Znam da joj se svidjam ali...

Hellen:
Уф, замисли да је рекао:''Ма, пуши га!'' :roll:
hahaha :roll:
draga Hellen, ja se ne zabavljam sa tako primitivnim/bezobraznim/nebaždarenim momcima. ovo je sve bilo zezanje i ta rečenica je bila njegovo zezanje, a nikad mi ozbiljno nije rekao tako nešto, niti bih ja prešla preko toga. jedno je zezanje, a drugo je primitivizam i prihvatanje istog.
uopšte nisi shvatila situaciju.

blpd_girl:
hehe, jednom šetali ja i moj dragi ulicom i nešto se zezamo i on mi kaže "ma, poljubiš me u dupe!" i ja "ok" i on "'ajde". i stade kao da vidi šta ću sad. a ja dođem iza njega i cmoknem ga u dupe. onako, na sred ulice. i on nije mogao da veruje :lol:
vremenom je ukapirao da sam opičena, pa me više ne čika dok prvo ne razmisli ;)
:lol: :lol:
Meni je baš simpatično. Dobro da nije bilo nešto u fazonu Barta Simpsona i "eat my shorts"..... :lol:

blpd_girl:
draga Hellen, ja se ne zabavljam sa tako primitivnim/bezobraznim/nebaždarenim momcima. ovo je sve bilo zezanje i ta rečenica je bila njegovo zezanje, a nikad mi ozbiljno nije rekao tako nešto, niti bih ja prešla preko toga. jedno je zezanje, a drugo je primitivizam i prihvatanje istog.

Tako je, samo ti njima kaži!!!
Uvijek će biti tih koje ce neke stavri protumačiti na skroz drugi način!
Mogu misliti kako je to bila spontana rakcija a ujedino smiješna i simpatična! hehe

A što se tiče ove teme - ako već znaš ono sto je najbitnije, onda nije problem krenuti korak dalje!
Nego ti nama reci, kako je prošlo to veče? ;)

Meni ovo uopšte nije nikakav smisao za humor....da ne kažem da mi je komentar totalno jadan, nekulturan, jeftin i glup. Ali dobro. To je moj način razmišljanja i moje viđenje (ne)smisla za humor. Inače, nemam ništa protiv Hellen (naprotiv), ali ova izjava mi je i dalje totalno neukusna. Vi imate pravo da joj se smejete, ukoliko vam je toliko smešna.

ti baš ne kapiraš....
uprostiću ti...
znaš kako kažu babe kada deca prave gluposti, kojima ne bi trebalo da se ponose?
a da ti kaže da skočiš u bunar? jel bi skočio/la?

dakle....na to se odnosio komentar....
kad moram da crtam.....

pajamaca:
ti baš ne kapiraš....
uprostiću ti...
znaš kako kažu babe kada deca prave gluposti, kojima ne bi trebalo da se ponose?
a da ti kaže da skočiš u bunar? jel bi skočio/la?

dakle....na to se odnosio komentar....
kad moram da crtam.....
Ne, ti ne kapiraš. Jer, ja sam razumela na šta se tvoj komentar odnosio (tj. poslednja rečenica u tom komentaru). Ali, ti očigledno nisi razumela na šta se odnosio moj.

Uprostiću ti.
Ja uopšte nisam komentarisala to što je blpd_girl napisala. Ali ako baš želiš, prokomentarisaću da je to meni simpatično i blesavo, i nikada ne bih metaforično nekog uporedila sa budalom zbog toga što je izneo-la na forum nešto što se nekim gospođama ovde čini budalasto i glupavo za njihov visok nivo poimanja života.

Mir zene.
Meni je komentar duhovit. To mozda govori o mom pomerenom smislu za humor, a mozda i o mojim godinama. Ne shvatam cemu aluzije na "moral" prosvetnih radnika i drvlje i kamenje po nekome. Neko mozda smatra da je poljubac u bulju iz zezanja sladak gest, neko ne, sta nas koji vrag ubedjujete da svi moramo misliti kako je to nevidjeno cool i za aplauze.

A ti sto znas da joj se svidjas...sta trazis savet kad postoje svi elementi da ti to dobro prodje sa njom. Kakav li ti je samo savet potreban? Sto lepo ne stavis naslov teme: Znam da joj se svidjam, ali kako da je kresnem?

blpd_girl:

:roll: :roll:

Који вам је ђаво? :-? Шта сам страшно рекла?
Где су стара добра времена опуштеног форумског зезања? У последње време сви само реже једни на друге... :-( ...Сви су нешто склони да прво нападну и напљују, а тек после да размисле шта неко пише....

Шала, људи, шала!!!
Ништа ружно и ништа увредљиво нисам мислила...(баш је безвезан осећај је када неком мораш да преводиш поенту вица...) ''Пуши га'' није ништа ружније и неодстојније од ''пољуби ме у дупе''....нарочито када је то речено међу партнерима који су врло блиски...само није најзгодије то урадити на улици.... :wink:

Ok, mir mir mir, niko nije kriv....Mene je samo štrecnuo taj tvoj komentar ''....ma puši ga''. Zazvučao mi je kao malko neukusna šala. Možda sam ja ''baba'', a možda sam danas samo nervozna i imam PMS, a možda i ne volim taj način zezanja....ali, ok. Ako sam nekog uvredila, izvinjavam se.

Malo je cudno da neko napise da se 100% svidja devojci, da ima razradjen plan muvanja, pa da onda pita za savet sta da radi. Zar ne mislite tako?
Mozda decko nije zaista siguran da joj se svidja. Da je siguran 100 % ponasao bi se opusteno, jer zna da je vec pala na njega.
Sve u svemu, ljubav je cudna boljka :)
Samo opusteno, pazljivo, ne forsirati nista. ;) Ako treba da se desi- desice se, ako ne - onda bolje ne :)

GarAttiX:
Pozdrav, imam manju dilemu:

Znam da se svidjam jednoj devojci, ja sam 19 a ona 25 ali ipak znam 100% da joj se sviđam, do sada nisam imao problema da kažem devoljkama moja osećanja, ali ova me totalno očarala...

Noćas idem kod nje da se vozamo malo rolerom da pogledamo koji film i pijuckamo vino, e sada, kako da joj osvoljim srce?
Hoces nam reci sta je bilo na kraju? :D

Back