Mandrake
Domaćin
- Poruka
- 4.865
Pre neki dan zove me burazer i kaže mi da je išao do udruženja da se upiše za ratne dnevnice i da da punomoć nekom njihovom advokatu, koga su oni preporučili, da bi imali objedinjenu tužbu. Pa mi javlja to, da bi se i ja prijavio, mada sam se ja prijavio još kad je krenula u Prokuplju i Kuršumliji frka oko naplate....
Ali, ne lezi vraže, kaže mi burazer, da pazim jer će pokušati da mi podmetnu pristupnicu za SNS... Onako, na dnu gomile papira... U fazonu, ovo ne mora, ali je u vašem interesu...

Reko' ajde, možda je to samo bilo slučajno, kod burazera...
Kad danas dolazi kolega na šljaku i kaže "Mamicu im ***** pokvarenu, našli meni da podmeću pristupnicu..."
Dakle, klasična zloupotreba udruženja boraca u Nišu...
Eto, ovo je živa istina i želeo sam to da podelim sa vama, kako bi zajedno osudili lokalne aktiviste SNS-a i Udruženja boraca...
Ali, ne lezi vraže, kaže mi burazer, da pazim jer će pokušati da mi podmetnu pristupnicu za SNS... Onako, na dnu gomile papira... U fazonu, ovo ne mora, ali je u vašem interesu...

Reko' ajde, možda je to samo bilo slučajno, kod burazera...
Kad danas dolazi kolega na šljaku i kaže "Mamicu im ***** pokvarenu, našli meni da podmeću pristupnicu..."

Dakle, klasična zloupotreba udruženja boraca u Nišu...
Eto, ovo je živa istina i želeo sam to da podelim sa vama, kako bi zajedno osudili lokalne aktiviste SNS-a i Udruženja boraca...