zato sto tvoje price ne da nemaju veze sa zivotom pa to je strasno. Imao si drugaricu koja je nosila metlu gde god je stigla, pa si saznao da si grof i u 3 dana povratio imovinu, pa da ti drugarica planira da izvrsi Harikiri ako zatrudni, pa si se zabrinuo za neutralnu Svajcarsku, pa ti je cudno sto je dete od 6 godina radoznalo, pa te terorisu matore penzionerke, pa se bojis da se ne udavis u tus kabini, pa je brat od tetke ljubomoran na tebe...

ovo granici na opsednutost...

Salim se...
Pa kako nema veze sa zivotom?
Moj brat nije ljubomoran, vec ga majka na to tera ona leci kompleks na njemu sto nije zavrsila fax...
Ta drugarica sa metlom je upravo ova...i imala je traume jer je usla u familiju tog decka i svi su je hteli za snajku... a on uvek prkosi svojo porodici...i radi suprotno, jako ju je povredio ona je bila i kod psihologa...
Nisam ja vec petronela... i nije bilo za 3 dana, ja sam samo rekao da sam povreatio a ustvari to je trajalo nedelju dana...Ali su advokati rekli petroneli da ce sigurno da povrati, pa kad sam video da ide na dobro onda samo svi vec znali... pa reko da obavestim,,,pa si ljubomoran na grofa?

? salim se... pa eto sta se svasta desi...da firma nije kupila i pocela da obnavlja tu vilu ne bi nikad ni saznali, imamo inace casu koju je moja baba nasledila od svoije i ona je tacno ta koja fali u setu (metalnih casa) slikacu pa cu da stavim...sutra...
Tus kabina... pa samo sam pitao jer se to kod nas konstanto desava, mislis da je meni jasno kako i zaszo?

Penzionerke su i dalje na delu i ja sam samo izneo ono sto sam cuo od drugih, ja sam ih samo video iz dalka, ali svi ih se boje ne znam zasto

uzas...
Nazivas sebe Hriscaninom a briga te za sudbinu drugih ljudi i to sto su na losem putu...
Mislis...

Ja misionarim gde god stignem, ali na ovom forumu ljudi nista ne shvataju ozbiljno...nazalost... mada na ljisu pisem za neke stvei kako su greh itd...
A ta devojka je od mene toliko puta cula da sebe unistava, alkoholom, picima i drugim sstvarima, njena mama i sestra idu u crkvu a ova gracini na satanizam...
i ona ko o njoj da se brine, ne brini ja jednostavno necu vise da joj govorim nista, jer se odmah ljuti, a sestra i mama kad joj kazu onda lete stvari po kuci...