Znaci da vaša veze neće potrajati

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.870
Čitam članak gde listaju 30 znaka da vaša veza neće potrajati i bogami ima smisla...

Recimo

1. Oni su sebični
  2. Oni se hvataju za sve vaše interese
  3. Sve što osećate je strast
  4. Skrivate delove sebe
    ...
fds.jpg

Ima li neko nešto da dopuni?

Šta znači ovo pod 2

Iako je sjajno imati zajedničke stvari sa svojim partnerom, ako otkrijete da odjednom usvajaju sva vaša interesovanja, то је онда почетак краја. U svakoj vezi... važno je da se povežete sa svojim partnerom, ali i da održite svoj život. Ne želite da postanete toliko zavisni od nekog drugog da izgubite ono što jeste, ili da suština koja vas čini jedinstvenim. Kada radite stvari sami, postajete zanimljivija, sveobuhvatnija osoba, a time i bolji partner svakome.

Iako je sjajno imati zajedničke stvari sa svojim partnerom, ako otkrijete da odjednom usvajaju sva vaša interesovanja, то је онда почетак краја. U svakoj vezi... važno je da se povežete sa svojim partnerom, ali i da održite svoj život. Ne želite da postanete toliko zavisni od nekog drugog da izgubite ono što jeste, ili da suština koja vas čini jedinstvenim. Kada radite stvari sami, postajete zanimljivija, sveobuhvatnija osoba, a time i bolji partner svakome.
Tačno.

Oni su sebični

Ako izgleda da vašem partneru nije stalo ni do koga osim sebe, odvojite trenutak da procenite vašu vezu. Nemački psihoanalitičar Erih From je predložio da sebični ljudi, umesto da imaju previše samoljublja, zapravo nemaju uopšte. Njihova mržnja prema sebi je razlog što nemilosrdno uzimaju od drugih; jednostavno nemaju šta da daju. Ako vaš partner pokazuje sebično ponašanje, možda ćete morati da se pozabavite dubljim problemima pre nego što vaša veza može da ode dalje.

Trazim temu , ne mogu da smestim ovo sto se meni desilo , u pitanju je kombinacija, htela bih nesto da vas pitam jer me jedan lik sa foruma urnisao ( postoje naznake da sam mu se svidela a i mraci mnogo lik), pa sam htela da pitam nekoga ko je objektivan , ko ne odgovara u besu jer je popio blok ili neke skrivene namere da bi me iznervirao namerno i oslabio dodatno. Moze ?

Trazim temu , ne mogu da smestim ovo sto se meni desilo , u pitanju je kombinacija, htela bih nesto da vas pitam jer me jedan lik sa foruma urnisao ( postoje naznake da sam mu se svidela a i mraci mnogo lik), pa sam htela da pitam nekoga ko je objektivan , ko ne odgovara u besu jer je popio blok ili neke skrivene namere da bi me iznervirao namerno i oslabio dodatno. Moze ?
može

Bila sam sa jednim dečkom , desilo se sve brzo, kad smo definisali odnos on smugnuo pa se javio da ne zeli vezu , obavezu , ja sam skontala da mu se nisam dopala i zavrsila sa njim , on se javio posle nekog vremena i hteo opet da imamo znate već sta i rekao mi ovaj put da je izasao iz duge veze i da ne moze obavezivanje , da mu se nisam svidela ne bi bio samnom. Ja sam rekla ne mogu takav odnos jer ja sam pocela da se zaljubljujem , ali fora je u tome sto mi svi kazu kako on nece vezu samnom , nece mene za devojku , kao kakva duga veza. Čekajte zar ne moze nekom momku srce da bude zatvoreno i da sad hoće samo da se zeza , jer sam ja malo pala sa samopouzdanjem jer se plasim da ponovo budem odbijena , uvukli mi u glavu da mislim da nemam vrednosti , ko god da mi se javi, e taj hoće samnom kombinaciju, da li si spremna na to itd? U sustini niko ne zna jel rekao istinu ili ne. I mene strah da nastavim dalje , da ne bih bila ponovo odbijena. Pad samopouzdanja sa ovom pričom nacisto. To me dosta izmracio jednan lik sa kojim sam imala dobar odnos ali poceo nesto mnogo da mraci, da se ja osećam Joos gore. Dobio blok. Video me na forumu i poceo opet da me ubija u pojam , kao ovo je strasno da se ljudi hvataju za trracak nade samo da bi dobili potvrdu da li vrede.

Bila sam sa jednim dečkom , desilo se sve brzo, kad smo definisali odnos on smugnuo pa se javio da ne zeli vezu , obavezu , ja sam skontala da mu se nisam dopala i zavrsila sa njim , on se javio posle nekog vremena i hteo opet da imamo znate već sta i rekao mi ovaj put da je izasao iz duge veze i da ne moze obavezivanje , da mu se nisam svidela ne bi bio samnom. Ja sam rekla ne mogu takav odnos jer ja sam pocela da se zaljubljujem , ali fora je u tome sto mi svi kazu kako on nece vezu samnom , nece mene za devojku , kao kakva duga veza. Čekajte zar ne moze nekom momku srce da bude zatvoreno i da sad hoće samo da se zeza , jer sam ja malo pala sa samopouzdanjem jer se plasim da ponovo budem odbijena , uvukli mi u glavu da mislim da nemam vrednosti , ko god da mi se javi, e taj hoće samnom kombinaciju, da li si spremna na to itd? U sustini niko ne zna jel rekao istinu ili ne. I mene strah da nastavim dalje , da ne bih bila ponovo odbijena. Pad samopouzdanja sa ovom pričom nacisto. To me dosta izmracio jednan lik sa kojim sam imala dobar odnos ali poceo nesto mnogo da mraci, da se ja osećam Joos gore. Dobio blok. Video me na forumu i poceo opet da me ubija u pojam , kao ovo je strasno da se ljudi hvataju za trracak nade samo da bi dobili potvrdu da li vrede.
dugoročna veza ne mora da znači da "vrediš" kao što ni to da nisi u vezi ne znači da "ne vrediš".
U ovom slučaju je očigledno da tip hoće neku kombinaciju, verovatno da se ogrebe za koji intimni odnos. Ako to radiš da bi drugome udovoljila onda nemoj, ali ako i ti uživaš u tome...

Pa, videli smo se svega 3 puta , treći put nakon dve nedelje , onda smo se čuli posle mesec dana i rekla kraj. Ja ne znam koliko je potrebno nekome da se zaljubi, ali ovo je svakako malo, pa žao mi je što mi se ista stvar ponovila eto, što žele samo te avanture , a ja želim ozbiljno, pa sve to uticalo na moje samopouzdanje 😏

Dopala si mu se dovoljno da bi hteo sa tobom ... Više je nego očigledno da nije u tebe zaljubljen. Medjutim, nekada takvi tipovi ukapiraju kasnije šta su izgubili pa će možda da ti pridje na drugi način
"Odakle ti to da se nisam vezao, samo sam rekao da ne mogu vezu, da sam skoro izašao iz duge veze i ne mogu, nisam se vezao, ali nije da me boli k"....odustala sam tj izašla iz ovoga i oprostila se od njega iako sam ja zaljubljena ali jbg ...od ovoga nema nista

Nisam ispričala sve, ja sam ta koja je kriva i prihvatila taj odnos nadajuci se necemu, ja sam u besu prva blokirala pa odblokirala , priznala emocije koje on nije želeo , zelje nam nisu bile iste i onda je on mene blokirao. Samo sam posle ja na drugoj mreži rekla hvala ti , učinio si mi uslugu ( posto se još uvek borim sa osećanjima i to blokiranje odblokirabje ) ..ne pravdam sebe , koja je fora da to radim ali koja je fora da on to primećuje i to posle mesec dana i da on meni da poslednju kako se to kaže ? Nisam osoba koja bi u nekom momentu uznemiravala , smarala niti šta. Ne pravdam sebe za te blokade i znam da je klinacki , ali ja sam to uradila u besu i jer sam povredjena , ali njega ne razumem. Osećam se nekako glupo, ko da sam luda ispala.

Била си у шеми, ти истриповала да он хоће нешто озбиљно, он шмугне и откачи те. Јавља се после раскида своје везе и цима те за секс. Шта ти ту није јасно? Физичку привлачност и твоју заљубљеност разумем, али да некоме будеш "сигурна" алтернатива кад се њему дигне, то не разумем. Цени себе, ето то ти је мој савет.

Back