Znate koja je prava stvar u krevetu!

ko je sad esperanca?...nikog nisam prozivao...kad budesh videla da nekom pishem "idiote jedan retardirani idi negde pasi neshto" tad prozivam...ovo je razmena mishljenja...i ne radi se o devojchicama...za chudo...gomila ljudi stavlja one glupave i nichim izazvane tribale...lozhe se da im dobro stoji...ulepshava jel te...ma daaaaj...moj neki stav po pitanju tetoviranja je skoooz razlichit...aj pirsing...to mosh skinesh kad otjesh...al tat je opet neshto drugo...po mome

AntunTun:
ko je sad esperanca?...nikog nisam prozivao...kad budesh videla da nekom pishem "idiote jedan retardirani idi negde pasi neshto" tad prozivam...ovo je razmena mishljenja...i ne radi se o devojchicama...za chudo...gomila ljudi stavlja one glupave i nichim izazvane tribale...lozhe se da im dobro stoji...ulepshava jel te...ma daaaaj...moj neki stav po pitanju tetoviranja je skoooz razlichit...aj pirsing...to mosh skinesh kad otjesh...al tat je opet neshto drugo...po mome
To je relativna tema,hocu reci da ako volis plavuse ne moze te niko naterati da volis crnke.Ja licno mislim da je to sve stvar ukusa,bar bi trebalo tako da bude!

AntunTun:
hanibal77:
sta bre ona ima da se pravda deci za tet?! :x
koje gluposti!!!
i sto mora da ima poruku?to nije oglasna tabla,to je dekoracija tela!!!
od koga si cuo ta pitanja?posto spadaju u pitanja predrasude :roll:
e kad vidim ovakve stvari!!! :x
vragolasta:i ja sam se naslusala ovakvih pitanja,al prestane vremenom

chakaj za tebe je tat samo ukras na telu?....samo zbog yebenog ukrasa stavljash dozhivotni zhig na svoju kozhu?....kako tjesh deci da pravdash..mislish netje da te pitaju?...ne morash ti u sushtini nikom nishta da pravdash...adj deco umuknite vidite da mama bushi sebi ochni kapak....get real....tattoo samo za ukras...alal ti vera...bolje nalepi tretju sisu...evo ja bi prvi bio odushevljen...siguran sam da bi pokrenula modnu lavinu u oblasti hirurgije i implanata...al dobro...tebi je tatu ukras...ja mislim da treba da ima smisao...shto bi reko cane...ljudi nisu isti
a ne meni je tet da pokazem kako volim punk,i mislim da sam opak djavo :roll:
e ajde ne lupaj zivota ti 8)
moje dete ako pita sta je to,objasnicu a nemam potrebe da se pravdam "znas to znaci to i to i mama je htela da pokaze svetu kako je ovan u horoskopu"
@vragolasta :arrow: zapravo ih imam dva:jedan za ceo svet i drugi za sebe,muza i plazu :lol:
i kome se ne svidja nek te ljubi ispod pcelice :P

AntunTun:

Ti si bre decko mnogo neurozan.Sto unosis frustraciju i ne postijes slobodu misljenja i zivljenja drugih ljudi?
Svako nek sa svojim telom radi sta hoce. :wink:

jerbo si na moje pitanje kakvu poruq ima tvoj tet...odgovorila : bojim se da te niko nishta ni je pitao u vezi moje pchele...i sad me pitash ko mi je reko da nema smisla...al nije ni bitno...ko shto neko napisa nebitno je zaista shta ko misli o tome...ma nebitno je shta ko misli uopshte

Back