- Poruka
- 27.122
zene jeste li ikad zloupotrebljavali cinjenicu da mozete da zatrudnite u cilju da partnera dovedete u stanje straha ili neceg slicnog A ?
jok ja sam tc tc tc... strasne ste

jok ja sam tc tc tc... strasne ste

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobogu nisam...više bi sebe zastrašila...
Hehe...pa zabavno ponekad na trenutak ga istripovati![]()
Ajoj... A ne bi ja takav scenario umela da odglumim...![]()
Pa zezanje malo, sta fali...
Kako su muskarci slatki kad se tako zabrinu.
mora da si talentovana za neke druge stvari![]()
Pa zezanje malo, sta fali...
Kako su muskarci slatki kad se tako zabrinu.
istripovah se pre par meseci kad mi kasnila meca nekih 10 dana..ajoj patnjee
ko da su nam mravi u guzicama bili danima
istripovah se pre par meseci kad mi kasnila meca nekih 10 dana..ajoj patnjee
ko da su nam mravi u guzicama bili danima
zene jeste li ikad zloupotrebljavali cinjenicu da mozete da zatrudnite u cilju da partnera dovedete u stanje straha ili neceg slicnog A ?
jok ja sam tc tc tc... strasne ste![]()
i vi ste slatke kada popizdite što vas štrcnemo u oko......![]()
***** tog muskarca koji se boji tudjeg porodjajazene jeste li ikad zloupotrebljavali cinjenicu da mozete da zatrudnite u cilju da partnera dovedete u stanje straha ili neceg slicnog A ?
jok ja sam tc tc tc... strasne ste![]()
***** tog muskarca koji se boji tudjeg porodjaja![]()
***** tog muskarca koji se boji tudjeg porodjaja![]()
Pa da, kad su tako u strahu, bas su mi slatki.
No, ponekad, kad je muskarac opterecen time da ne sme ovo, ne sme ono, te zatrudnecu ako svrsi u mene, te zatrudnecu ako "place" u meni, broji dane do moje sledece menstruacije, a ja na pilulama, to nije zabavno i dajem sve od sebe da ga urazumim i objasnim mu da moze da se opusti.
Da objasnim, ta moja "zloupotreba" nikad nije bila neka ozbiljna prica, nego ono, na tren mu bacim neku koskicu ako sam u fazonu da ga zezam.
sta njima dolazi? guraju sisu u usta bebe kojoj nicu zubi?Boji se onog što dolazi posle porođaja...