Znak sa kojim se najbolje VI sazete?

• Začetnik teme Začetnik teme Oliji
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da bih ti povratio veru u ovaj znak, reci cu ti sledece:
Ti si... koju ne bih pipnuo ni blindiranim stapom! Ko je za tobom trcao i molio te da budes sa njim, sramota je ribljeg, muskog i covecanskog roda! Taj nije zasluzio da se zove ribljim imenom... Da se razumemo, ja ne generalizujem - obracam se samo tebi!

Oliji:
SINDI:
ajd da probam i ja da odgovorim...ja sam dupla devica, i cisto iz iskustva, rekla bih da se slazem sa zenskim ovnovima, muskim nikako...sa bikovima, definitivno...sa ribama i vagama, nije lose...skorpije su mi kao magnet...strelcevi su mi ok...
a nikakkooo sa lavovima, rakovima, vodolijama, blizancima, slabo sa jarcevima...

Bas si me zapanjila sto kazes da si dupla devica a da se nikako ne slazes sa vodolijama!!! :shock: Znas li zasto?Zato sto apsolutno najvise drugarica mi je u znaku devica!?!I uglavnom svaka nova ortakinja koju upoznam je devica,sto je stvarno neverovatno:))
Ja sam(inace)Vodolija/Lav,mesec mi je u blizancima.

Pozdrav

Oliji:)

E, a ja sam sa jednom takom proveo 7!godina.

peach:
orca:
peach:
e,ja se BAS ne razumem u astrologiju. :( je l' neko moze da mi kaze s kim se ja,kao,slazem? zanima me jer mi se u poslednje vreme cini da se bas ni sa kim ne slazem... :roll: :cry:
LAVICA,podznak DEVICA,mesec SKORPIJA

SRECO!!!!Ti si zena mog zivota!!!!!
:shock: :?: :!:
Izvini malo sam preterao,ali ..... :oops: :oops: :oops:

orca:
peach:
orca:
peach:
e,ja se BAS ne razumem u astrologiju. :( je l' neko moze da mi kaze s kim se ja,kao,slazem? zanima me jer mi se u poslednje vreme cini da se bas ni sa kim ne slazem... :roll: :cry:

ma, 8)
sto? je l' znas neku s ovakvom kombinacijom? i? kakva je,a? :roll:

peach:
orca:
peach:
orca:
peach:

ma, 8)
sto? je l' znas neku s ovakvom kombinacijom? i? kakva je,a? :roll:
Ma dve veze, jedno je bila letnja varijanta, ali ispade generalna proba pred ono sto je sledilo,a onda sam odlepio, jednostavno to je to! Jos jednom sorry :oops: ,ali bilo je jace od mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back