Znam da znate, pa ipak da podsetim

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.092
Kod nas se svašta događa... najžalosnije je kada se gine za volanima brzih automobila,
kada se ubiju suvozači, ili pešaci.. zato što ne znamo da vozimo brze automobile, zato
što tatini sinovi "odlično voze", zato što smo pijani, drogirani, ludi...
To se događa i kada nisu praznici...

Praznici nam sada stižu, pa bih samo da podsetim...

Screenshot_66.png

Screenshot_61.png

Lako je da se shvati da oko 3 promila alkohola u krvi nastupa smrt...

Budite uvek zdravi i pametni, baš koliko ste i lepi...

Dosta zavisi od toga koliko je ko navikao i koliko je u stanju da sačuva razum. Recimo jedan moj prijatelj je stalno vozio mortus pijan, ali nikad nije izazvao nesreću jer je tad vozio veoma sporo, kao u auto školi. Jednom je zbog toga ispao sumnjiv policiji te su ga zbog toga zaustavili i on je kad su otvorili vrata ispao iz auta koliko je bio pijan.
Umro je pre nekoliko godina tako da skor 0 nesreća ostaje zauvek.
Inače ja ne pijem uopšte tako da me cela stvar ni ne dotiče.

Kad sam se vracao iz novog pazara u kanjonu idemo 90-100h koliko i treba,ali je preko pune linije idiot preticao kolonu kog sam jedva izbegao,ne znam kako je uspeo u toj brzini da se uglavi u tu kolonu a ja sam samo cimnuo volan i vratio, vec sam ga video u sebi,stene i ivicnjak nema gde da se izbegne,lupalo mi srce pola sata,takvog treba odrobijati ali nema veze sa alkolohom i navedenim samo mu se zurilo jer su svi nervozni

Kad sam se vracao iz novog pazara u kanjonu idemo 90-100h koliko i treba,ali je preko pune linije idiot preticao kolonu kog sam jedva izbegao,ne znam kako je uspeo u toj brzini da se uglavi u tu kolonu a ja sam samo cimnuo volan i vratio, vec sam ga video u sebi,stene i ivicnjak nema gde da se izbegne,lupalo mi srce pola sata,takvog treba odrobijati ali nema veze sa alkolohom i navedenim samo mu se zurilo jer su svi nervozni
..........................................................................................................................................................................................................................................................
Veći su problem neiživljene budale na putu , psihopate bez odgovornosti prema drugima , kao što si napisao preticanje na punim linijama u krlrivini.itd.
Mene umalo nije razbilo vozilo pod pratnjom koje je prešlo kabadahijski preko duple pune linije u opasnoj krivini. A ovi zvrkavci trgovački putnici što misle da mogu da preteknu svaku kolonu i tatini sinovi kojima policija ne piše kazne a znaju gde su radari unapred tim ne možeš nista ni ranije ni sad.
Drndanje auta, dokazivanje pred drugarima i devojkama šta sve može i koliko može.

Zbog takvih idiota ,svaki dan neko njesra pogotovo u poslednje vreme ,i to sve neki klinci vecinom .

Kada će policija umesto pojasa i guma da počne da kontroliše upotrebu mobiilnog telefona za vreme vožnje .
Postoje već razrađeni standardi da li vozač pri određenoj brzini i na putu koristi mobilni telefon.
...........................................................................................................................................................
Nemojmo se čuditi da zbog telefona ili displeja u kolima vozač na tren pređe na drugu traku.
Displeje i tač tipke u prevoznim sredstvima treba zabraniti , ali doći će i to na red prvo u Americi.

@đavolčić , provajderi mogu da daju informaciju da li su se u automobilima koristili telefoni u datim kritičnim momentima.
Za ostalo "iznenadna " skretanja bi fabrike automobila debelo odgovarale u Americi zbog kvara elektronike.
Bilo je slučajeva u Srbiji kada su iznenadne promene gasa i volana zabeležene na potpuno novim autobusima, a za automobile i ne znamo jer nemamo prave osiguravajuće kuće koje će da "teraju" fabrike automobila.

@Soradze lijepo je to rečeno.Ali džaba. Stalno se o tome priča u medijima, sporovode kampanje. I opet koliko hoćeš pijanih budala sjedne za volan. @dlugomir tačno. Nije toliko bitno koliko se popije već kako se tada ponaša. @Брат Си upotreba mobilnog je već zabranjena. Ali...
Znam mnoge vozače koji koriste mobilni u vožnji... klinci, uglavnom... razmeću se... testosteron udara u mental i sve mu se može...
pre mesec dana je šofer od banja luke do beograda skoro stalno razgovarao na mobilnom... ipak je dobro vozio... mada nisam volela tu neodgovornost...
50 duša u autobusu, noćna vožnja...danas više nije ni važno kako mi vozimo... naleteće idiot na nas... pun testosterona, droge, alkohola, džankoze svakojake...

mala šala:

Screenshot_147.png

dva stanja svesti

Back