Znaci kraj puta.

gost 286428

Domaćin
Poruka
4.541
Postavicu temu na ovaj pdf,jer statisticki gledano,ovde mozda neko i odgovori normalno,a na mom pdf-u(lj&s) sanse za to su jednake kao da vidite leteci tanjir iznad Beograda
Ghelyon.gif

Malo pre sam,dosavsi s posla cuo da je umro jedan covek iz mog kraja,imao je 81 god,ziveo sam,nije imao dece i tako to.Dakle,umro je od starosti,nista cudno.E,sad,taj covek je mene puno voleo,i pokusavao je da se druzi sa mnom u jednom periodu mog zivota jer sam radio tik uz njegovu kucu(tu nam je bila direkcija).Bas u to vreme,meni su se desavale lose stvari u zivotu,izgubio sam dedu,pa babu(baba je u stvari potrcala na nebo da proveri da se deda ne svalera i tamo :hahaha: ),problemi na poslu,pao sa motora(jedva preziveo) i ja sam tad sve to nekako povezao sa njegovim prisustvom.I otkacio sam ga na fin nacin iz svog zivota.
Danas kad mi je majka rekla da je umro,nabacila mi je da bi bar trebalo da idem da mu upalim svecu,jer je to taj covek koji je sredio moju prekomandu jer bih u suprotnom otisao na ratiste 90-tih...Sad mi je u glavi njegov smeh,pogled i osecam da sam grdno pogresio.

Pitanje je: da li ste nekad povezali necije prisustvo sa losim desavanjima u zivotu,a kasnije shvatili da su vam bas ti ljudi bili sreca?

Molim za odgovore,kakvi god bili,a gej populacija stop:lol:

glupo je to vesticarenje mnogo... ili ako se bar oslanjas na to, po meni moras onda samo na to, a ne malo sam vestica malo nisam, a to moze da te dovede prvo dotle da shvatis da nisi tolika vestica sam, a drugo i tebe ce sve vise tako da gledaju

neko te kao gnjavi, ne boj se i ti nekog gnjavis

tj ok neko ti je bio dosadan a sad te grize savest ako si bio pregrub, ali ovo "bio mi je sreca" "bio mi je nesreca" :sad2:
pogotovo shto je on jedan covek znaci da je neka mnogo dominantna figura :sad2:
izgleda da nisam bas lishena sujeverja isto :III al drzi se racionalnog

Podseti me na ovaj vic sa temom... :)

Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pored kreveta.
- Fato, dođi bliže da ti nešto kažem.
Fata, sva sretna:
- Šta je, Mujo, dragi?
- Sjećaš li se kad sam ono izgubio pos'o i svi si mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene?
- Sjećam se...
- A sjećaš li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene?
- Sjećam se.
- A sjećaš li se kad sam im'o sudar i ti 10 dana nisi išla kući iz bolnice, nego si sve vrijeme bila uz mene?
- Sećam se...
- I sad si opet, posle ove nesreće, bila uz mene?
- Naravno.
- I znaš, Fato, šta sam ja skont'o?
- Šta, ljubavi?
- Fato, ti si meni mnogo baksuzna!

Elem, nisam neke "baksuzluke" vezala za ljude, niti ih distancirala na osnovu toga...
Jedino sam skontala da mi neki ljudi prosto prijaju, neki ne...sto sam starija, to brze uvidjam, tacnije manji mi je prag tolerancije...evo poredjenja radi. Nedavno upoznah 2 lika, slicnih godina, u skoro slicnim okolnostima, oba ljubazna, priblizno isto vreme proveli, sve finjak, ali jedan me smorio, drugi odusevio...nicim izazvano, obicna svakodnevna prica...
Tako su mi neki ljudi sami od sebe "teski", ili prosto tako medjusobno "proradimo"...super je kad su to poznanici, pa ono moze i ne mora vidjanje, ali kad je situacija takva da moras da ih sreces, boravis skupa u istom prostoru, uh...

Da li na bubanj potoku i dalje okrecu jagnjetinu,to je sustina:rumenko:

nisam ni znala da tamo ima jagnjetine :rumenko:

a na temu..
nisam razmisljala na takav nacin sto znaci da najverovatnije nisam imala situaciju da sam ono lose sto se desava povezivala sa necijim prisustvom..

ali sam bila u situaciji da sam mislila da necije prisutvo meni cini dobro, a ispostavilo se na kraju da je to bila samo moja fikcijia i da je bilo mnogo lose

Postavicu temu na ovaj pdf,jer statisticki gledano,ovde mozda neko i odgovori normalno,a na mom pdf-u(lj&s) sanse za to su jednake kao da vidite leteci tanjir iznad Beograda
Ghelyon.gif

Malo pre sam,dosavsi s posla cuo da je umro jedan covek iz mog kraja,imao je 81 god,ziveo sam,nije imao dece i tako to.Dakle,umro je od starosti,nista cudno.E,sad,taj covek je mene puno voleo,i pokusavao je da se druzi sa mnom u jednom periodu mog zivota jer sam radio tik uz njegovu kucu(tu nam je bila direkcija).Bas u to vreme,meni su se desavale lose stvari u zivotu,izgubio sam dedu,pa babu(baba je u stvari potrcala na nebo da proveri da se deda ne svalera i tamo :hahaha: ),problemi na poslu,pao sa motora(jedva preziveo) i ja sam tad sve to nekako povezao sa njegovim prisustvom.I otkacio sam ga na fin nacin iz svog zivota.
Danas kad mi je majka rekla da je umro,nabacila mi je da bi bar trebalo da idem da mu upalim svecu,jer je to taj covek koji je sredio moju prekomandu jer bih u suprotnom otisao na ratiste 90-tih...Sad mi je u glavi njegov smeh,pogled i osecam da sam grdno pogresio.

Pitanje je: da li ste nekad povezali necije prisustvo sa losim desavanjima u zivotu,a kasnije shvatili da su vam bas ti ljudi bili sreca?

Molim za odgovore,kakvi god bili,a gej populacija stop:lol:

Meni ovo vise za psihologiju, al dobro ajde...
Nije mi se desilo da se tako istripujem, obicno se ne prevarim u takvim procenama, a ovo saznanje istovremeno da je ucinio prekomandu kao da si prevideo, zar ti nije palo na pamet da ti je mozda "doneo srecu" kad si ipak preziveo...
Ali ipak, bez ozira na sve, mislim da coveka pre svega sopstvena intuicija treba da vodi,pa makar i da pogresi, a ne da iskljucivo slusa komsiluk, mamu, tetke i ostale...
Tako da ti verovatno sada osecas neku izvesnu grizu savesti zbog tvog osecaja, ponasanja, ali nema potrebe, dovoljno je da bar odes u crkvu i zapalis svecu, a ne da nastavis da i dalje budes sujeveran...
Ponekad ljudi mogu i nesvesno da zrace, uticu lose po okolinu, da li ti je taj covek "doneo srecu" ili "uticao na losu srecu" na kraju nije vise ni vazno...
Odlazak u Crkvu i paljenje svece, moze samo svakom pomoci, a nece da nikako skodi...

pa da :rumenka: jel smo partibrejkeri zbog toga :sad2:

doslo mi nesto tako da se izjadaaaaaaam :rida:
Ustvari, osećam da sam ja ovde partibrejker.

Evo, da ne budem, već da konstruktivno doprinesem... Sebastijane, idi na groblje, iskopaj čiču i probodi ga glogovim kolcem. Da se ne vrati da ti donosi nesreću. Bolje da budeš siguran. Probadanje mrtvaca zašiljenim drvetom može svakom pomoći, a neće da nikako škodi.

ih kakva ce to dj promocijica u stefibraunu da bude..
pa jos kad im zacinis sa miletom kiticem na kraju..ihaaaa :aha:

aman zeno, ja o muzici bas dosta znam, a isao sam i u skolu :)))
uvijek se moze naci nacin da se inteligentno provuce svoj fazon, a da gosti budu zadovoljni. ja nisam riba na prodaju :)
naravno da necu ovo pustati, missim ne idu gramofoni i folk metal :))))

Odlazak u Crkvu i paljenje svece, moze samo svakom pomoci, a nece da nikako skodi...

Ustvari, osećam da sam ja ovde partibrejker.

Evo, da ne budem, već da konstruktivno doprinesem... Sebastijane, idi na groblje, iskopaj čiču i probodi ga glogovim kolcem. Da se ne vrati da ti donosi nesreću. Bolje da budeš siguran. Probadanje mrtvaca zašiljenim drvetom može svakom pomoći, a neće da nikako škodi.

moja crkva je kod mog tate na grobu.
tamo palim svece redovno.
i redovno nalazim mir.
moj taj postupak je bio kritikovan od strane mojih najblizih ``budibog s tobom, u crkvi se pali sveca za zive`` a jedan eminentni forumas mi je rekao da je to sto radim sasvim u redu, jer su sve crkve i podignute u ime nekog sveca..
moj tata je za mene najveci svetac.

moja crkva je kod mog tate na grobu.
tamo palim svece redovno.
i redovno nalazim mir.
moj taj postupak je bio kritikovan od strane mojih najblizih ``budibog s tobom, u crkvi se pali sveca za zive`` a jedan eminentni forumas mi je rekao da je to sto radim sasvim u redu, jer su sve crkve i podignute u ime nekog sveca..
moj tata je za mene najveci svetac.

Pa ne znam dal se sad ovde spoprdavamo il smo ozbiljni...
Svakom po volji, nije nikakva greska...
Mislim @ ona tvoja druga tema...

Back