Znam za jedan grad, pored je Beograd

Ma kakve veze ima ko je kroat a ko srbin...? Srbija, BG takodje vodi jako losu politiku prema Zemunu, "opstinu" koju smatra svojom!? Covece, Zemun u BG ima tretman kao da je neprijateljska teritorija... j b t! Zato nam se zuri da se odvojimo pa se vi vracarci i zvezdarci j b t medjusobno ili se malo opametite i sacuvajte veoma vredan deo grada. Nece Zemun nigde ako ga ne oterate. Zemun je poseban i drugaciji i trazi takav tretman, ali sila Boga ne moli, jel da... Beogradjani rekli ne moze, ko vas sisa. A ja kazem tiha voda breg roni, zivi bili videli...

Jeste.A posebno se jezim na ''studente'' iz unutrasnjosti koji iznajmljuju gajbe u krugu dvojke i kazu da im drugi delovi grada smrde, seljacki su i tako.A do juce pasli travu u zavicaju.

Pa pitaj svog dedu i on je Srbin bio sad sto su mu potomci presli u katolicanstvo sta tu moze covek.Inace nismo mi dosli mi smo uvek bili ovde.

U kom svetu ti zivis.... Po tebi je i Egipatsko carstvo bilo pravoslavno, i stari Grci, i Rimljani, a Srbi su oduvek vladali ovim prostorima i ovde su dosli sa neba, ako su uopste dosli. Ne pricaj gluposti. I Srbi su primili Hriscanstvo kao i Francuzi, italijani, Spanci, Rusi, Grci, to su narodi koli su stariji od Hriscanstva, i molim te nemoj vise da offtopicujes, jer pitanje Zemuna apsolutno nema veze sa religijom, crkvom, nacionalnoscu.

Drzi se teme.

Onome koji se zalaze za odvajanje Zemuna od BG lupis etiketu da je Rvatina, katolik, Dljavo, promenis nivo rasprave, pokazes koliko si pun mrznje i zbogom temo.

Sta imas da kazes o odvajanju Zemuna, ne o Rvatinama, katolicima, pravoslavcima i Srbima.

Та прича са Земуном је део пројекта независне Војводине. То је јасно. Није ни чудо што се Арена назива и "Лимес" - ГРАНИЦА... Егзит - EXIT у НС...Излаз...

Evo ovo ti je poenta odvajanja Zemuna.Ne znam ni jednog Srbina koji je za to ( ako ne racunas klince od 15-ak godina ali da pitas klince iz recimo bloka 45 oni bi rekli da su za to da blok 45 bude zaseban grad ) ali niko ozbiljniji za to nije sem neka satro udruzenja koja se osnivaju i pocinju da propagiraju takve ideje a i vidimo i ovde ko podrzava iste pa je sve jasno.

Evo ovo ti je poenta odvajanja Zemuna.Ne znam ni jednog Srbina koji je za to ( ako ne racunas klince od 15-ak godina ali da pitas klince iz recimo bloka 45 oni bi rekli da su za to da blok 45 bude zaseban grad ) ali niko ozbiljniji za to nije sem neka satro udruzenja koja se osnivaju i pocinju da propagiraju takve ideje a i vidimo i ovde ko podrzava iste pa je sve jasno.

To "satro" udruzenje nisu osnovali ni Rvatine, ni klinci od 15 god. ni G17+ vec ljudi kojima je dosta Beogradskog jarma. Teznja Zemunaca da se odvoje postojala je i u vreme Tita.

To "satro" udruzenje nisu osnovali ni Rvatine, ni klinci od 15 god. ni G17+ vec ljudi kojima je dosta Beogradskog jarma. Teznja Zemunaca da se odvoje postojala je i u vreme Tita.

Osnovala je interesna grupa a ne znam ni jednog ozbiljnog coveka zemunca da podrzava to vec samo ovi koje si ti naveo .Slicna prica kao i sa onim Cankom i satro brigom za Vojvodinu a u stvari se brine za svoj novcanik.
Nista gluplje od toga da ce Zemun kao napredovati i da ce se bolje ziveti ako se "otcepi" od BGD. To moze da prodje samo kod nekog zlonamernog i kod nekog ko nema grama mozga.
Pa ko radi sada onaj kej u Zemunu?? Beograd
Ko ce da sredi sada ratno ostrvo??? Beograd
Ko je menjao rasvetu po zemunskim parkovima???? Beograd... I da ne nabrajam dalje.

Razdvajanje nikoga ojacalo nije a to samo u ovoj Srbiji se loze da ce se odvajanjem bolje ziveti.

Osnovala je je interesna grupa a ne znam ni jednog ozbiljnog coveka zemunca da podrzava to vec samo ovi koje si ti naveo .Slicna prica kao i sa onim Cankom i satro brigom za Vojvodinu a u stvari se brine za svoj novcanik.
Nista gluplje od toga da ce Zemun kao napredovati i da ce se bolje ziveti ako se "otcepi" od BGD. To moze da prodje samo kod nekog zlonamernog i kod nekog ko nema grama mozga.
Pa ko radi sada onaj kej u Zemunu?? Beograd
Ko ce da sredi sada ratno ostrvo??? Beograd
Ko je menjao rasvetu po zemunskim parkovima???? Beograd... I da ne nabrajam dalje.

Razdvajanje nikoga ojacalo nije a to samo u ovoj Srbiji se loze da ce se odvajanjem bolje ziveti.

A koliko je taj BEOGRAD uzeo love od, sada vec pokojne zemunske industrije. Ko je unistio zemunsku industriju?

Nemojte da sredjujete Ratno ostrvo. To je suludo. Sredjujes zivu prirodu u sred grada. Cista budalastine - NE TREBA GA DIRATI!!!

Pored svega, vidim kako se tesis, ali... videcemo, pogledaj istini u oci, malo ce boleti ali je zdravo za um.

A koliko je taj BEOGRAD uzeo love od, sada vec pokojne zemunske industrije. Ko je unistio zemunsku industriju?

Nemojte da sredjujete Ratno ostrvo. To je suludo. Sredjujes zivu prirodu u sred grada. Cista budalastine - NE TREBA GA DIRATI!!!

Pored svega, vidim kako se tesis, ali... videcemo, pogledaj istini u oci, malo ce boleti ali je zdravo za um.

Imas potrebu da kontriras......a koliko je BG uzeo love od rakovicke industrije koja je bila jaca jedno 10 puta od zemunske...??? ......pa ko je unistio zemunsku industriju??? BG??? WTF????

Imas potrebu da kontriras......a koliko je BG uzeo love od rakovicke industrije koja je bila jaca jedno 10 puta od zemunske...??? ......pa ko je unistio zemunsku industriju??? BG??? WTF????

Ne pricaj svasta. Kako mozes da tvrdis da je rakovacka industrija jaca (i bila i jeste), a komoli 10 puta.

Rakovacku industriju cine IMR i 25. Maj i nista vise

Zemun:

Insa,
Teleoptik,
Ikarus,
Galenika,
Zmaj,
Ind. Obuce BG

To onako iz prve ruke. Sem Inse i Galenike ostalo je bankrot zbog "mudre" politike ciji je centar bio u Beoogradu. Ne kazem da je Beograd apsolutno kriv, Zemun jos manje. Krivi su politicari koji su i sada na vlasti.

Back