- Poruka
- 4.865
kakve veze imaju zmajevi sa religijom i to u bibliji . pa ja mislim da se tu ne radi o klasicnim zmajevima vec o reptilijanima :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve veze imaju zmajevi sa religijom i to u bibliji . pa ja mislim da se tu ne radi o klasicnim zmajevima vec o reptilijanima :
Pogledajte prilog 279839
Pogledajte prilog 279839
Zmaj je Satana
Prastara zmija koja je licila na zmaja jer je imala noge na kojim je hodala![]()
Zatim je Bog prokleo na stomaku da se vuce = i postao je zmaj ---> zmija![]()
Odakle ti ideja da je zmija imala noge i hodala?
Ти би, Змају од сведока, могао мало да одмориш од цитирања стихова из Библије јер је постало приметно да у сваком видиш - ђавола. А Библија је , донекле, биографија Бога..............
Odakle ti ideja da je zmija imala noge i hodala?
smesko - poruka glasi:
U nekim od prethodnih postova ste rekli da je vase misljenje da su dinosaurusi nastali kao posledica genetskog inzenjeringa prepotopnih ljudi. Ali zar ne pise u knjizi o Jovu da ih je Bog stvorio,takve kakvi su bili,ogromni,snazni,opasni...?
Jov 40,15 "Погледај
сада бехемота,* кога сам начинио као и тебе."
Jov 40,19 "Он је прво од дела
Божјих. Само Творац његов може мач свој к
њему примаћи."
Miroljub Petrovic
Bog sigurno nije stvorio onako odvratne zivotinje kao sto su dinosaurusi, kao sto nije stvorio ni krvolocne vukove, sakale i hijene. Postoji opcija da su ruzni dinosaurusi nastali nakon covekove pobune, kada su i vukovi, sakali i hijene postali mesojedi i svastojedi, iako znamo da su pre covekove pobune to bile dobre i bezazlene zivotinje. Dakle, mozda su se tada lepi i bezazleni dinosaurisi transformisali u ruzne i krvolocne zivotinje, a mozda su nastali kao posledica ukrstanja ili nekog oblika genetskog inzenjeringa od strane veoma naprednih prepotopnih ljudi.
Unazad ima opsirne teme o tome.
I natemi Ebolucija ima dosta o tome.
Rec je o dinosaurusima.
Nekada su se dinosaurusi zvali zmajevi.
Vi bi ste sve hteli danas da gledate i procenjujete kroz Holivud???