Znakovi da vas zena vara

Ljudi moji samo da vam kazem, moze da se ljuti i uvredi ko hoce nije mi bitno ali ovo sto ja pisem je moje licno iskustvo. Na pocetku cu reci da su definitivno sve zene ku**e, slusao sam vazda price o kurvaluku na kraju se i meni to desilo zapravo moja zena je medicinska sestra i radi u glavnoj bolnici gde radi vise hiljada ljudi, velika bolnica jako. Procitao sam negde gore da su najgore zene one brbljibe, to je moja zena ona sa svakim prica kao sa najrodjenijm, musko, zensko nije bitno. Priznala mi je da je imala sex sa jednim majmuno tri puta samo medjutim s obzirom da znam kakva je zena ja licno mislim da je nije jeb** samo ko je na Bus zurio posto ja radim i zivim u Nemackoj 5 godina mogu i da zamislim sta je sve bilo i jako je veliki problem kad su deca tu ja sam odrastao bez oca i to je sran**koje ne zelim svojoj deci nö ipak izgleda da ce se taj brak raspasti. Savet za sve ne budite previse dobri prema svojim zenam jer ce to one iskoristiti protiv vas. Moja kuc**je na kraju shvatila ko sam ja i da nema zajebancije samnom ali naravno kasno zato odmah pokazite zenama da nema zajebancije. I jos jedan zakljucak sve su zene jako sebicne ili im je mozak jako mali.
Mislim da ste samo vi dva razlicita sveta.Niti je ona nasla sa tobom niti si ti sa njom nasao srecu.Nazalost mnogo je takvih brakova.Ona voli drustvo muziku zezanje a ti tisinu ,pare i kucu i to je to.

Hahahah, ma nije valjda?
Pre bih rekla da je poligamnost u muskoj prirodi, a samim tim i prevara.
No too necu uzeti zdravo za gotovo jer je prevara rec koja ima tezinu, bar za one koji imaju trunku morala, pa shodno tome je ne upotrebljavaju tek da bi nesto rekli.

Zena kada prevari ili je prilicno nesrecna (a u njenoj glavi razvod nije resenje iz mnogih razloga- nesigurna), ili je pre braka vodila prilicno promiskuitetan zivot pa joj se ne uklapa monogamija u licni profil (zene lakog morala), hirovita sponzorusa (iskompleksirana zena koja sopstvene komplekse leci kroz broj partnera, novac i sl), neka koja ima psihicki poremecaj konstante ambivalentnosti i uporedne ljubavi prema dvojici ili vise muskaraca.... a moze biti i da je deo necije prljave igre pa je jebga nasela (instrument za urusavanje osnovne celije drustva- porodice).
Ne mora biti zena ta koja ce biti okidac...moze biti i muskarac.
Nisam ni na strani zena ni na strani muskaraca kada je rec o prevari.....Ne mogu biti blagonaklona prema takvim ljudima, ali ni osudjivati ih jer samo oni znaju sta rade i zasto rade to sto rade.
"Simptomi" varanja i kod zena i kod muskaraca su prilicno identicni jer je srz uzroka u samoj psihi, bezobzira na pol.
Recimo: stalno mokar peskir, izbegavanje seksa ljubljenja i neznosti, enormno (detinjasto) raspolozenje "bez razloga" (za koje nije zasluzan muz ili zena), rezervisanost i hladnoca u ponasanju ili preterana ljubaznost i udovoljavanje (radi osecaj krivice pa se ponasa u krajnostima, tesko nalazi meru), nabacivanje osecaja krivice (rad "napad je najbolja odbrana") da partner pomisli da je sve do njega, zbivanje sala kroz koje se jasno nazire poruka "varam te" ali zavijena u formi mucne sumnjicavosti pa partner nije siguran da li umislja, stalna razdrazivost i u najobicnijim razgovorima koje vode ka zucnim raspravama, ljubomorisanje partnera koji vara (posto on/a vara, misli da to isto radi partner), odlazak u teretanu, sminkanje, ucestali izlasci i kafenisanja sa ljudima koje partner "ne poznaje" ili sa cak vrlo bliskim drugaricama da se ne posumnja itd....

No, neki od navedenih ne moraju nuzno biti simptomi prevare. Ako covek razmislja stalno kroz tu prizmu, prvo to je takvo mucenje sopstvene psihe a drugo moze unistiti vezu koja bi bila uspesna. Ako se zena sredjuje i ljuubazna je prema svom decku ili muzu, ne znaci odmah da vara. Mozda zeli da bude lepa za njega, zgodna, atraktivna. Ako izlazi sa prijateljima, mozda ne znaci da ga vara, vec zeli da ima sopstvenu slobodu iako je u vezi...to nije zabranjeno zar ne?
Dakle ako partner vara znaci mora da ima osnov "zasto zena ili muz ide drugome ili drugoj u narucje".
A to znaci da treba prvenstveno da podje od sebe samoga, od zivotnih okolnosti ili od samog partnera. Neko i nesto je uzrok toj prljavoj pobudi
Toliko
:cool:
Ne znam oce ko vidit al i mene zanima "mokar peskir"? Wtf?

Back