znanje imanje...

ja ne znam da l je nekad dosta
nekad sam zaradjivala minimalac
sad duplo ali imam i vece potrebe
cujem za nekog u svici zaradjuje 4000€ net za krajnje glup posao
i kazu jedva sastavlja kraj s krajem,jer j,b,g on nece da vozi peugeot 106 i da zivi u 30m2,nego normalno apetit se povecava,zasto da vozim krs ako zaradjujem ok i radim ko crnac,i posle i s godinama ide odredjena potreba za komforom,npr ja vise ne jedem u meku,cula ti se profine,hoces da pojedes fino,da obujes finu italijansku cipelu,pa da sedis u dobroj fotelji
i sad kako da ti bude dosta kad uvek postoji nesto sto ti je potrebno

ja ovako gledam na to - da zaradjujem vise, samo bih vise ostavljala sa strane, nikakvu drugu upotrebu te pare ne bi imale. stajale bi tako dok se ne nakupi dovoljno da ulozim i da zaradjujem jos vise i ostavljam jos vise pa tako u krug, a potrebe tesko da bi mi se menjale.
istina vozim peugot 206 i zivim na selu ali ne osecam potrebu da kupim nova kola ili da se preselim.

pa selidba u grad je s konja na magarca sto se mene tice
kad bih imala vise love imali bismo kucu dvoriste i bazen u selu,100%
da zaradjujem vise sigurno ne bih vozila ovo sto vozim
zivela bih luksuznije
parce que vous le valez bien :malav:

pa ok polovan auto,ionako dok se masina razradi on padne na pola vrednosti
ali taj auto treba da bude deutsche :lol:
mislim nije stvar u visokoj nozi i luksuzu radi luksuza
reci i sama da l ti je gorempomenuti mek ista asocijacija sada i pre 20god,da li radije jedes carnex pastetu ili finu foie gras od 20€ list,da li ti je ok da izadjes i sedis s drustvom na stepenistu ,da li bi spavala na plazi i stopirala do mora,da li ti stopala podnose kineske cipele?
kad se nema to je nesto drugo,ne bih da glumim princezu na zrnu graska kad sam daleko od toga
ali kad vec imas sansu onda svom smrtnom telu das ono sto trazi :malav:

ma da, naravno, to se podrazumeva, nije poenta ni da stedis a da jedes svaki dan makarone i pastetu (dok ne dodje cicak da nas demantuje :mrgreen: ) kad vec mozes da zivis bolje.
vise sam mislila na one situacije u kojima imas dobra kola ali ti trebaju neka besna ili imas 100 pari cipela a treba ti i 101 - nema sanse da mi to postane potreba, i da pocnem tako da gledam na stvari, a imam i bas bogate ortake koji su se prezaduzili na taj nacin... sad svaki evro broje, tacnije, banka im broji.

pa ok polovan auto,ionako dok se masina razradi on padne na pola vrednosti
ali taj auto treba da bude deutsche :lol:
mislim nije stvar u visokoj nozi i luksuzu radi luksuza
reci i sama da l ti je gorempomenuti mek ista asocijacija sada i pre 20god,da li radije jedes carnex pastetu ili finu foie gras od 20€ list,da li ti je ok da izadjes i sedis s drustvom na stepenistu ,da li bi spavala na plazi i stopirala do mora,da li ti stopala podnose kineske cipele?
kad se nema to je nesto drugo,ne bih da glumim princezu na zrnu graska kad sam daleko od toga
ali kad vec imas sansu onda svom smrtnom telu das ono sto trazi :malav:

djevojka moze da bude sa sela, ali auto mora da bude iz njemacke <3 :)))

jok nije dovoljno...msm to shto imam znam da razvuchem poprilichno...prvo odredim prioritete a za druge stvari ako ostane,i uz puno umeca i stpljenja svakog meseca sebi priushtim neku malu radost...ali shta je ustvari dovoljno,to zavisi od zelja koje chovek zeli da realizuje...a potome bi meni trebalo jakooo punoooo paraaaaaaaaa....:mrgreen:

Back