znanje imanje...

dovoljno, za sada. nemam ne znam kakve potrebe, samo dozvolim sebi poneki hir s vremena na vreme u vidu putovanja ili neceg slicnog.
zadovoljna sam, imam dugorocne planove koje jos nisam ostvarila ali je valjda i to dobro u mojim godinama. u svakom slucaju ne bih volela da je drugacije.

da li gospođe sa ovog pdf-a zarađuju dovoljno za svoje potrebe...?

G-djice:lol:...ne bi bilo umesno da se zalim na bilo sta...medjutim, trenutno mi se cini da ljudi oko mene imaju bolje finansije od mene, mozda je trenutno, mozda i nije, mozda su oni naprosto vrlo bogati, mozda nas narod ima vise nego sto priznaje, veze nemam ali mislim da zaradjujem puno, puno vise ako sam ziva i zdrava...imam zicu da me potkaci Baja Patak sindrom

da li gospođe sa ovog pdf-a zarađuju dovoljno za svoje potrebe...?

Za svoje da, ostaje i za hirove ako zanemarim potrebe dvoje koje sam rodila, pa onda potrebe ulaganja u posao, potrebe kuce, bla bla ......
Ali ne zaradjujem toliiiiko koliko neki misle da zaradjujem, pa planiram da u neko dogledno vreme opravdam ocekivanja. :)

p.s. znanje nisam unovcila (dzaba mi skole); "imanje" je samo posledica umesnosti da napravim pravi izbor posla za sebe i od toga pristojno zivim.

Poslednja izmena:

Back