Zmaj od Šipova javno priznao da je mason i član iluminata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masoni su postali estrada. Kad biste samo znali kakve su sve kandidate primali i primili zadnjih godina...
Jel u nase loze ili?

Nek ga prime ovde ako moze>
cbf255_12739c3608a442bca60590e0e0dcb5e5.jpg

hahha,,
ko sam i sta sam,ko sam bio i sta ja ovde ne bi bio..strasno.
em nepismen,em budala.
prvo ta organizacija takozvanih Masona,komiteta 300 ili iluminata koji nas ebu ne moze uci svako..
to su poznate familije kao Romanov itd koje su vekovima u toj prici.
a da jeste ne bi smeo da se glupira tako jer oni imaju svoj pavilnik i kodeks ponasanja iz kog ne smeju da odstupe.

Legenda naših prostora, arhiludak i manijak u pozitivnom smislu, čovek iz naroda, Zmaj od Šipova, javno priznao da je mason i član reda iluminata; evo dokaza:

Da li je ovo tačno? Ili je sprdnja?

Теби је баш досадно кад се бавиш будалама. Шта је следеће? Милан Тарот купио купус на пијаци, или Карлеуша куПла ауто. Зоки... интелигентан си човек. Мани се глупости...

Zakljucavao bih vam teme o mentalnim bolesnicima poput njega kojim se bespotrebno poklanja medijska paznja.

- - - - - - - - - -

Pogresno je i sto nosis taj avatar Zorane, jer time populizujes separatizam. Nosi avatar Vojvodine gde pise SRPSKO VOJVODSTVO ili SRPSKA VOJVODINA, a ne separatisticku zastavu pa makar i precrtanu.:thumbdown:

Šteta što nisi mod. Videla žaba kako se konji potkivaju.

Pogrešno? Ti ćeš da određuješ šta je pogrešno. Avatar mi je precrtan, a ja sam najveći borac protiv autonomije Vojvodine i separatista generalno. Razbio sam nekim separatistima prevarantske mreže i prevarantske šeme do te mere da su javno pozvali na moj linč. A šta si ti uradio po tom pitanju? Sediš za compom i pametuješ. Da mogu da uvećam avatar tebi iz inata - uvećao bih ga. Ti ćeš nekome da krojiš kapu. Sedi dole. Jedan.

- - - - - - - - - -

Marić ga inicirao!:hahaha::mrgreen:

Da znaš da ovo nije nemoguće. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Svi su oni plaćeni klovnovi.A i stalno su u potrazi za svežim mesom, regrutuju nove, pa je i ovaj došao na red:

( Iako nisam fan lika, lepo im je rekao.)

Fakat. Što bi rekli Turci.

Ma kakav fan. Ko kome danas može biti fan (osim ako nije budala)? A dobro je rekao...

- - - - - - - - - -

Теби је баш досадно кад се бавиш будалама. Шта је следеће? Милан Тарот купио купус на пијаци, или Карлеуша куПла ауто. Зоки... интелигентан си човек. Мани се глупости...

Ponekad jeste. Kad imam vremena slušam izjave medijski ispraćenih manijaka. I smejem se do besvesti. Zašto da ne?

Šteta što nisi mod. Videla žaba kako se konji potkivaju.

Pogrešno? Ti ćeš da određuješ šta je pogrešno. Avatar mi je precrtan, a ja sam najveći borac protiv autonomije Vojvodine i separatista generalno. Razbio sam nekim separatistima prevarantske mreže i prevarantske šeme do te mere da su javno pozvali na moj linč. A šta si ti uradio po tom pitanju? Sediš za compom i pametuješ. Da mogu da uvećam avatar tebi iz inata - uvećao bih ga. Ti ćeš nekome da krojiš kapu. Sedi dole. Jedan.

Svaka cast ako je tako, i ne krojim ti kapu, ali ipak mislim da ti je stil pogresan u ovom slucaju. Imam pravo na misljenje valjda i ne ugrozavam te. Pre oko 3-4 godine na ovom forumu je bila prava poplava autonomaskih i separatistickih klonova i njihovih tema i ja jesam dosta uradio po tom pitanju, bunio se kod modova, prijavljivao ih, svadjao se sa njima i sta sve ne.

Prvi sam upotrebio termin SRPSKA VOJVODINA i ponosan sam na to.:super:

Pozdrav

Svaka cast ako je tako, i ne krojim ti kapu, ali ipak mislim da ti je stil pogresan u ovom slucaju. Imam pravo na misljenje valjda i ne ugrozavam te. Pre oko 3-4 godine na ovom forumu je bila prava poplava autonomaskih i separatistickih klonova i njihovih tema i ja jesam dosta uradio po tom pitanju, bunio se kod modova, prijavljivao ih, svadjao se sa njima i sta sve ne.

Prvi sam upotrebio termin SRPSKA VOJVODINA i ponosan sam na to.:super:

Pozdrav

Ja sam rizikovao život u borbi sa separatistima, prevarantima i šarlatanima. Nisam "ratovao" na forumu.

No tema je o Zmaju... malo o njemu...

Kakav lik.

Zmaj od Sipova je sve ali nikako nije i ne moze da bude manijak u POZITIVNOM smislu .

Covek je monoton , glup , dosadan , poremecen , zoofil , lazov , kompleksas i najvaznije od svega on je jedan jako LOS COVEK . Svako ko je makar malo gledao parove zna o cemu pricam .

Taj zmaj sme samo na zenama da se izivljava cim mu neki muskarac samo malo pokaze zube on se usere i krene da se slihta .

Znaci jeste manijak ali u najnegativnijem smislu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back