Znači stvarno...

Poruka
8.529
Ovako na dečijem rodjendanu koji je bio juče, moja drugarica od 17 godina je izjavila da je deca jako nerviraju i da ako zatrudni da bi volela da umre na porodjaju :eek:
Njena sestra i ja smo cutali i pravili se kao da nismo nista culo :eek:
El joj je to samo neka faza ili trebamo da se zabrinemo?

U tim godinama ne može se očekivati materinski instinkt ili neko osećanje privrženosti majke za dete. Milion puta sam čuo tinejdžerke sa izjavama ,,Da sad zatrudnim a da mi ne daju da abortiram, ostavila bih dete pored kontejnera'' ,,da saznam da mi je sin *****, odmah bih ga se odrekla ili ubila'' a naravno da je jedno reći - a drugo učiniti, jedno je zamišljati sebe kao majku a sasvim deseto biti to. Svima je ponekad jezik brži od pameti a da ne govorim o afektu. Da li bi moji keva i ćale trebalo da se zabrinu za mene kad ja iznerviran kažem ,,ubiću se''?

Covece ti toliko kopiras Modernu Pevacicu da pomislim da ste jedna ista osoba... Daj ako bas hoces da budes duhovit smisli nesto drugo...

Šta ovde podseća na modernu?
Ja pisem i svi mi kazu da podsecam na njU? zasto?
Ona pise o nekim ljubavnim dogodovstinama...blablabla
A ja iznosim cinjenice iz zivota i to redovno, ako se vama ovo cini bajkovito kao i ostalo pozivam vas da dodjete i da vidite kako je jedan dan u provinciji gde kao profesotir mogu da rade i k.rte i murte

U tim godinama ne može se očekivati materinski instinkt ili neko osećanje privrženosti majke za dete. Milion puta sam čuo tinejdžerke sa izjavama ,,Da sad zatrudnim a da mi ne daju da abortiram, ostavila bih dete pored kontejnera'' ,,da saznam da mi je sin *****, odmah bih ga se odrekla ili ubila'' a naravno da je jedno reći - a drugo učiniti, jedno je zamišljati sebe kao majku a sasvim deseto biti to. Svima je ponekad jezik brži od pameti a da ne govorim o afektu. Da li bi moji keva i ćale trebalo da se zabrinu za mene kad ja iznerviran kažem ,,ubiću se''?

Hvala, napokon neko ozbiljan :D

A ja iznosim cinjenice iz zivota i to redovno, ako se vama ovo cini bajkovito kao i ostalo pozivam vas da dodjete i da vidite kako je jedan dan u provinciji gde kao profesotir mogu da rade i k.rte i murte

zato sto tvoje price ne da nemaju veze sa zivotom pa to je strasno. Imao si drugaricu koja je nosila metlu gde god je stigla, pa si saznao da si grof i u 3 dana povratio imovinu, pa da ti drugarica planira da izvrsi Harikiri ako zatrudni, pa si se zabrinuo za neutralnu Svajcarsku, pa ti je cudno sto je dete od 6 godina radoznalo, pa te terorisu matore penzionerke, pa se bojis da se ne udavis u tus kabini, pa je brat od tetke ljubomoran na tebe...

zato sto tvoje price ne da nemaju veze sa zivotom pa to je strasno. Imao si drugaricu koja je nosila metlu gde god je stigla, pa si saznao da si grof i u 3 dana povratio imovinu, pa da ti drugarica planira da izvrsi Harikiri ako zatrudni, pa si se zabrinuo za neutralnu Svajcarsku, pa ti je cudno sto je dete od 6 godina radoznalo, pa te terorisu matore penzionerke, pa se bojis da se ne udavis u tus kabini, pa je brat od tetke ljubomoran na tebe...

:eek: ovo granici na opsednutost... :D Salim se...
Pa kako nema veze sa zivotom?
Moj brat nije ljubomoran, vec ga majka na to tera ona leci kompleks na njemu sto nije zavrsila fax...
Ta drugarica sa metlom je upravo ova...i imala je traume jer je usla u familiju tog decka i svi su je hteli za snajku... a on uvek prkosi svojo porodici...i radi suprotno, jako ju je povredio ona je bila i kod psihologa...
Nisam ja vec petronela... i nije bilo za 3 dana, ja sam samo rekao da sam povreatio a ustvari to je trajalo nedelju dana...Ali su advokati rekli petroneli da ce sigurno da povrati, pa kad sam video da ide na dobro onda samo svi vec znali... pa reko da obavestim,,,pa si ljubomoran na grofa? :per: ? salim se... pa eto sta se svasta desi...da firma nije kupila i pocela da obnavlja tu vilu ne bi nikad ni saznali, imamo inace casu koju je moja baba nasledila od svoije i ona je tacno ta koja fali u setu (metalnih casa) slikacu pa cu da stavim...sutra...
Tus kabina... pa samo sam pitao jer se to kod nas konstanto desava, mislis da je meni jasno kako i zaszo? :eek:
Penzionerke su i dalje na delu i ja sam samo izneo ono sto sam cuo od drugih, ja sam ih samo video iz dalka, ali svi ih se boje ne znam zasto :eek:
uzas... :(

Nazivas sebe Hriscaninom a briga te za sudbinu drugih ljudi i to sto su na losem putu...

Mislis... :hahaha:
Ja misionarim gde god stignem, ali na ovom forumu ljudi nista ne shvataju ozbiljno...nazalost... mada na ljisu pisem za neke stvei kako su greh itd...
A ta devojka je od mene toliko puta cula da sebe unistava, alkoholom, picima i drugim sstvarima, njena mama i sestra idu u crkvu a ova gracini na satanizam...
i ona ko o njoj da se brine, ne brini ja jednostavno necu vise da joj govorim nista, jer se odmah ljuti, a sestra i mama kad joj kazu onda lete stvari po kuci...

Hvala, napokon neko ozbiljan :D
U tome i jeste problem.Preskoči nas bar jedan dan sa tvojim izmišljotinama.Ljudi, vi stvarno njemu verujete posle toliko infantilnih postova.Čoveku je očito dosadno, pa po ceo dan sedi i smišlja šta bi novo mogao da napiše na forumu pdf:Religija,Tinejdžeri i Dom i porodica.

O tome i ja pišem.Ko više veruje u ove gluposti???

Ma verujte vi sta hocete, mene nije briga ja...
Imam ja drugih stvari o kojima trebam da brinem i da razmisljam, a to sto vama smetaju moje, teme koje nikada ama bas nikada nisu bile produkt moje maste osim one o malom debelom(to sam se zafrkavao na ljisu) sa modernom, sta da vam radim, ne dolazite i ne citajte... no?
Neko ima buran zivot, a pogotovo u ovim ''vukohebinama'' gde sam ja gde se nista ne desava, pa ljudi veruju u davljenje u tus kabine, to se drugima desavalo meni jos nikad... ja samo ostavim otovorena vrata mlao-..(ne znas nikad :D)
To j e tako u zabiti...

hriscanin.hriscanin jeste moderna pevacica, i to sam ja odavno zakljucio i predocio vam, ko je video, ko je verovao...

Pa da jesam onda bih odavno bio banovan...
El moram ošet da ponavvljam da mene moderna ne moze da smisli jer ima konkurenciju na forumu drustvene nauke jer nija jedina koja govori vise jezika i provalio sam je da ne govori sve jezike... noravano....
I na ignore lisi sam joj...

Na nekim dečjim rođendanima i meni matoroj slične stvari padaju na pamet...ne baš ovo, ali posle par sati intenzivnog vriskanja i skakanja i penjanja po glavi...pa, svakave ideje dobijam :lol:

Meni je milion puta doslo da isamaram neko dete. Nisam nikada, naravno, al ono sedis, pucas u sebi, a roditelji ga pustaju da radi sta hoce. Ko pomenu penzionere, milion puta mi dodje isto. A ja bas volim da radim sa decom, i jedina zovem i posecujem moju poluslepu polubabu, il tetku, sta mi vec dodje, i vucem se s njom u setnju u kojoj ti da predjes 2 km treba 2 sata. A to sto neko nekad prsne ne znaci da ce nesto i da uradi, a valjda sam 2 miliona puta izjavila nesto sto ne mislim, pa mi posle bilo krivo.

@terasa ;)

To je sestra moje drugarice...
Mislim strasno
stvarno tako nesto je normalno u tim godina.?

Ma svako prsne ponekad, nebitno na godine. Ne misli ona to, nego onako klinacki i tinejdzerski izrazava revolt. Mozda je to vece trebala da bude s deckom, pa zbog te proslave nije mogla da ga vidi, pa prsla. Sva ti deca tih godina imaju neke vrste ispada. Ne znaci da nije normalna

Back