Znak koji vam je sudbinski predodredjen

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za Raka rekoše Škorpija. Imam dosta prijatelja u tom znaku, pa se s te strane slažem. U ljubavnim odnosima nisam bila ni sa jednim, ali znam nekoliko Škorpija-Rak parova, mahom žena Rak, muškarac Sco, obrnuto-privlače se ali pukne brzo.
Najviše sam bila sa Vodolijama, super se skapiramo. Ali generalno, primetih da mi je najlepše slaganje sa osobama sa zemljanim Mesecom, po mogućstvu da je u konjukciji sa mojim tj u Devici.

Ovan i Rak-nikako, nikako mi ne paše ni Mesec u Ovnu.

Svaki horoskopski znak ima drugi koji mu odgovara po osobinama.

Pogledajte prilog 854773

Ovan
Ovnu je u životu potrebna Devica u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obe noge na zemlji.

Bik
Bez Vodolije, Bik se neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je pun energije, temperamentan pa je fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se raduje i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci
Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahnog Blizanca.

Rak
Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i verna. Upravo ono što je potrebno osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav
Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno je da Lav može da profitira od samostalnosti, odlučnosti, idealizma te energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica
Strelac je – sa svojim humorom, opuštenošću te dalekovidnošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

Vaga
Osobe rođene u znaku Vage treba da imaju Ribu u svom životu, jer ona je osećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija
Škorpiju je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude izjednačujući uticaj. Škorpija je često vrlo instinktivan, strog i izazovan – pa tako ova znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac
Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac
Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija
Vodoliji treba Rak. Rak je osećajan, ima smisla za humor i vrlo je maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To nadopunjava Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivan i napadan, pa čak i živčan i ekscentričan.

Ribe
Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

Sa net.a
Cek cek, meni kao ovnu odgovara devica?
Pa ja bih siznula pored device :lol:

A opet, ni jednom drugom znaku ne odgovara ovan kao par? Nepravda :mrgreen:

Tebi je Mese
Tebi je Mesec tu.
A lepo se ja slažem sa njima, moram priznati i sa muškim i sa ženskim Devicama, nekako uvek s njima nađem zajednički jezik, najkulturnija komunikacija mi je sa njima, i to moram priznati, a to me prilično fascinira u vezi njih, nikada nisam imala konflikt ni sa jednom. Uvek je to neki harmonični odnos, ali nikada ih za partnerske odnose nisam birala, nekako su mi ipak možda drugi znaci draži :)

Back