Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.413
Postavicu temu na ovaj pdf,jer statisticki gledano,ovde mozda neko i odgovori normalno,a na mom pdf-u(lj&s) sanse za to su jednake kao da vidite leteci tanjir iznad Beograda![]()
Malo pre sam,dosavsi s posla cuo da je umro jedan covek iz mog kraja,imao je 81 god,ziveo sam,nije imao dece i tako to.Dakle,umro je od starosti,nista cudno.E,sad,taj covek je mene puno voleo,i pokusavao je da se druzi sa mnom u jednom periodu mog zivota jer sam radio tik uz njegovu kucu(tu nam je bila direkcija).Bas u to vreme,meni su se desavale lose stvari u zivotu,izgubio sam dedu,pa babu(baba je u stvari potrcala na nebo da proveri da se deda ne svalera i tamo),problemi na poslu,pao sa motora(jedva preziveo) i ja sam tad sve to nekako povezao sa njegovim prisustvom.I otkacio sam ga na fin nacin iz svog zivota.
Danas kad mi je majka rekla da je umro,nabacila mi je da bi bar trebalo da idem da mu upalim svecu,jer je to taj covek koji je sredio moju prekomandu jer bih u suprotnom otisao na ratiste 90-tih...Sad mi je u glavi njegov smeh,pogled i osecam da sam grdno pogresio.
Pitanje je: da li ste nekad povezali necije prisustvo sa losim desavanjima u zivotu,a kasnije shvatili da su vam bas ti ljudi bili sreca?
Molim za odgovore,kakvi god bili,a gej populacija stop![]()
Sta ja znam, postoje neki matorci koji me svojim pricama nevidjeno smaraju, ne bih mogao da ih trpim duze nego sto (kad i ako) moram, a neki matorce sa svojim pricama bih mogao da slusam ceo dan, jer imam utisak da su pretocili mudrost svih ti godina u ono sto govor...

A tema, pa da, nikad nisam nekog povezivao sa necim losim sto mi se dogadja...