Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Znaci bruka niko nece da mi odgovori na jednostavno pitanje GDE DA UKUCAM KOD ZA DIGI TV ... znaci obratio sam se svima ali stvarno nema smisla i jos mi se smeju...
Znaci bruka niko nece da mi odgovori na jednostavno pitanje GDE DA UKUCAM KOD ZA DIGI TV ... znaci obratio sam se svima ali stvarno nema smisla i jos mi se smeju...
kao prvo
trebao si da malo prelistas forum i pogledas da lepo pise da za humax resivere koje nudi digi u svom paketu
kao drugo nemoj bespotrebno otvarati teme jer sve sto zelis mozes da pitas u temi za pocetnike kao sto jesi pocetnik i imas temu za sve i svasta