Znacenje tranzitnih aspekata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

beba_toronto

Ističe se
Poruka
2.642
1. Natalni mars na 23. stepenu Blizanaca u 3. kuci u kvadratu sa tranzitnom venerom na 22. stepenu Device u natalnoj 7. kuci ?

2. Natalni severni mesecev cvor na 24 stepenu Bika u natalnoj drugoj kuci u sextilu sa tranzitnim severnim cvorom na 25 stepenu riba u natalnoj prvoj kuci?

3.natalni Jupiter na 12. stepenu Raka u 4. kuci , u trigonu sa tranzitnim Uranom na 12. stepenu Riba u natalnoj 12. kuci ?

4. Natalni Neptun na 19. stepenu Skorpiona u 8. kuci u kvadratu sa tranzitnim Saturnom na 20 stepenu Lava u natalnoj 6. kuci ?

5. Natalni Neptun na 19 stepenu Skorpije u 8. kuci u konjukciji sa tranzitnim Jupiterom na 17.s Skorpiona u natalnoj 8. kuci\

6. Tranzitini Pluton na 24 stepenu Strelca u natalnoj 9. kuci u konjukciji sa MC-jem na 25 stepenu strelca i vrhom 10 kuce

7. Natalna Lilith u konjukciji sa tranzitnim Uranom u natalnoj 12 kuci

Ovu temu otvaram za tumacenje znacenja apsolutno svih tranzitnih aspekata izmedju planeta ali i u kucama i znakovima, a i po stepenima kao neko zna....
ne samo ovih koje sam navela...
ovo su primeri iz mojih tranzita danasnjih, a kad pronadjem objasnjenje napisacu, ili neka napise neko ko zna:)
a vi pisite o ovim i ostalim tranzitnim aspektima sve sto znate ako zelite , hocete i mozete:)
hvala
i ljubic svima

ps. i iskljucivo na srpskom molim vas...ne znamo svi engleski..
evo ja odlucih da ga na ovom forumu zaboravim, nekako mi na srpskom lakse ide i razumljivije mi je, pa naravno jer mi je maternji...a engleski mi nije problem..samo ovde vecina koja dolazi ne zna toliko dobro engleski da bi mogla da savrseno razume postove sa tumacenjima na engleskom..
poz hvala
i jos jednom ljubac svima:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back