Bila sam sa jednim dečkom , desilo se sve brzo, kad smo definisali odnos on smugnuo pa se javio da ne zeli vezu , obavezu , ja sam skontala da mu se nisam dopala i zavrsila sa njim , on se javio posle nekog vremena i hteo opet da imamo znate već sta i rekao mi ovaj put da je izasao iz duge veze i da ne moze obavezivanje , da mu se nisam svidela ne bi bio samnom. Ja sam rekla ne mogu takav odnos jer ja sam pocela da se zaljubljujem , ali fora je u tome sto mi svi kazu kako on nece vezu samnom , nece mene za devojku , kao kakva duga veza. Čekajte zar ne moze nekom momku srce da bude zatvoreno i da sad hoće samo da se zeza , jer sam ja malo pala sa samopouzdanjem jer se plasim da ponovo budem odbijena , uvukli mi u glavu da mislim da nemam vrednosti , ko god da mi se javi, e taj hoće samnom kombinaciju, da li si spremna na to itd? U sustini niko ne zna jel rekao istinu ili ne. I mene strah da nastavim dalje , da ne bih bila ponovo odbijena. Pad samopouzdanja sa ovom pričom nacisto. To me dosta izmracio jednan lik sa kojim sam imala dobar odnos ali poceo nesto mnogo da mraci, da se ja osećam Joos gore. Dobio blok. Video me na forumu i poceo opet da me ubija u pojam , kao ovo je strasno da se ljudi hvataju za trracak nade samo da bi dobili potvrdu da li vrede.