Vladimir M. Domaćin Poruka 4.032 17.09.2022. u 13:22 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #1 Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije.
Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije.
Smorisha Buduća legenda VIP Poruka 41.996 17.09.2022. u 14:14 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #2 Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Talas.rs Ali samo na srpskom.
Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Talas.rs Ali samo na srpskom.
AleksaJ Buduća legenda Poruka 36.225 17.09.2022. u 15:00 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #3 Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Ови језик разуме свак СРБ
Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Ови језик разуме свак СРБ
Vladimir M. Domaćin Poruka 4.032 17.09.2022. u 16:51 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #4 Smorisha: Talas.rs Ali samo na srpskom. Kliknite za proširenje... To je desničarski propagandni časopis, više me interesuje neki naučni časopis gde istraživači objavljuju svoje radove.
Smorisha: Talas.rs Ali samo na srpskom. Kliknite za proširenje... To je desničarski propagandni časopis, više me interesuje neki naučni časopis gde istraživači objavljuju svoje radove.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 17.09.2022. u 16:53 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #5 Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Iuiuuiuu Forum Figaro Sl nekako Vrlo star casopis popularan ne mogu da se setim tacnog naziva
Vladimir M.: Da li znate ozbiljan ekonomski časopis koji izlazi na Srpskom jeziku a i stranom? Hteo bih da pišem o ekonomiji, pa da vidim koje su mi opcije. Kliknite za proširenje... Iuiuuiuu Forum Figaro Sl nekako Vrlo star casopis popularan ne mogu da se setim tacnog naziva
Vladimir M. Domaćin Poruka 4.032 17.09.2022. u 16:54 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #6 AleksaJ: Ови језик разуме свак СРБ Kliknite za proširenje... Šta oružije, eno ti Somalija i Pakistan puni oružija i kako žive, nikako a i lošije od toga.
AleksaJ: Ови језик разуме свак СРБ Kliknite za proširenje... Šta oružije, eno ti Somalija i Pakistan puni oružija i kako žive, nikako a i lošije od toga.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 17.09.2022. u 16:54 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #7 https://avxhm.se/magazines Evo ti pa trazi
Vladimir M. Domaćin Poruka 4.032 17.09.2022. u 16:56 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #8 The Graeat Gatsby: Iuiuuiuu Forum Figaro Sl nekako Vrlo star casopis popularan ne mogu da se setim tacnog naziva Kliknite za proširenje... Jedino izgleda da odem na kiosk pa da gledam šta se prodaje, jedino tako mogu da utvrdim koji ekonomski časopis je naučni.
The Graeat Gatsby: Iuiuuiuu Forum Figaro Sl nekako Vrlo star casopis popularan ne mogu da se setim tacnog naziva Kliknite za proširenje... Jedino izgleda da odem na kiosk pa da gledam šta se prodaje, jedino tako mogu da utvrdim koji ekonomski časopis je naučni.
The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 17.09.2022. u 17:01 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #9 Vladimir M.: Jedino izgleda da odem na kiosk pa da gledam šta se prodaje, jedino tako mogu da utvrdim koji ekonomski časopis je naučni. Kliknite za proširenje... Ili na google... Sto d abudea klupav i ides na kiosk?
Vladimir M.: Jedino izgleda da odem na kiosk pa da gledam šta se prodaje, jedino tako mogu da utvrdim koji ekonomski časopis je naučni. Kliknite za proširenje... Ili na google... Sto d abudea klupav i ides na kiosk?
AleksaJ Buduća legenda Poruka 36.225 17.09.2022. u 17:49 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #10 Vladimir M.: Šta oružije, eno ti Somalija i Pakistan puni oružija i kako žive, nikako a i lošije od toga. Kliknite za proširenje... Ш'о си негативош. Ма ГУНС је америчански магазин ... Економија цвета
Vladimir M.: Šta oružije, eno ti Somalija i Pakistan puni oružija i kako žive, nikako a i lošije od toga. Kliknite za proširenje... Ш'о си негативош. Ма ГУНС је америчански магазин ... Економија цвета
Војвода Iskusan Poruka 5.517 17.09.2022. u 20:55 - Znate li neki ozbiljan Ekonomski časopis? #11 Национална географија, мислим да је сваког 17-18 на киосцима. Баве се темама од економије, науке, животиња, свега..
Национална географија, мислим да је сваког 17-18 на киосцима. Баве се темама од економије, науке, животиња, свега..