Znam Napamet!

0077:
Slažem se..
Ali problem nastaje kad izgubim to napisano..
par puta mi maznuli rokovnik..
I ko je sada budala

:lol: :lol: :lol:
Ja zato sve pamtim. Imam par rokovnika(kao za svaki slucaj), ali onda skontam da nista ne pisem u njih, jer se ne setim da posle pogledam sta sam zapisala (s obzirom da sam sve vec zapamtila).
Pamtim. Stvarno dobro. Sve ono sto mi treba.
Rodjendane sve one koje i cestitam. Brojeve telefona sve koje okrecem. Godisnjice, datume itd.
Jedino me nervira sto sam sve stihove koje sam nekada znala pozaboravljala i zato mrzim svog muza koji sve, ali apsolutno sve pesme koje je ikad ucio napamet i dan danas zna.:-?

Ne trudim se da pamtim brojeve, koji ce mi moj to? Pamtim brojeve telefona koje cesto koristim.
Inace, radije pamtim stihove nego cifre i datume.
Glupo mi kad cujem, pogotovo od muske osobe kad pamti kad se upoznao sa curom, kad ju je poljubio, kad su prvi put seksali... bez veze.

Znam brojeve telefona onih bliskih, ostale se ne trudim da pamtim, cak naprotiv. Inace, Jako brzo pamtim brojeve telefona, sto je nekad dobro, ali jako lose kad zelis neki da zaboravish... Tako da u glavi imam neke brojeve kojih zelim da se rijesim, ali nikako ne mogu da ih iskorijenim.
Datume rodjenja, ah, pa znam bas dosta datuma, ali mi se ponekad(sve cesce) desi da se na taj dan ne sjetim...zabe i mobilni kad stavim da zvoni u 9h ujutru, a tad obicno spavam.
Sve ostale vazne datume zapamtim samo ako zapisem, pa se onda cesto podsjecam. Mada, to sam radila kao klinka, sad se, kao sto rekoh, trudim da sto manje pamtim, sta ce mi to, samo da se nerviram kad neko drugi ne zapamti.

Lica ne pamtim uopste, mogu da se upoznam sa tobom, a kad te vidim posle 2 sata da te ne prepoznam.
Brojeve mogu da pamtim izvrsno ALI samo kad `ocu kad me mrzi onda ne pamtim nista, rodjendane i ostalo isto k`o brojeve(jedno vreme nisam znao broj svog mobilnog napamet,a imao sam ga goinu dana-svi su pizdeli zbog toga)

Pamtim samo nekoliko brojeva,ostalo mi je zapisano u tefteru,ali mi se deshava da i to malo shto znam napamet,zaboravim.Face ne pamtim uopshte,kad se upoznajem sa nekim,potrebno mi je josh par vidjanja da bih te zapamtila do kraja zivota,datume - samo neke rodjendane,neka moja deshavanja,ali sam u sushtini zaboravila pola svog zivota,kad sednem sa nekim starim prijateljima,pa kad pochne podsecanje,ja se zbunim,jer sam pola zaboravila shta mi se deshavalo:)
Samo neke mailove znam napamet,ostali su u kompu i na papiru,za ostalo ne mogu ni da se setim:)A neki ljudi i neki dogadjaji su i zasluzili da ih se ne secam uopshte,pa ni psihijatar ne moze da mi izvuche stara losha secanja:)

Back