back