Znacenje imena

Verujete u to da vas ime na neki nacin definise? Zadovoljni svojim imenom? Znate li znacenje i koliko je tacno tj koliko vas opisuje?
I jel imate onaj bzv osecaj da ako vam npr ne prija neka Tanja, kad upoznate neku osobu koja se isto zove , padne vam to napamet kao nesto negativno? :think::hvala:

Zadovoljna sam...:) Arijana znaci lavica ...tata mi dao ime, dopalo mu se a i rekao mi je posle da su Iracani davno nazivali narod Arijana { lavova} :heart: I vec imam izabrano ime za svoje dete,bar sina,isto neobicno.....

Verujete u to da vas ime na neki nacin definise? Zadovoljni svojim imenom? Znate li znacenje i koliko je tacno tj koliko vas opisuje?
I jel imate onaj bzv osecaj da ako vam npr ne prija neka Tanja, kad upoznate neku osobu koja se isto zove , padne vam to napamet kao nesto negativno? :think::hvala:

moja :heart: i ja smo nasem labradoru dali ime Stevo. (Stevca, Stiven, Stevko.. maltretiramo ga tepanjem :lol:)
na pocetku me bilo bruka zvati ga u gradu imenom jer su nas ljudi gledali u nevjerici..
a sad se ja smijem kad mi neko kaze da se zove Stevo..:hahaha: odma me asocira na mog Stevcu... strasno...

Tajana, glavni lik iz romana PLAMENI INKVIZITORI.

Autorka je Marija Jurić Zagorka, koja je napisala i romane Grička Vještica, Gordana i mnoge druge.

Radnja romana se događa u 13. stoljeću.

I moja kćerka se zove Tajana, po istome liku dobila ime.

Back