Акај
Elita
- Poruka
- 15.632
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lmaoUrvan Hroboatos - da li si ti uređivao pod nadimkom Kubura?
Успео сам да пронађем профил и видим да је водио крижарски рат против чланка о др Павлу Ивићу. Једино ту и може ситничарски наштети његовом делу.Ne lmao
On je Mir Harven
Naravno da jeste. To i Kurti radi sistematski, osnovao je i veći broj šiptarskih NGO sa takvim zadacima, i finansira ih on sam. Srpske se za to vreme bave promocijama fiktivnih narativa avnojevskih nacija. Nema tu mesta čuđenju.Primer Kosovske bitke
Ovo čudo od članka mi je privuklo pažnju.
U šablonu sa strane, gde piše ko je ratovao i komandovao, su ubačeni a u samom tekstu naglašeni neki albanski komandanti, budalaštine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Kosovo
Pogledao sam ko je uređivao i izgleda da su ti podaci ubačeni letos. Urednici koji guraju tu priču o albanskim vođama i velikoj Hrišćanskoj koaliciji, redom uređuju sa albanskog nacionalističkog stanovišta. Organizovana akcija kreiranja narativa?![]()
Веома могуће.Naravno da jeste. To i Kurti radi sistematski, osnovao je i veći broj šiptarskih NGO sa takvim zadacima, i finansira ih on sam. Srpske se za to vreme bave promocijama fiktivnih narativa avnojevskih nacija. Nema tu mesta čuđenju.
Ima nekoliko prištinskih portala na engleskom koji to rade sistematski: proizvode narative na engleskom, a onda to ide dalje, copy-paste i eto sponzorisane kampanje. Portale inače uređuju Kutijeve NVO, upregao ih je dosta i na Tviteru.Веома могуће.
Имаш ли информацију више или конкретнији податак? Било би занимљиво да се наши медији, ако их имамо, позабаве темом.