zna li neko

• Začetnik teme Začetnik teme BD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jarac-vaga! Dobro poznata i za mene čak odlična kombinacija! Znam bar nekoliko takvih osoba, a gde ti je mesec? i šta te uopšte interesuje? To su super ljudi, ali znam da ih mnogi ne razumeju... Eto, i ja sam jarac, he, he...ali nekako se uklapam u ovaj blesavi i podivljali svet, malo poprimiš tih uticaja, pa se zavučeš u svoj brlog i osamu da sve to iskuliraš... :wink:

BD:
jarac, podznak vaga

ja sam obrnuta kombinacija vaga-jarac, a znam dve osobe koje su jarac-vaga.savrseno se razumemo.ove dve koje ja znam su pune zivota , istrajne u svemu sto rade , uvek ostvare svoj cilj...i kada se cini da su napravile kompromis ....znaj da je u njihovu korist.zanimljive , nikada sa njima nije dosadno.najlepsa iskustva imam sa tom kombinacijom jarac-vaga.....mislim na druzenje :D

Bloody Marry:
Jarac-vaga! Dobro poznata i za mene čak odlična kombinacija! Znam bar nekoliko takvih osoba, a gde ti je mesec? i šta te uopšte interesuje? To su super ljudi, ali znam da ih mnogi ne razumeju... Eto, i ja sam jarac, he, he...ali nekako se uklapam u ovaj blesavi i podivljali svet, malo poprimiš tih uticaja, pa se zavučeš u svoj brlog i osamu da sve to iskuliraš... :wink:

Uh, drago mi je da je bar za nekoga odlicna kombinacija... kao sto rece, mnogi me ne razumeju :? Mislim da mi je mesec u jarcu, ali ja se jako malo razumem u to tako da me sve interesuje, imam natalnu kartu ali nemam pojma sta znaci bilo sta u njoj :(
Inace, u pravu si i za onaj brlog i osamu u koje se zavucem, valjda se tamo najprijatnije osecam :D

Uuu! Pa ti si onda jarac na kvadrat! Mesec u jarcu još više pojačava jarčevske osobine i karakter! Suzdržano ponašanje, a u sebi nosiš buru emocija koje čak i da želiš ne umeš najčešće da ispoljiš! Teško je razumeti takvu osobu, naročito vodenim i vatrenim znacima!

Vanilla Sunrise:
Uuu! Pa ti si onda jarac na kvadrat! Mesec u jarcu još više pojačava jarčevske osobine i karakter! Suzdržano ponašanje, a u sebi nosiš buru emocija koje čak i da želiš ne umeš najčešće da ispoljiš! Teško je razumeti takvu osobu, naročito vodenim i vatrenim znacima!

Pa i merkur mi je u jarcu i venera.... itd. u stvari, nemam pojma sta znaci bilo sta od toga :(

BD bas mi zanimljivo.... da nisi mozda 70 god posto sa jednim takvim(astroloski gledano) zivim vec 10 god i mislim da ste super.Moj dragi ima takodje i sunce i mesec i veneru i merkur u jarcu i cesto se povuce u sebe u bude malo natmuren i zabrinut ali zato ima mene.Inace je veoma prijatan u ophodjenu prema drugima jer je takodje kao i ti vaga u podznaku

Back