Znaci starosti

Poruka
22.458
Muškarcima je lako, prvi znaci da su duboko zaglibili u godine jesu pojačan rast dlaka iz nosa i ušiju, počinju ozbiljno ličiti na konje.
Dodajte:malav:
Šta je sa ženama, koje su to prve naznake da vam još mogu tapsati i davati podršku deca i prijatelji?
Izvol'te :malav:

Muškarcima je lako, prvi znaci da su duboko zaglibili u godine jesu pojačan rast dlaka iz nosa i ušiju, počinju ozbiljno ličiti na konje.
Šta je sa ženama, koje su to prve naznake da vam još mogu tapsati i davati podršku deca i prijatelji?

Dakle reč je o estetici, prbobajte što objektivnije :)

- - - - - - - - - -

promasio si za muskarce
prvi znak starosti je da im se vise ne dize kao pre
za zene je prvi znak starosti 35. rodjendan

Ne znam, mene serviraju te dlachice a kardan radi ko sat.

Pa ti si jos mlad to valjda krece oko 60.
Elan je cak i tad, uvek tu ali postoji raskorak izmedju zelje i mogucnosti.
Najsmesniji su i tragikomicni likovi koji kad zadju u te godine ne uspeju ova dva da usaglase.

hvatam se za krsta kada ustajem iz duboke fotelje. sve opreznije izlazim iz kade. kada trcim uz stepenice, trcim brzo kao nekada, ali zvucim kao astmaticni nilski konj.
i, pojavljuju se one male, male kesice na donjim delovima obraza, ako znas na sta mislim? kao ona spremista za hranu kod hrcka. :neutral:
sve ostalo fercera, hvala na pitanju. :)

...ovo sa dlakama je istina rista, puka...odem ko brice a on masinicom predje i po usima...pitam ja njega zasto to radi, a on onako ladno: "godine" :malav:...
jes da nisam zaglibio u te neke ozbiljne godine ali u gradu definitivno vise ne pitaju za godine...cak i kad se obrijem :mrgreen:...

Ne znam sta da ti kazem...kao sto i sam rece, kardan radi ko doxa (Bogu hvala)...jedino sto primjetim je da ne mogu kao prije, subotom istrcati iz stana i istrcati 15-ak km da to ne osjetim. Sve ostalo je kao prije.

hvatam se za krsta kada ustajem iz duboke fotelje. sve opreznije izlazim iz kade. kada trcim uz stepenice, trcim brzo kao nekada, ali zvucim kao astmaticni nilski konj.
i, pojavljuju se one male, male kesice na donjim delovima obraza, ako znas na sta mislim? kao ona spremista za hranu kod hrcka. :neutral:
sve ostalo fercera, hvala na pitanju. :)

:cmok: Sve sam razumeo. Te kesice su onako, najgore, sreća pa naglo propadnu tek nakon 60 :(

- - - - - - - - - -

Pa ti si jos mlad to valjda krece oko 60.
Elan je cak i tad, uvek tu ali postoji raskorak izmedju zelje i mogucnosti.
Najsmesniji su i tragikomicni likovi koji kad zadju u te godine ne uspeju ova dva da usaglase.

Ima istine :)

- - - - - - - - - -

...ovo sa dlakama je istina rista, puka...odem ko brice a on masinicom predje i po usima...pitam ja njega zasto to radi, a on onako ladno: "godine" :malav:...
jes da nisam zaglibio u te neke ozbiljne godine ali u gradu definitivno vise ne pitaju za godine...cak i kad se obrijem :mrgreen:...

Ne znam sta da ti kazem...kao sto i sam rece, kardan radi ko doxa (Bogu hvala)...jedino sto primjetim je da ne mogu kao prije, subotom istrcati iz stana i istrcati 15-ak km da to ne osjetim. Sve ostalo je kao prije.

Ja u salonu zovnem kozmetičarku, a ona pincetom čupa te dlachice. Posebna je tragedija kada nađe obrvu velicine pola brka Vuka Karadžića :(

Čavka počinje pojačano da se mitari !

to nije znak starosti,, nego dobre depilacije
sede na wibici su prvi znak
sto kaze leon, drugi kad dusa i srce moze i hoce, a zglobovi te izbacju iz ritma - neces, stani uspori
kad si citav zivot kratkovid, pa se obradujes jer ti se smanji diptrija
al se razocaras jer si dobio sad i + 0,50

Kod muskaraca mršavljenje nogu i debljanje stomaka.

Kod žena mlitavljenje sisa i gubljenje figure peščanog sata.

to nije znak starosti,, nego dobre depilacije
sede na wibici su prvi znak
sto kaze leon, drugi kad dusa i srce moze i hoce, a zglobovi te izbacju iz ritma - neces, stani uspori
kad si citav zivot kratkovid, pa se obradujes jer ti se smanji diptrija
al se razocaras jer si dobio sad i + 0,50

Da, da, u pravu si.
Čim počne demontaža i montaža veštačkog kuka....
Nema tu pravog seksa !

Glavni znak je da ne moze vise radnim danom da se izadje, divlja i naliva alkoholom i da se sledeci dan bez problema ustane i ode na posao.
Danas takvi, doduse kod mene u medjuvremenu veoma retki, ispadi ne prolaze bez posledica.

Poslednja izmena:
ja sam primetio da sam omatorio kad su deca osnovnoškolskog uzrasta počela da mi govore 'dobar dan'

...e to tebra :rotf:...znas kad sam to htio napisati...
Imam komsiju, djeckic 14 godina...nekidan mi rece "dobar dan, kako ste"...ja se onako nasmija...kontam se: "mamicu ti tvoju" (a mama mu je bash dobra :malav:)...sta me provociras persiranjem :lol:.

Back