Zloupotreba udruženja boraca

Mandrake

Domaćin
Poruka
4.865
Pre neki dan zove me burazer i kaže mi da je išao do udruženja da se upiše za ratne dnevnice i da da punomoć nekom njihovom advokatu, koga su oni preporučili, da bi imali objedinjenu tužbu. Pa mi javlja to, da bi se i ja prijavio, mada sam se ja prijavio još kad je krenula u Prokuplju i Kuršumliji frka oko naplate....

Ali, ne lezi vraže, kaže mi burazer, da pazim jer će pokušati da mi podmetnu pristupnicu za SNS... Onako, na dnu gomile papira... U fazonu, ovo ne mora, ali je u vašem interesu...

:eek:

Reko' ajde, možda je to samo bilo slučajno, kod burazera...

Kad danas dolazi kolega na šljaku i kaže "Mamicu im ***** pokvarenu, našli meni da podmeću pristupnicu..." :D

Dakle, klasična zloupotreba udruženja boraca u Nišu...

Eto, ovo je živa istina i želeo sam to da podelim sa vama, kako bi zajedno osudili lokalne aktiviste SNS-a i Udruženja boraca...

Pre neki dan zove me burazer i kaže mi da je išao do udruženja da se upiše za ratne dnevnice i da da punomoć nekom njihovom advokatu, koga su oni preporučili, da bi imali objedinjenu tužbu. Pa mi javlja to, da bi se i ja prijavio, mada sam se ja prijavio još kad je krenula u Prokuplju i Kuršumliji frka oko naplate....

Bolje bi bilo tebi i burazu da se prijavite za Motiqe i Ljopate... I da potpisete pristupnicu u Zemljoradnike, Radnike i Udarnike... A ne da svirate kujcu od jutra do veceri i taj rad. :lol:

_nobody_

Ali, ne lezi vraže, kaže mi burazer, da pazim jer će pokušati da mi podmetnu pristupnicu za SNS... Onako, na dnu gomile papira... U fazonu, ovo ne mora, ali je u vašem interesu...

:eek:

Reko' ajde, možda je to samo bilo slučajno, kod burazera...

Kad danas dolazi kolega na šljaku i kaže "Mamicu im ***** pokvarenu, našli meni da podmeću pristupnicu..." :D

Dakle, klasična zloupotreba udruženja boraca u Nišu...

Eto, ovo je živa istina i želeo sam to da podelim sa vama, kako bi zajedno osudili lokalne aktiviste SNS-a i Udruženja boraca...
Ajde ti lepo pitaj tog tvog "burazera" što je otkrio prevaru, kakvu korist ima SNS ili bilo koja druga stranka od takvih članova ??

Evo, kad si već pokrenuo tako besmislenu temu, ajde da vidimo od kakve je to praktične koristi ili pak štete po samu partiju...??
Ili ovako, šta to obavezuje tako na prevaru učlanjenog "borca" da se prema toj stranci odnosi kao član, ili čemu može da posluži jedna takva falš pristupnica ??

Hajde daj samo jedan racionalan odgovor...

Ajde ti lepo pitaj tog tvog "burazera" što je otkrio prevaru, kakvu korist ima SNS ili bilo koja druga stranka od takvih članova ??

Evo, kad si već pokrenuo tako besmislenu temu, ajde da vidimo od kakve je to praktične koristi ili pak štete po samu partiju...??
Ili ovako, šta to obavezuje tako na prevaru učlanjenog "borca" da se prema toj stranci odnosi kao član, ili čemu može da posluži jedna takva falš pristupnica ??

Hajde daj samo jedan racionalan odgovor...

Sad ti mene pitaš za logiku nekog debila iz SNS-a?

Šta je s tobom?

Umesto da osudiš takav postupak, kao svako normalan, ti zbog neke partijske privrženosti, maltretiraš mene kontrapitanjem i smatraš temu besmislenom...

:roll:

Osudi zloupotrebu, budi čovek!

Sad ti mene pitaš za logiku nekog debila iz SNS-a?

Šta je s tobom?

Umesto da osudiš takav postupak, kao svako normalan, ti zbog neke partijske privrženosti, maltretiraš mene kontrapitanjem i smatraš temu besmislenom...

:roll:

Osudi zloupotrebu, budi čovek!
Pa samim onim što sam napisao sam i osudio i naglasio da je to besmisleno... pre svega mislim da da ni jedna stranka, pa ni SNS od tako nečega nemože imati nikakve koristi, jer to ne bi radio niko normalan.... e sad, što u svim strankama ima nenormalnih to ne znači da su i stranke nenormalne, a pristupnica svake stranke nije nekakav zaštićeni dokument...

I nemoj mene pozivati "BUDI ČOVEK" jer si i sam napisao da je to uradio nekakav debil, a ti si još debilniji kad ti je to inspiracija da pokreneš temu... Da si ti to pokrenuo kao zayebanciju i satirično, pa da te i razumem, ali ti toliko ozbiljan kao da je smak sveta, eto zato si jednako debilan kao i taj što je to radio, ako je uopšte i radio...

Back