Znachi rezonujte

Inteligentne osobe imaju dobar smisao za humor,harizmaticni su i okupljaju oko sebe veci broj ljudi i ponasaju se kao predvodnici bas kao sto si ti rekla ili rekao ne znam vise sta si! :)

e ali pazi imas onaj slucaj kad je neko prewishe izwan bozijeg stada. I onda je njegow smisao za humor, kontrola i ostalo, nerazumljiw ostalima :D.
To je odlika npr umetnika, i onih genija z:D.
Pa u tom slucaju prewelika inteligencija te na neki nacin odbacuje od drustwa, osim ako ne naucis da kontrolises drustwo drugim merama z:D

Naravno da jeste social skill! Ti ako sa svakim mozes da zapocnes razgovor i da im budes zanimljiv i harizmatican ti si jako inteligentan i nema granica za tebe! Cim nemas samopouzdanja znaci da imas neku vecu manu ili kompleks!;) pa vidis da su ti losi skillovi cim nisi se dobro uklapao! Id u vraga do sada da si imao toliko devojaka nebi imao problema!;)

Imao bi u prilazenju..Meni je zent da na ulici pitam kolko je sati...

Ako tako zamisljas srecan zivot onda si zaista uspesan!:) Samo nesto si izostavio ili nemas na listi... zemsku!:lol:
Pa vidi,ne moram biti mimlioner da bih imao sve ono sto sam naveo jer je to sve ovde odlika normalnog zivota,ovde vrlo malo ima siromasnih,i oni sto su siromasni su oni koji ne vole da rade.Zato sam siguran u to da kad zavrsim skolu cu moci da imam sve sto mi je potrebno za dobar zivot.A zenska se podrazumeva,koji ce mi djavo kuca i kola ako nemam zensko pored mene. :D U stvari nisam je naveo jer sam nju vec nashao hehe.

Back